Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Είμαστε όλοι με Βίκυ Σταμάτη !!


Σε αυτή την περίπτωση και σε αυτό το θέμα μην περιμένετε από εμένα πολιτικές ορθότητες, νομολατρεία και λοιπά... Eίμαστε "τα αιρετικά"και θα πω ακριβώς αυτό που αισθάνομαι ! 

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν όντως διεφθαρμένος πολιτικός, αλλά είναι εξίσου προφανές ότι το πολιτικό καθεστώς σχεδίασε την εξόντωση του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του για να δείξει στον εξαγριωμένο με τους πολιτικούς Ελληνικό λαό πως κάνει κάθαρση,μόνο που την κάνει-υποτίθεται- με επιλεκτικές εξοντώσεις. Και ήταν επιλεκτική η στόχευση Τσοχατζόπουλο (και εμπνευστές της οι αριστεροί και το πρώην αριστερό ΠΑΣΟΚ) όχι τυχαία, αλλά γιατί αυτός-πριν ξοφλήσει πολιτικά- αντιστεκόταν στην απορρόφηση του ΠΑΣΟΚ από την αριστερά !

Έτσι λοιπόν η δικαιοσύνη έχει δείξει μέχρι σήμερα το πιο σκληρό και άτεγκτο πρόσωπό της προς τον ίδιο τον Τσοχατζόπουλο, αλλά και στη σύζυγό του και στην κόρη του και στην πρώην γυναίκα του. Εκεί οφείλεται και η εξόντωση της Σταμάτη που προφανώς έχει και, λίγο ως πολύ, διαταραγμένη ψυχική υγεία. Αντίθετα φέρθηκε με το γάντι σε άλλους διεφθαρμένους ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση (όπως ο ξάδερφος του Τσοχατζόπουλου Ζήγρας) επειδή αυτοί συνεργάστηκαν με τις αρχές και στόχευσαν πρόθυμα τον Τσοχατζόπουλο.

Σε ότι αφορά συγκεκριμένα την περίπτωση της Σταμάτη αυτή προφανώς τιμωρείται σκληρά μόνο και μόνο ως σύζυγος του Τσοχατζόπουλου και ουσιαστικά καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ως διεφθαρμένη με παραθυράκια του νόμου. Στη συνέχεια -και ενώ άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αποφυλακίστηκαν εδώ και καιρό- η Σταμάτη που έχει καταδικαστεί με μικρότερη ποινή και για λιγότερο σημαντικά αδικήματα απο αυτούς παρέμεινε μέχρι τώρα στη φυλακή-ψυχιατρείο, με τη δικαιοσύνη να απορρίπτει πεισματικά και χωρίς προφανή αιτία όλες τις αλλεπάλληλες αιτήσεις της για αποφυλάκιση ! Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό ; Ο δόλος και η οικογενειακή εξόντωση είναι λοιπόν προφανείς…

Στην τελική λοιπόν και κόντρα στο ρεύμα του κρυφοφασιστικού πολιτικού καθεστώτως και της φαιοκόκκινης κυβέρνησης λέμε το εξής : Σε μια χώρα και ένα σάπιο πολιτικό καθεστώς που δίνει άδειες ή θέλει να αποφυλακίσει τον Ξηρό, τον Ρωμανό, τον Κουφοντίνα και λοιπά «μπουμπούκια» της άκρας αριστεράς, γιατί η Βίκυ Σταμάτη που δεν είναι και σε μεγάλο βαθμό διαταραγμένη ψυχολογικά και έχει έξω και παιδιά να μεγαλώσει έπρεπε να παραμένει έγκλιστη ; Ποιό το μεγάλο έγκλημά της και γιατί αυτό το καθεστώς σχεδίασε την εξόντωσή της ; Μήπως το ότι παντρεύτηκε έναν απατεώνα και ζούσε στη χλιδή είναι ποινικά κολάσιμο ;

Λέμε μπράβο λοιπόν στη Βίκυ Σταμάτη και σε όσους τη βοήθησαν να αποδράσει και να απαλλαγεί από τους καθεστωτικούς δυνάστες της και μακάρι να αξιοποιήσει όσο καλύτερα γίνεται την ελευθερία της !!!  Είμαστε μαζί της !                              Στον πόλεμο του αυταρχικού φαιοκόκκινου καθεστώτος και κυβέρνησης πρέπει  να απαντάμε με πράξεις αποφασιστικές που θα το ταπεινώνουν !




Δεν υπάρχουν σχόλια: