Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Οι καγκεμπίτες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αποκαλύπτονται !!



Ήμασταν από τους λίγους που από την αρχή της περιβόητης διαπραγμάτευσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές ισχυριζόμασταν σταθερά  ότι δεν πρόκειται για τίποτε άλλο από μια λυσσαλέα προσπάθεια της Πουτινικής Ρωσίας να διασπάσει και να ζημιώσει οικονομικά την Ευρωπαίκή ένωση.
Πολύ περισσότερο μετά το δημοψήφισμα του Τσίπρα γράψαμε  πως είναι η απονενοημένη προσπάθεια να εκβιάσει την Ευρώπη (για να του δίνει λεφτά χωρίς αντίκρυσμα), αλλά και να αναστατώσει τις διεθνείς αγορές και τα χρηματιστήρια ,συμπαρασύροντας και άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε. στην κρίση ! Μόνο που Ρωσία και ΣΥΡΙΖΑ την πατάνε γιατί η Ευρώπη-υπό την καθοδήγηση της σπουδαίας ηγέτη Μέρκελ- όχι μόνο δεν έχει υποκύψει και δεν τους δίνει χρήματα χωρίς όρους, αλλά ενώθηκε ακόμα περισσότερο απέναντι στον φανερό πλέον εχθρό της που και χρωστάει και επιτίθεται και απειλεί πως θα τους τινάξει στον αέρα ! Επιπλέον η ευρωζώνη φαίνεται αρκετά θωρακισμένη και ικανή να απορροφάει τους κραδασμούς που προκαλεί εδώ και πέντε μήνες το Ελληνικό πρόβλημα και αυτό φάνηκε το τελευταίο διήμερο στις αγορές όπου το ευρώ δεν υποχώρησε παρά ελάχιστα και η πτώση των χρηματιστηρίων ήταν ελεγχόμενη.
Το καλύτερο είναι όμως ότι οι ξενόδουλοι της κυβέρνησης-που φορούν και το μανδύα του πατριώτη που αντιστέκται- έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται ως τέτοιοι και δεν είμαστε πλέον οι μοναδικοί που κάνουμε αυτές τις διαπιστώσεις. Μια σειρά Ελλήνων και ξένων πολιτικών και δημοσιογράφων διατυπώνουν καθαρά ή υπονοούν αυτά που γράφουμε και εμείς εδώ και καιρό και μας δικαιώνουν.         Ο Σόιμπλε, ο Σαρκοζί και άλλοι Γερμανοί πολιτικοί, καθώς και πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν για την Ευρώπη που πρέπει να μείνει ενωμένη απέναντι σε ένα εχθρικό προς αυτούς καθεστώς που την εκβιάζει, ενώ κάποιοι  δημοσιογράφοι  δεν διστάζουν να κατονομάζουν και τη Ρωσία του Πούτιν ως υποκινητή.                 Και στην Ελλάδα όμως έχουν αρχίσει δειλά, δειλά να ανοίγουν στόματα στα ΜΜΕ και να μιλούν περί αντιευρωπαϊκού ΣΥΡΙΖΑ και σχεδίου χτυπήματος της Ευρώπης. Αυτά τα λένε τις τελευταίες ημέρες κάποιοι μεμονωμένοι πολιτικοί της αντιπολίτευσης, όπως και κάποιοι δημοσιογράφοι (πχ. ο Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ μίλησε σήμερα ξεκάθαρα περί Ρωσίας και Πούτιν…)
 Είναι προφανές πως οι γκεμπελίσκοι και πράκτορες που μας κυβερνούν, όσο τραβάνε στα άκρα την προβοκατόρικη πολιτική τους, τόσο περισσότερο θα αποκαλύπτονται στα μάτια της κοινής γνώμης και της Ευρώπης, αλλά και της ίδια της Ελλάδας και έτσι ο εχθρός θα γίνεται πλέον πιο ορατός. Εμείς εδώ στα αιρετικά, που επί 5 χρόνια εμμένουμε πεισματικά και ίσως μοναχικά σε αντιρώσικη γραμμή, χαιρόμαστε πολύ που βλέπουμε πλέον τη γραμμή μας να δικαιώνεται και να υιοθετείται και από άλλο κόσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: