Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σκουπίδια και χωματερές ως ανταμοιβή !!


Μαθαίνω ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει μεγάλο μέρος του πάρκου του Ελληνικού ως χωματερή για σκουπίδια και να ματαιώσει την επένδυση και πραγματικά δεν μου κάνει καμία έκπληξη !

 Γιατί ; Γιατί πολύ απλά σκουπίδια ψήφισε η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και σκουπίδια θα πάρει ως ανταμοιβή !! Είναι εντυπωσιακή αυτή η σημειολογία...Και μιλώ βέβαια για σκουπιδοκόμματα και σκουπιδοπολιτικούς που ψηφίστηκαν κατά κόρων στις τελευταίες εκλογές. ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝ.ΕΛ.,Χρυσή Αυγή, Καμμένος, Ραχήλ Μακρή, Κασιδιάρης, Παναγούλης, Βούτσης και πολλούς άλλους γραφικούς που ξεχνάω τίμησε ο…περιούσιος λαός μας με την ψήφο του…Επίσης δεν μου κάνει καμία έκπληξη για το λόγο ότι η αριστερά παγκοσμίως μόνο για την καταστροφή υπάρχει. Ότι ωραίο και φιλοαναπτυξιακό πάντα θυσιάζεται προς όφελος υποτίθεται του λαού ή του εθνικά χρήσιμου. Έτσι και τώρα θέλουν να ακυρώσουν μια εξαιρετική επένδυση την οποία θα έκανε ο Λάτσης.

 Και μη νομίζετε βέβαια ότι η επένδυση ακυρώνεται και γίνεται χωματερή μόνο από ιδεοληψίες και εμμονές. Ακυρώνεται και γιατί την επένδυση θα την έκανε ο Λάτσης που είναι ένας μεγαλοεπιχειρηματίας που εκπροσωπεί το ντόπιο κεφάλαιο. Δεν εκπροσωπεί δηλαδή την ανατολική επιχειρηματική νομενκλατούρα που ευνοεί τυφλά η αριστερά και όχι μόνο και-όπως έχει αποδειχθεί- δεν διστάζει να βλάψει και τη χώρα γι’αυτούς. Και μιλάμε βέβαια για κεφάλαια και επενδύσεις τύπου gazprom, COSCO, Μπόμπολα, Κόκκαλη, Σαββίδη, Κοπελούζο και άλλα τέτοια φρούτα. 

 Και το πιο γελοίο είναι ότι η κυβέρνηση των φαιοκόκκινων παριστάνει και την αντικαθεστωτική και ισχυρίζεται πως πολεμιέται από συμφέροντα και κάποιοι χαχόλοι οπαδοί τους ισχυρίζονται πως ακόμα και ο Μπόμπολας είναι εναντίον τους !! Για τέτοια νοημοσύνη και σχέση με την πολιτική μιλάμε τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: