Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Ο αριστερός "αντικαπιταλιστικός" μεσαίωνας φουντώνει και αρρώστιες !


Θα έχετε ακούσει σαφώς τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες για την ιλαρά που για κάποιον λόγο έχει φουντώσει τελευταία σε παιδιά, αλλά και ενήλικους.

Η ιλαρά είναι μια παιδική αρρώστια που τα τελευταία χρόνια προλαμβανόταν εύκολα από τους καθιερωμένους παιδικούς εμβολιασμούς και δεν συνέβαινε αυτό που γινόταν παλιά όπου όλοι έπρεπε να την περάσουν σε κάποια στιγμή της ζωής τους, έστω και ως ενήλικοι.

Τι συνέβη τώρα ξαφνικά ξαφνικά  και φούντωσε αυτή η αρρώστια και μάλιστα στην Ελλάδα περισσότερο απ’ότι σε άλλες χώρες ; Σύμφωνα με τους ειδικούς λοιπόν, η έξαρση οφείλεται στο λεγόμενο αντιεμβολιακό κίνημα και γι’αυτό ενδέχεται στο εγγύς μέλλον να έχουμε έξαρση και άλλων ξεχασμένων ασθενειών…

Τι είναι όμως αυτό το αντιεμβολιακό κίνημα ; Είναι μια και καλά αντικαπιταλιστική θεωρία που προπαγανδίζουν ιδεοληπτικοί αριστεροί σύμφωνα με την οποία «τα εμβόλια είναι σε μεγάλο βαθμό μια καπιταλιστική πρακτική, προκειμένου να πλουτίζουν οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και πως είτε δεν είναι αρκετά αποτελεσματικά ή και επικίνδυνα για την υγεία, είτε είναι καλύτερα να περάσουμε όλοι τουλάχιστον αυτές τις θεωρητικά ακίνδυνες παιδικές ασθένειες !

Και επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος «έφαγε στη μάπα» περισσότερο από άλλους λαούς αυτή τη θεωρία (άλλωστε η «πρώτη φορά αριστερά» κυβερνάει…) και αρέσκεται περισσότερο σε συνομωσιολογία ή και μικροαστικό ψευτοεπαναστατικό αντικαπιταλισμό, εδώ τα πράγματα είναι χειρότερα από άλλες δυτικές χώρες.

Να σημειώσουμε δε ότι το ίδιο μικροαστικό κίνημα είναι που φουντώνει και τη λεγόμενη και πιο επικίνδυνη «νέα γρίπη» περισσότερο απ’ότι σε άλλες δυτικές χώρες, έτσι σημειώνονται ακόμα και σήμερα θάνατοι !

Επίσης τονίζουμε-για να τα λέμε όλα όπως είναι- ότι οι ειδικοί απορρίπτουν και το επιχείρημα των ακροδεξιών και ρατσιστών ότι η έξαρση οφείλεται στους πρόσφυγες και μετανάστες…

Συμπέρασμα ; Οι αριστεροί δεν είναι μόνο αυταρχικοί, ανίκανοι και σαμποταριστές, αλλά οι μικροαστικές ιδεοληψίες τους και θεωρίες τους, είναι πλέον επικίνδυνες και για τη δημόσια υγεία !


Δεν υπάρχουν σχόλια: