Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Ναι,υπάρχει και η άλλη Ελλάδα !


Ομολογώ πως όταν έμαθα ότι πρόκειται να διοργανωθεί συγκέντρωση υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της βασανισμένης Ελλάδας και της παραμονής της στην Ε.Ε. και στο ευρώ δεν πίστεψα ποτέ ότι θα έχει μεγάλη μαζικότητα.

Πρώτον γιατί πίστευα ότι οι «ψεκασμένοι»,οι ανορθολογικοί και οι αντιδυτικοί υπερτερούν αριθμητικά στη χώρα μας (γιατί αυτό δείχνουν και τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα) και δεύτερον γιατί την προηγούμενη ημέρα είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ μια δήθεν αυθόρμητη φιλοκυβερνητική και αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση. Έτσι θεώρησα ότι η δική μας συγκέντρωση θα περάσει στα κουφά, χωρίς μαζικότητα και με ελάχιστη προβολή, αλλά τελικά διαψεύστηκα !
Σαν να ήταν μια ενστικτώδης αντίδραση μεγάλου μέρους των Αθηναίων μπροστά στην καταστροφή που έρχεται, η συγκέντρωση που οργανώθηκε από το facebook ήταν μαζικότατη, ξεπέρασε τη συγκέντρωση των γλειοδέστατων Πουτινικών, φιλοκυβερνητικών και τελικά προσέλκυσε το ενδιαφέρον Ελληνικών, αλλά και ξένων ΜΜΕ !

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια τα ακριβή κίνητρα και ποια η κομματική τοποθέτηση όλων αυτών των ανθρώπων που πήγαν στη συγκέντρωση. Ενδεχομένως λίγοι από αυτούς να έχουν ψηφίσει και ΣΥΡΙΖΑ και να το μετάνιωσαν βλέποντας ότι η χώρα πάει στον…αγύριστο. Το καλό ήταν ότι δεν υπήρχε κομματκή καθοδήγηση και οργάνωση, αφού δεν είδαμε πουθενά κομματικά συνθήματα κλπ. Το σίγουρο είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που ξυπνάνε στην Ελλάδα και ότι οι μαυροκόκκινοι που έχουν και την εξουσία μας ένιωσαν για τα καλά, γι’αυτό και σε δηλώσεις τους και από τα site τους όχι μόνο ασχολήθηκαν μαζί μας, αλλά είχαν και υστερικές αντιδράσεις προσπαθώντας να απαξιώσουν και να συκοφαντήσουν τη συγκέντρωση και το πλήθος της.

Μάλιστα μαθαίνω με ικανοποίηση πως πρόκειται να γίνει τη Δεύτερα και άλλη μιά παρόμοια συγκέντρωση. Πρέπει λοιπόν να μας νιώσουν όλοι οι αντιδραστικοί και ξενόδουλοι ακόμα περισσότερο, γιατί εκτός από την Ελλάδα των φασιστών, των τεμπέληδων, των παρτάκηδων και των τραμπούκων (οι οποίοι επιθυμούν μια τριτοκοσμική ανατολική και λαϊκίστικη Ελλάδα που όμως θα παίρνει και τα λεφτά των ξένων για να τη βγάζει…) συνειδητοποιήσαμε πλέον όλοι πως υπάρχει και μια άλλη πιο υγιής Ελλάδα.

Αυτή η Ελλάδα είναι αυτή που θέλει  μια σύγχρονη χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή κουλτούρα και δημοκρατία,με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις με του εταίρους της και κυρίως που δεν επιθυμεί συμμαχία και υποτέλεια με ανατολικούς φασισμούς τύπου Ρωσίας. Και ακόμα διαπιστώνουμε πως υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν καταλάβει πως για τη φτώχεια και την παρακμή μας δεν φταίνε οι ξένοι-αφού ως λαός έχουμε παραδοσιακά συνηθίσει να ρίχνουμε τις ευθύνες για όλα τα δεινά μας στους ξένους- αλλά κυρίως εμείς οι Έλληνες και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: