Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Aποχή από το νόθο δημοψήφισμα της προβοκάτσιας !!

Η δράκα των καγκεμπιτών που κυβερνάει τη χώρα έφτασε την αντιευρωπαϊκή και ανθελληνική προβοκάτσια στο τέρμα της !!

Ανήγγειλε ένα αντισυνταγματικό και νόθο δημοψήφισμα και το λέμε έτσι γιατί δεν υπάρχει καν τελική πρόταση από την Ευρώπη που να έχει επικυρωθεί από το eurogroup και γιατί ούτε καν δίνει το συνταγματικά απαραίτητο χρονικό διάστημα για να γίνει δημοκρατικός διάλογος. Με λίγα λόγια καλείται ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει μέσα σε ελάχιστες ημέρες για μια ουσιαστικά ανύπαρκτη πρόταση !

Στην πραγματικότητα πρόκειται για εντολή που δόθηκε από τον Πούτιν στο προ ημερών ταξίδι του στη Ρωσία και για μια κίνηση που αποσκοπεί κατά πρώτον να μεταθέσει την ευθύνη του πιθανού «όχι» και της οδυνηρής επιστροφής στη δραχμή στον Ελληνικό λαό (αλλά παρομοίως και του πιθανού ναι…) και κατά δεύτερον μια Ρωσική απόπειρα να προκληθεί αστάθεια στις αγορές και στα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με άνοδο των spread που πιθανόν να δημιουργήσει οικονομικό πρόβλημα και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. (κυρίως του νότου). Η δε επιστροφή στη δραχμή καθόλου δεν θα χαλάσει τους κρατικοφασίστες της κυβέρνησης, καθώς οι φίλοι τους Ρώσοι και Κινέζοι φασίστες θα μπορέσουν να αγοράσουν τη χώρα μας σχεδόν τζάμπα !

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μη συμμετέχει στο δημοψήφισμα της απάτης και της προβοκάτσιας, επομένως αυτό να μην πιάσει ποσοστό συμμετοχής 50 % που απαιτείται και να βγει άκυρο ! Καλούμε επίσης και τα λεγόμενα φιλοευρωπαϊκά κόμματα και τον άθλιο πρόεδρο της δημοκρατίας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καλέσουν το λαό σε αποχή, διαφορετικά θα είναι υπεύθυνοι και αυτοί για τη νομιμοποιήση του δημοψηφίσματος-έκτρωμα !!


Περισσότερα αργότερα ή αύριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: