Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Έξω η Ελλάδα των πρακτόρων από το eurogroup !

Το μοναδικό καλό αυτής της υπόθεσης είναι ότι στην Ευρώπη αρχίζουν να παίρνουν χαμπάρι τι εστί ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική αριστερά και πλέον φυλάγονται !

Έτσι στο δεύτερο μέρος του  χθεσινού  EUROGROUP όπου θα συζητιόταν η θωράκιση της ευρωζώνης από πιθανό κίνδυνο εξάπλωσης της Ελληνικής κρίσης, η Ελλάδα των φαιοκόκκινων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. πετάχτηκε έξω και μάλιστα νομότυπα ! Εκτιμούμε ότι αυτό έγινε γιατί εκεί θα συζητηθούν εμπιστευτικά πράγματα που αφορούν το μέλλον της ευρωζώνης και πολύ απλά οι ευρωπαίοι δεν θέλουν η Ελλάδα των καγκεμπιτών να είναι παρούσα. Και δεν θέλουν να είναι παρούσα διότι προφανώς δεν έχουν σε αυτούς τους τύπους την ανάλογη εμπιστοσύνη και δεν τους θεωρούν πλέον αξιόπιστους και φιλικούς εταίρους (ίσως μάλιστα και εχθρούς τους). Δεν είναι δηλαδή σίγουροι πως ότι ειπωθεί εκεί δεν μπορεί να διαρρεύσει προς εχθρικές προς την Ε.Ε. χώρες όπως η Ρωσία και του πέταξαν έξω !!

Ίσως τελικά η εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη μικρή Ελλάδα να ενώσει ακόμα περισσότερο την Ε.Ε. και να δείξει, ακόμα και στους πιο υφεσιακούς απέναντι  στη Ρωσία ευρωπαίους πολιτικούς, ποιος είναι ο εχθρός από τον οποίο πρέπει να φυλάγονται και τον οποίο πρέπει να πατάξουν για να μείνει η ενωμένη δημοκρατική Ευρώπη ενωμένη και ευημερούσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: