Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ ίσον κρατικοφασισμός !


Οι  στοιχειωδώς πιο ψαγμένοι με την πολιτική δεν πειστήκαμε και φυσικά δεν παρασυρθήκαμε ποτέ από τη λαϊκίστικη αριστερίζουσα ρητορεία του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για ανθρωπιστική κρίση και βοήθεια προς τους αδυνάτους. Κι’ακόμα δεν πιστέψαμε ποτέ ότι ο Τσίπρας θα συγκρουστεί σοβαρά με τον Ελληνικό εθνικισμό ή την εκκλησία, όπως θα θέλαμε εμείς οι φιλελεύθεροι.

Ο λόγος είναι ότι κατά πρώτον σήμερα όλη η άκρα αριστερά έχει περάσει στον έλεγχο αστικών στοιχείων που πιστεύουν σε μια γραφειοκρατία (νομενκλατούρα) σοβιετικού τύπου που θα πάρει την εξουσία στο όνομα του λαού και στην πραγματικότητα θα νέμεται τον παραγόμενο πλούτο ζώντας εις βάρος του. Κατά δεύτερον, μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, συνήθως η άκρα αριστερά είτε πορεύεται μαζί με την ακροδεξιά, είτε απλά δεν συγκρούεται μαζί της. Αυτό συμβαίνει σήμερα και στην ίδια τη Ρωσία όπου ο αριστερίζων Πούτιν υιοθέτησε αμέσως τον μεγαλορώσικο εθνικισμό και συμπορεύεται με τους εθνικιστές και τους κλασσικού τύπου φασίστες,αν και δεν συγκυβερνούν όπως εδώ…

Ας ασχοληθούμε περισσότερο με το σκέλος της ακροδεξιάς και του εθνικισμού. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπαμε, δεν περιμέναμε σοβαρή σύγκρουση με την ακροδεξιά, καθώς αυτοί-μεταξύ άλλων- δεν θέλουν να τα χαλάσουν με τους εθνικιστές και τους φασίστες μέσα στο στρατό και στην αστυνομία, στην επίμονη και διαχρονική προσπάθειά τους να πατήσουν πόδι σε αυτά τα σώματα. Από την άλλη ξέραμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται κυρίως από κομμουνιστικά γκρουπούσκουλα (που κάποια από αυτά χρησιμοποιούν που και που και μια κούφια αντιεθνικιστική και αντιρατσιστική ρητορεία) οπότε και δεν περιμέναμε  μια τόσο ωμή σύμπλευση με τη φασιστική δεξιά, αλλά μια σχετικά πιο μετριοπαθή στάση κρατώντας και κάποια προσχήματα, έστω για τα μάτια του κόσμου…

Αντ’αυτού παρατηρούμε μια πλήρη ταύτιση έως και τυφλή υπακοή σε θέσεις του φασίστα συγκυβερνήτη τους Καμμένου ! Αντί για κατάργηση παρελάσεων έχουμε παρελάσεις με τανκς και τσάμικα στους δρόμους (!), τεταμένες σχέσεις με την Τουρκία, φυσικά πλήρη ακινησία στο Μακεδονικό και κυρίως τη στοχοποίηση ενός εξωτερικού εχθρού που πρέπει να φταίει για όλα (εν προκειμένω η Γερμανία για την κρίση), αλλά και την επίκληση του πατριωτισμού των Ελλήνων οι οποίοι πρέπει υποχρεωτικά να στηρίξουν τους άθλιους χειρισμούς των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.με τους εταίρους μας, διαφορετικά θα είναι προδότες, ανθέλληνες και γερμανοτσολιάδες !! Ακόμη διατηρεί και εξαιρετικές σχέσεις με την εκκλησία και τον ΣΥΡΙΖαίο Ρωσόφιλο αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (παρά το επικοινωνιακό τρικ της μη θρησκευτικής ορκομωσίας) !

Αυτά ζούμε λοιπόν με αυτή την κυβέρνηση των παρανοϊκών που έβγαλε ο…σοφός Ελληνικός λαός. Ότι πρόκειται για πολιτική και πνευματική παρακμή δεν υπάρχει αμφιβολία και αυτό το δείχνει και μόνο η συμμετοχή των ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση. Επίσης δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ρωσία μας έχει μετατρέψει σε ένα πειραματόζωο όπου κάνει πολιτικά πειράματα και προβοκάτσιες.                               Τι πραγματικά συμβαίνει όμως και γιατί αριστερά και άκρα δεξιά πάνε μαζί ; Συμβαίνει πολύ απλά ότι σχεδόν πάντα αυτή η λεγόμενη αριστερά και η λαϊκίστικη ρητορεία της απευθύνεται μόνο σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια του λαού και αγνοεί άλλα. Όταν λοιπόν αυτοί οι αυταρχικοί λαϊκιστές ανακαλύπτουν την ανάγκη να ενώσουν το λαό στη χώρα τους για τον Α ή Β λόγο, τότε καταφεύγουν στον εθνικισμό !

Δικτάτορες όπως ο Πούτιν και ο Μιλόσεβιτς κατέφυγαν στον ακραίο έως και γενοκτονικό εθνικισμό και έφτιαξαν και καλές σχέσεις με την εκκλησία για να συσπειρώσουν το λαό υπέρ τους και να εδραιώσουν την εξουσία τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε εδώ στην εξουσία, κάνει ότι ακριβώς κάνει στη Ρωσία το αφεντικό του ο Πούτιν εκτός από πολέμους ! Όχι απλά υιοθετεί τον Ελληνικό εθνικισμό, αλλά συμπορεύεται με τους εθνικιστές και φτάνει και στο σημείο να κυβερνά μαζί τους, κάτι που δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στον κόσμο ολόκληρο και ούτε στην ίδια τη Ρωσία !

Σύμπερασμα ; ΣΥΡΙΖΑ και γενικά άκρα αριστερά,σήμερα σημαίνει απλά κρατικοφασισμός (κρατικοδίαιτος φασιστικός καπιταλισμός) και αυταρχισμός και άμα λάχει εθνικισμός...Αυτό που δεν αλλάζει καθόλου είναι η αρπακτική νομενκλατούρα που υπήρχε στον κομμουνισμό και υπάρχει και τώρα στον καπιταλισμό. Έτσι έχουν μάθει να πολιτεύονται αυτοί οι άνθρωποι και δεν αλλάζουν και φυσικά αυτά περίπου θα κάνουν και στην Ελλάδα !



Δεν υπάρχουν σχόλια: