Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Ο διπλός πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ στην ενωμένη Ευρώπη ! (1)


Όλη αυτή η παράνοια που ζήσαμε τον περασμένο μήνα με τις περιβόητες διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την Ευρώπη είχε ένα προκάλυμμα λαϊκίστικου πατριωτισμού και λαϊκού συμφέροντος, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτε άλλο από μέρος ενός ιδιότυπου πολέμου που έχει εξαπολύσει η Ρωσική φασιστικη΄υπερδύναμη (μέσω της Ελλάδας που πλέον ελέγχει ολοκληρωτικά) στη δημοκρατική Ευρώπη για να της επιφέρει σοβαρά πλήγματα.


 Και δεν είναι μόνο αυτό,αλλά και η ζημιά που προκάλεσε στη χώρα μας όλη αυτή η ιστορία, αφού πλέον βρισκόμαστε σε πιο δυσχερή θέση απ’ότι πριν τις εκλογές. Και είμαστε σε πιο δυσχερή θέση όχι μόνο λόγω του αρνητικού αποτελέσματος της διαπραγμάτευσης, αλλά και γιατί σε αυτόν τον ενάμιση μήνα αφασίας η Ελληνική οικονομία έπαθε-όπως άρχισε να γίνεται πλέον φανερό με την έλλειψη ρευστότητας- σοβαρή ζημιά.                                
Αυτό βέβαια στην πραγματικότητα ελάχιστα ενδιέφερε τους προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι οργάνωσαν όλη αυτή την ιστορία με μοναδικό σκοπό να πάρουν κι’άλλα χρήματα άνευ όρων από την Ευρώπη ή να κάνουν διαγραφή μέρους του χρέους. Ο λόγος είναι ότι αν η Ε.Ε. υπέκυπτε, τότε θα δοκίμαζε μια άνευ προηγουμένου διάσπαση και άνοδο ευρωσκεπτικισμού και ακραίων κομμάτων ως αποτέλεσμα των αντιδράσεων που θα ξεσπούσαν στο εσωτερικό της-λόγω της μεγάλης εύνοιας προς την Ελλάδα και του μεγάλου κόστους της-από πολλές χώρες.

Τελικώς απέτυχαν καθώς η Ευρώπη στάθηκε άκρως ενωμένη και επέβαλε τους όρους της απέναντι στους διεθνείς τραμπούκους και μπαταχτσήδες του ΣΥΡΙΖΑ (έστω και αν η Συριζεϊκη καγκεμπίτικου τύπου προπαγάνδα μας παρουσίασε τη συμφωνία ως νίκη…) οι οποιοί δεν φτάνει που ζητούσαν κι’άλλα χρήματα,αλλά έβγαζαν και μια απεχθή θρασύτητα και αλαζονεία. Είναι χαρακτηριστικές οι ύβρεις του τύπου που εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ προς τη Γερμανία ( με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ένα χυδαίο αντισημιτικό σκίτσο της Αυγής  που παρουσίαζε τον Σοϊμπλε ως Χίτλερ),αλλά και των δήθεν αγανακτισμένων-εγκάθετων του ΣΥΡΙΖΑ στην πράξη-του συντάγματος. Την ίδια δε στιγμή που ζητιανεύουν στην Ευρώπη, κάνουν και το απεχθές στρατηγικό άνοιγμα προς τη Ρωσία του Πούτιν μέσω του στυγνού καγκεμπίτη ΥΠ.Εξωτερικών Κοτζιά

 Αν και κάποτε όσους διατυπώναμε αυτές τις απόψεις και αποκαλύπταμε τους προβοκάτορες και τους Ρωσόδουλους μας χαρακτήριζαν συνωμοσιολόγος, βλέπουμε με ενθουσιασμό πως όλο και περισσότερο πολιτικοποιημένοι και καταρτισμένοι άνθρωποι στην Ελλάδα διαπιστώνουν πλέον αυτά που διαπιστώνουμε και εμείς. Και δεν είμαστε οι μόνοι αφού και η στάση της Ευρώπης,υπό την ηγεσία της δημοκρατικής Γερμανίας, μόνο τυχαία που δεν ήταν. Είναι χαρακτηριστικότατη μια δήλωση του Σοϊμπλε, που «όλως τυχαίως» τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν προέβαλαν, πως δεν νομίζει ότι η Ελληνική κυβέρνηση υπηρετούσε τα Ελληνικά συμφέροντα με όσα έκανε…Αν μη τι άλλο σαφές το υπονοούμενο !! Ακόμη βλέπουμε με ικανοποίηση πως η Γερμανική κυβέρνηση κέρδισε,τηρουμένων των αναλογιών, περισσότερες συμπάθειες ακόμα και μέσα στην Ελλάδα (από κάποιους που δεν παρασύρθηκαν από τη λαϊκίστικη πατριδοκάπηλη ρητορεία κυβέρνησης,αλλά και αντιπολίτευσης).

Αλλά το πιο ακραίο όλων και σχεδόν απίστευτο είναι ότι η κυβέρνηση βλέποντας τα σχέδιά της να ναυαγούν έστειλε στην Ε.Ε. προς υπογραφή ένα διαφορετικό κείμενο από το συμφωνηθέν ! Αν και αυτοί ισχυρίστηκαν πως έγινε λάθος, είναι βέβαιο πως αυτό ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεγελαστούν οι Ευρωπαίοι και να υπογράψουν λάθος συμφωνία !!! Και όμως έγινε και αυτό και μάλιστα όταν το αποκάλυψε η εφημερίδα Bild κυβέρνηση και ΜΜΕ το διέψευσαν ως ανοησία μιας κίτρινης Γερμανικής φυλλάδας, αλλά τελικά επιβεβαιώθηκε πως όντως έγινε κάτι τέτοιο από τους αδίστακτους αγύρτες της δήθεν αριστεράς.
 Στην πραγματικότητα δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελληνική κρίση χρησιμοποιείται προβοκατόρικα από μια Ελληνική κυβέρνηση για να κάνει ζημιά στην Ε.Ε. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί…Θυμίζω χαρακτηριστικά τη μεγάλη άνοδο των Ελληνικών spreads, στον πρώτο καιρό της κρίσης, η οποία προερχόταν ως ένα βαθμό από εσκεμμένες δηλώσεις του Παπανδρέου για τιτανικό, καταστροφή κλπ.,με στόχο να συμπαρασυρθούν και άλλες χώρες από την κρίση. Για τον ίδιο λόγο-και όχι μόνο- ο Παπανδρέου δεν πήρε αμέσως τη βοήθεια που του πρότεινε η Ε.Ε.,λέγοντας πως δεν έχουμε κρίση κλπ.,ούτε και πήρε το παραμικρό μέτρο για να προλάβει όσο γινόταν την έκρηξη της κρίσης και της ύφεσης στη χώρα. Τυχαίο ή μήπως υπερβολικό ;                        Καθόλου,διότι ο ίδιος άνθρωπος διέπραξε και τη μέγιστη προβοκάτσια του 2011 με το περιβόητο δημοψήφισμα για τη δανειακή συμφωνία-που ευτυχώς απέτυχε και αυτή- και που έφερε την οριστική του πτώση. Η διαφορά είναι ότι ο μεν αδαής Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να σκεφτεί όλα αυτά από μόνος του,αλλά εκτελούσε σαφώς εντολές άλλων κέντρων και ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν είναι ακραιφνώς Ρωσόφιλα κόμματα στη βάση τους και κρατούσαν και κάποια προσχήματα, σε αντίθεση με τον εντελώς Ρωσόδουλο ΣΥΡΙΖΑ...

Αύριο θα αναλύσουμε πως οι μαυροκόκκινοι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. έχουν βάλει πλέον μπροστά το επίσης αδίστακτο δεύτερο μέρος του σχεδίου τους για ένα ισχυρό χτύπημα στην ενωμένη Ευρώπη και που δυστυχώς θα έχει σοβαρές επιπτώσεις και στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: