Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Χαρίζουν χρέη από φοροδιαφυγή στο Μπόμπολα !

Μπαμπάς Μπόμπολας

Την ώρα που η οικονομία της χώρας καταρρέει ολοκληρωτικά, ένα γεγονός που έγινε χθες ήρθε να μας επιβεβαιώσει κάποιες από τις σκοπιμότητες για τις οποίες βρίσκεται στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και για το πόσο αδίστακτοι και πωρωμένοι είναι αυτοί οι τύποι !

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκα λοιπόν χθες το πρωί πως κατόπιν μηνυτήριας αναφοράς και εισαγγελικής εντολής συνελήφθη ο γιός του Γιώργου Μπόμπολα, Λεωνίδας. Και λέω με μεγάλη μου έκπληξη γιατί  πρόκειται για το γιό του μεγαλύτερου ίσως αριστερού διαπλεκόμενου-εκδότη,καναλάρχη,εγολάβου κλπ.- της χώρας, τον κάποτε ανθρώπου του ΚΚΕ που παλιότερα έβγαζε και τη Σοβιετική εγκυκλοπαίδεια στην Ελλάδα. Μπορούσε κανένας να πιστέψει ότι οι νεοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ θα πείραζαν έναν τέτοιο άνθρωπο ; Mα αφού κάτι τέτοιους μεγαλοκαρχαρίες ευνοούσαν οι υποτιθέμενοι αριστεροί  και όταν ήταν στην αντιπολίτευση, δεν θα τους ευνοήσουν και δεν θα τους προστατέψουν το ίδιο και τώρα που πήραν την εξουσία ; Πόσο μάλλον όταν ο Μπόμπολας βοήθησε καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει την εξουσία…
Υιός Μπόμπολας
Η όλη ιστορία λοιπόν με τον Μπόμπολα έχει ως εξής : Ο υιός Μπόμπολας είναι πρόεδρος της εταιρείας του πατέρα του ΕΛΛΑΚΤΩΡ και φέρεται να είχε διαπράξει φοροδιαφυγή ύψους 4,1 εκατομμυρίων ευρώ, με βάση στοιχεία από την HSBC και τη διασταύρωση των στοιχείων που ακολούθησε από τις αρμόδιες αρχές,αλλά κατηγορείται και για ξέπλυμα χρήματος. Ο ίδιος είχε κληθεί να πληρώσει αυτό το ίδιο ποσό πολύ νωρίτερα κάτι που δεν έκανε και προφανώς επίτηδες γιατί κάτι ήξερε…Μετά τη σύλληψή του ο Λεωνίδας Μπόμπολας  κατέβαλε (πριν ασκηθεί εις βάρος του ποινική δίωξη) περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ από τα 4,1 που χρωστούσε και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος ! Και ναι μεν η προανάκριση θα συνεχιστεί, αλλά φυσικά ο Μπόμπολας θα απαλλαγεί αφού πλήρωσε στο κράτος και δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Γιατί όμως ο Μπόμπολας πλήρωσε μόνο 1,8 από τα 4,1 εκατομμύρια ; Mα φυσικά λόγω του νέου νόμου Βαλαβάνη που πέρασε άρον, άρον ο ΣΥΡΙΖΑ. Να λοιπόν γιατί και για ποιους έγινε αυτός ο νόμος που προβλέπει τη διαγραφή έως και του 50 % ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο,αλλά και απαλλαγή από τις προσαυξήσεις και που πλασαρίστηκε από τους προπαγανδιστές ως φιλολαϊκός ! Και επειδή ο νόμος αφορά χρέη που δημιουργήθηκαν έως τα τέλη του 2013 και που καταστήθηκαν ληξιπρόθεσμες έως το τέλος του 2014, «παίζει» ο νόμος να έγινε και αποκλειστικά για τις οφειλές του Μπόμπολα και της εταιρείας του !!
Στημένο λοιπόν το σκηνικό αφού ο Λεωνίδας Μπόμπολας φανερά επίτηδες δεν πλήρωσε έγκαιρα τις οφειλές της φοροδιαφυγής του (παρότι είχε κληθεί να το κάνει), ώστε να μπει στο νόμο Βαλαβάνη και να μην πληρώσει ούτε τα μισά ! Έτσι η κυβέρνηση οργάνωσε και μια στημένη σύλληψη για να δείξει σε διάφορους αδαείς ότι διώκει το κεφάλαιο και τους μεγαλοκαρχαρίες και προφανώς καθυστέρησαν επίτηδες και την άσκηση ποινικής δίωξης για να προλάβει πρώτα να πληρώσει.

Πράγματι αρκετοί χαμηλής νοημοσύνης ΣΥΡΙΖαίοι και Καμμένοι Έλληνες «τσίμπησαν» και προπαγανδίζουν στα social media και αλλού τέτοιες ηλιθιότητες περί δίωξης του κεφαλαίου, τη στιγμή που όχι μόνο δεν διώκεται ο Μπόμπολας αλλά ουσιαστικά φοροδιαφεύγει και ζημιώνει το κράτος με το νόμο !                       Εκκρεμεί βεβαίως και η κατηγορία του ξεπλύματος χρήματος,αλλά το πιθανότερο είναι να βρεθεί κι’εκεί κάποιος τρόπος από την κυβέρνηση,ώστε ο υιός Μπόμπολας να βγει λάδι. Είπαμε, πρώτη φορά αριστερά…




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος !!!
Γι' αυτό κάνανε αυτή τη ρύθμιση των 100 δόσεων και 50% μείωση των οφειλών ;
Ρε απατεώνες αυτούς που πίνουν το αίμα του λαού, δεν μπορούσατε να τους εξαιρέσετε και να τα πληρώσουν όλα ;
Εγώ που δεν πλήρωνα, πιο 50% του κεφαλαίου να δώσω ; μα, εγώ δεν πλήρωνα γιατί δεν είχα. Είναι ολοφάνερο πόσο απατεώνες είσαστε κι' εσείς. Τα κάνετε όλα ραμένοα κομένα στα μέτρα των Μπομπολαίων, Κοκαλαίων και Βαρδινογιαννέων. Σας συχάθηκα και εσας, είσαστε μια από τα ίδια.