Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Περί του φιάσκου του κυπέλλου...


Όπως είναι προφανές ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Κοντονής υποτάχθηκε τελικά στο κατεστημένο, ουσιαστικά υποχώρησε ατάκτως και δεν τόλμησε και καμία σύγκρουση με τη FIFA. Έτσι το κύπελλο Ελλάδος θα συνεχιστεί κανονικά, μόνο που ο τελικός θα γίνει σχεδόν χωρίς θεατές ! 

Καθόλου παράξενο αφού είναι υπουργός μιας σάπιας και τυχοδιωκτικής κυβέρνησης που δεν θα τολμούσε ποτέ μια ευθεία σύγκρουση με τον χρυσαυγίτη Μαρινάκη που είναι μέχρι αυτή τη στιγμή ο αναμφισβήτητος δικτάτορας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και δευτερευόντως ούτε με τον Μελισσάνιδη που είναι κι'αυτός ένας αγαπημένος ολιγάρχης της κυβέρνησης. Αυτοί οι δύο είναι φυσικά αυτοί που επιθυμούσαν τη συνέχιση του κυπέλλου μια που θα είναι και το ζευγάρι του τελικού.

Αλλά και από τη στιγμή που αποφάσισαν να συνεχίσουν το περιβόητο κύπελλο θα μπορούσαν να το κάνουν πιο αξιοπρεπώς, όμως αυτοί οι σάπιοι τύποι της ΕΠΟ (που οι περισσότεροι εκ των επικεφαλής της κατηγορούνται για κακουργήματα) αποφάσισαν να κάνουν τον τελικό και με Έλληνα διαιτητή αντί για ξένο που συμφωνήθηκε και με τη FIFA-για μεγαλύτερη αξιοπιστία-αλλά και ουσιαστικά χωρίς θεατές (θα δοθούν περίπου 350 εισιτήρια...) κάτι που είναι χωρίς αμφιβολία δυσφήμιση για το θεσμό και το ποδόσφαιρο. 
Θα μπορούσαν έστω να δώσουν εισιτήρια σε μαθητές, φαντάρους ή οικογένειας υπεράνω υποψίας για να μην διακινδυνεύσουν επεισόδια. Γιατί δεν το έκαναν ; Θα μου πείτε για να το κάνουν οι Γκιρτζίκηδες και λοιποί θα έπρεπε να είχαν φυσιολογικό μυαλό...
                                           
 Αποφασίστηκε και η αναμενόμενη αποχώρηση του ΠΑΟΚ από τη διαδικαστική ρεβάνς με τον Ολυμπιακό και το φιάσκο του κυπέλλου συμπληρώθηκε...Η τελευταία ήταν μια καθαρά συναισθηματική απόφαση- που είναι αρεστή μόνο στον όχλο των οπαδών- από την πλευρά του Πουτινικού Ρώσου ολιγάρχη Ιβάν Σαββίδη, χωρίς να υπολογίσει και την τιμωρία που θα υποστεί η ομάδα του. Αυτός στην πραγματικότητα επιθυμεί να γίνει ένας νέος Μαρινάκης στη θέση του Μαρινάκη και να αρχίσει να παίρνει κάλπικους τίτλους με τις πλάτες των κυβερνήσεων...


Όπως και να έχει το απόστημα αυτής της ποδοσφαιρικής εγκληματικής οργάνωσης-επικεφαλής της οποίας είναι ο Μαρινάκης- που λειτουργεί για λογαριασμό του Ολυμπιακού, μπορεί να σπάσει μόνο όταν αλλάξει ο έλεγχος της σάπιας ΕΠΟ και όταν έρθει μια κάπως πιο έντιμη και λιγότερη τυχοδιωκτική κυβέρνηση (που ελπίζω, τουλάχιστον ως ένα βαθμό, να είναι αυτή του Μητσοτάκη...).

1 σχόλιο:

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Πραγματικά πιστεύεις ότι μπορεί να πέσει η "χοντρή" χούντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου; Ι συγκεκριμένος δικτάτορας, όπως φαίνεται, είναι τόσο ισχυρός που φοβάμαι ότι δεν θα τον κουνήσει κανείς. Το δικαστήριο που τιν έχει καταδικάσει να απέχει ενεργά από το ποδόσφαιρο, δεν ελήφθη υπόψιν ούτε από τον παρανομισαντα Υπουργό αθλητισμού. Χρυσή Αυγή, ναρκωτικά, λαθρεμπόριο, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, στημένα παιχνίδια, δημιουργία άλλων ΠΑΕ (υποκαταστημάτων του) και τελικά η καταστροφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι τα επιτεύγματα αυτού του άθλιου παχυδερμου !