Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Με Παϊσιο και Αμφίπολη για τη νίκη στις εκλογές !!


Όχι,πείτε μου τώρα…Μπορεί κανείς να μην υποκλιθεί στο «μεγαλείο» αυτού του λαϊκοδεξιού ηγέτη Αντώνη Σαμαρά ; Είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που δια μέσω αυτού αγιοποιήθηκε κάποιος από την ορθόδοξη εκκλησία και μιλάμε βέβαια για τον περιβόητο Παϊσιο !
 Τώρα θα μου πείτε γιατί αυτό έγινε προεκλογικά ;  Σύμπτωση και μάλιστα σατανική !!  
Σημασία έχει που ο Αντωνάκης είναι μαχητικός ορθόδοξος ή πιο σωστά  ελληνοορθόδοξος…                                                                                

Έπειτα είναι και η Αμφίπολη όπου-και πάλι κατά
σύμπτωση προεκλογικά-είχαμε νέες αποκαλύψεις για τα κατορθώματα των προγόνων μας, νέους τάφους και πέντε νεκρούς. Μάλιστα ο Σαμαράς για να μην κατηγορηθεί ότι καπηλεύεται την Αμφίπολη και τo ιστορικό μεγαλείο της,αυτή τη φορά δεν πήγε εκεί να βγάλει λόγο μαζί με την αρχαιολόγο-κυβερνητικό εκπρόσωπο κυρία Περιστέρη ! Βέβαια εδώ προέκυψε και ένα πρόβλημα, καθώς φαίνεται πως εκεί είχε γίνει μακελειό και οι νεκροί της Αμφίπολης έχουν χάσει τη ζωή τους με  βία και βάρβαρο τρόπο. Μπορεί όμως και αυτό να λυθεί και να βρεθεί μια εθνική γραμμή που θα προπαγανδίζουμε εμείς οι…"εθνικόφρονες" μέσω πολιτικών, αρχαιολόγων και δημοσιογράφων κλπ. Κανένα πρόβλημα...
Στην τελική παίζει να πουν και ότι ο τάφος ανήκει σε Ρωμαίους (όπως είχαμε ισχυριστεί και κάποιοι «κακοί ανθέλληνες») ή «Σκοπιανούς» για να μη χαρακτηριστούμε και βάρβαροι !!!

Σαμαράς λοιπόν φίλες και φίλοι ! Αυτός είναι ηγέτης... Έτσι με Παϊσιο και Αμφίπολη μπροστάρηδες κατεβαίνει η Ν.Δ στις εκλογές και είναι ικανή ακόμα και να ανατρέψει τη διαφορά και να τις κερδίσει, παίρνοντας ψήφους από το φανατικό Ελληνοορθόδοξο κοινό !

Ο αδαής Τσίπρας προσπαθεί να δείξει κι’αυτός θρησκευόμενος και πατριώτης, αλλά ως κομμουνιστής είναι μπουνταλάς και εκτίθεται ! Και λογικό αφού δεν μπορεί να τα βάλει εύκολα με τους γνήσιους εκφραστές του πατρις-θρησκεία-οικογένεια Σαμαρά, Άδωνη, Βορίδη, Ντινόπουλο κλπ. Ο καθής στο αντικείμενό του...




Δεν υπάρχουν σχόλια: