Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

H κατάπτυστη ΕΣΗΕΑ !


Δεν φτάνουν οι φασιστικού τύπου διαγραφές δημοσιογράφων και αρχισυντακτών- μόνο και μόνο επειδή εξέφρασαν μια άποψη αντίθετη από του ΣΥΡΙΖΑ στο περιβόητο δημοψήφισμα-από την ανέκαθεν αριστεροκρατούμενη ΕΣΗΕΑ, τώρα οργανώνει και αντιδραστικές απεργίες! Ο λόγος της πολυήμερης απεργίας των δημοσιογράφων είναι η διατήρηση του αγγελιόσιμου που καταργεί το κουαρτέτο και μάλιστα με τη συμφωνία του Κατρούγκαλου.

 Τι είναι το περιβόητο και απολύτως απαράδεκτο αγγελιόσημο ; Είναι μια ρύθμιση που έκανε κάποτε η χούντα(!) για να ελέγξει απόλυτα κάθε ενοχλητική δημοσιογραφική φωνή η οποία προέβλεπε να πληρώνουν εισφορές για το ταμείο τους όχι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά όλοι οι Έλληνες φορολογούμενοι! Αυτό λοιπόν διατηρήθηκε μέχρι σήμερα και τώρα που πάει-και πολύ σωστά- για κατάργηση οι φίλοι μας οι δημοσιογράφοι αντιδρούν με περίσσιο θράσος και απεργούν...και δεν είναι μόνο αυτό αφού όπως είναι αναμενόμενο αυτά τα φασιστοειδή της ΕΣΗΕΑ ετοιμάζουν διαγραφές σε όσους δημοσιογράφους τολμήσουν να σπάσουν την απεργία. Μάλιστα αυτό θα το κάνουν ακόμα και για μέλη της ΕΣΗΕΑ που δεν ασχολούνται με την ενημερωτική δημοσιογραφία, αλλά με καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα όπως είναι η Μπεκατώρου του ΑΝΤ1. Τέλος μη νομίζετε ότι είναι τυχαίες οι ημέρες που διάλεξαν να απεργήσου        Ίσα,ίσα τώρα είναι οι ημέρες όπου αποδεικνύεται ξεκάθαρα η αποτυχία του εξουθενωτικού προγράμματος της κυβέρνησης των παρανοϊκών που επισφραγίζεται με τέταρτο μνημόνιο και πλήρη υποταγή τους (ενώ θυμίζω ήρθαν με σύνθημα ότι θα σκίσουν τα μνημόνια...) ! Αυτό λοιπόν το τέταρτο μνημόνιο πρέπει να περάσει όσο πιο εξ'απαλών γίνεται και η μη μετάδοση ειδήσεων αυτές τις ημέρες εξυπηρετεί απόλυτα την κυβέρνηση σε αυτό το σκοπό !

Κακά τα ψέματα με αυτή την κυβέρνηση,όσο περνάει ο καιρός η φτώχεια και η εξαθλίωση θα μεγαλώνει και αυτή την πραγματικότητα θα την καλύπτουν με όλο και μεγαλύτερο αυταρχισμό που έτσι κι'αλλιώς είναι στη φύση της άκρας αριστεράς και ήταν αναμενόμενο ότι θα τον ασκήσουν από τη στιγμή που ένας όχλος μέσου και χαμηλού πνευματικού επιπέδου τους ψήφισε δύο φορές και τους έκανε κυβέρνηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: