Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Ποιοι και γιατί έβγαλαν και τον Κουφοντίνα ;


Λογικά δεν θα πρέπει αμφιβάλλει κανένας νοήμων άνθρωπος για το ότι η διήμερη άδεια που δόθηκε στο πρώτο πιστόλι της 17 Νοέμβρη, ήταν κυβερνητικής έμπνευσης. Αν δεν ήταν, θα έβρισκαν οι Συριζαίοι και μια κουβέντα επιφύλαξης ή έστω καταδίκης.

Ούτε φυσικά αμφιβάλλει κανείς για την παρακμή και τη διάλυση που χαρακτηρίζει πλέον ολοκληρωτικά και από κάθε άποψη το κράτος της «πρώτη φορά αριστερά», κάτι που βλέπουν ξεκάθαρα και οι ξένοι που μας κράζουν και για αυτήν την απόφαση με τον Κουφοντίνα…
Αυτά τώρα τα περί ανεξάρτητης δικαιοσύνης που λένε οι Τσιπροκαμμένοι, ας τα κρατήσουνε για το φτωχό μυαλό κάποιων οπαδών τους που χόρευαν κάποτε τα τσάμικα στο Σύνταγμα και άλλους ομοίους τους !                                                                                                                                                    
Εδώ είναι άλλωστε γνωστό ότι τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση νέος αντιεισαγγελέας στις φυλακές, αρεστός σε αυτούς, (διότι επί των προηγούμενων είχαν απορριφθεί όλες οι αιτήσεις του Κουφοντίνα) για να κάνει  αυτή τη βρωμοδουλειά και πιθανότατα και άλλες στο μέλλον.

Από την άλλη είναι όντως γεγονός ότι επί Νέας Δημοκρατίας βγήκε με άδεια και το παιδοβούβαλο ο Ξηρός και δεν επέστρεψε ποτέ, μέχρι που τον έπιασαν. Αλλά είναι και γεγονός- κάτι που φυσικά αποκρύπτουν σκόπιμα οι κυβερνητικοί- ότι επί Σαμαρά, άλλαξε ο νόμος που προέβλεπε τη χορήγηση αδειών σε σκληρούς εγκληματίες-τρομοκράτες σαν τον Κουφοντίνα μέσα σε 8 χρόνια και πήγε αντίστοιχα στα 18. Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν άλλαξε τον νόμο για να μπορεί να αποφυλακίζει Κουφοντίνες και άλλους ακροαριστερούς τρομοκράτες !  

Όπως και να έχει τρομερή εντύπωση μας κάνει πάντως το θράσος αυτών των τρομοκρατών, συνηγόρων και υπερασπιστών τους οι οποίοι επικαλούνται τους αστικούς νόμους για να στηρίξουν την άδεια Κουφοντίνα. Αυτούς δηλαδή τους νόμους και το σύστημα που απορρίπτουν, μισούν και κατέφυγαν στα όπλα για να τον ανατρέψουν !!        Βλέπετε και οι κόκκινοι και οι μαύροι φασίστες (Χρυσαυγήτες και άλλοι) συχνά επικαλούνται ή και να χρησιμοποιούν την αστική δημοκρατία, παρότι στην πραγματικότητα θέλουν να τη γκρεμίσουν...
    
Τώρα το ερώτημα είναι γιατί η φαιοκόκκινη κυβέρνηση μεσολάβησε για να βγει έξω ο Κουφοντίνας, ξέροντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να θυμώσει χώρες που είχαν θύματα από τη δολοφονική 17 Νοέμβρη (ΗΠΑ, Βρετανία, Τουρκία) ;                                              Αυτό είναι πιθανότατα ένα γραμμάτιο που χρωστάει στον στενό κομματικό και ιδεολογικό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ και μερικών γκρουπούσκουλων που τον αποτελούν.Διότι μην αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν φιλοτρομοκρατικά στελέχη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ (θυμηθείτε τότε που αριστεροί πήγαιναν μάρτυρες υπεράσπισης μελλών της 17 Ν…)    
  
Ο δεύτερος λόγος που υποψιαζόμαστε είναι ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν βλέπουν με άσχημο μάτι την καλύτερη οργάνωση της νέας γενιάς τρομοκρατών και τρομοκρατίας. Οι πυρήνες και λοιποί φαιοκόκκινοι τρομοκράτες χρειάζονται τεχνογνωσία από τους Ξηρούς και τους Κουφοντίνες.             Και αυτό  μην σας φαίνεται καθόλου περίεργο, διότι οι Κουφοντίνες, οι Ξηροί, οι Μαζιώτηδες, οι Πυρήνες, ο γιός του Βούτση και άλλα τέτοια καλόπαιδα γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και, όσο είναι δυνατόν, επικοινωνούν ! 
     
Και καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουμε ποιος είναι και τι στην πραγματικότητα πρεσβεύει. Ωστόσο ο πιο ηθικά κατώτατος είναι ο Πάνος Καμμένος ο οποίος τα παλιότερα χρόνια (όταν ήταν Ν.Δ.) έβγαζε βιβλία κατά της ακροαριστερής τρομοκρατίας και της είχε κηρύξει ανένδοτο. Είχε μάλιστα φτάσει σε σημείο να κατηγορεί όλα τα κόμματα της αριστεράς, αλλά και το ΠΑΣΟΚ (!) πως γνωρίζουν τους δολοφόνους και τους καλύπτουν !

Αυτός λοιπόν ο τύπος τα ξέχασε αυτά και συγκυβερνά τώρα με τα ιδεολογικά ξαδέρφια των τρομοκρατών που τους δίνουν και άδειες ! Το μόνο που κάνει φυσικά τώρα είναι να ψελλίζει -για τα μάτια του κόσμου και για να ικανοποιεί τη σκληρή δεξιά βάση του κόμματός τους- καμιά διαφωνία επί του θέματος Κουφοντίνα, λες και αν διαφωνούσε πραγματικά δεν θα έθετε σοβαρό ζήτημα στους ακροαριστερούς συγκυβερνώντες του.  

Τα ίδια και για τον ακροδεξιό βουλευτή του Δημήτρη Καμμένο που κατά καιρούς βγαίνει και ψελλίζει καμιά διαφωνία για μερικά πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ που είναι ανεπίτρεπτα για το δεξιό κοινό του κόμματός του. Όλο αυτό όμως δεν είναι στην πραγματικότητα παρά ένα στημένο θέατρο του παραλόγου ! Έτσι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. ικανοποιούν τον στενό ιδεολογικό πυρήνα της βάσης τους, αλλά κυρίως το ένα άκρο θρέφει το άλλο με αυτόν τον προβοκατόρικο τρόπο.

Τέλος η Ελλάδα δεν φαίνεται να παρακμάζει μόνο πολιτικά, αλλά και δημοσιογραφικά και, ως ένα βαθμό, και κοινωνικά. Δεν εξηγείται αλλιώς που- κυρίως ο ηλεκτρονικός τύπος-τύπος στέλνει ρεπόρτερ να ακολουθεί τον Κουφοντίνα σε κάθε του βήμα και που μας ενημερώνει για κάθε του δραστηριότητα…
Ακόμα χειρότερα που οι Κουφοντίνες (πατέρας και γιός) και διάφορα άλλα άθλια υποκείμενα έχουν περισσότερους υποστηρικτές στη χώρα, όσους δεν είχαν ποτέ και ακόμα και χιλιάδες followers στα social media ! Είναι το αποτέλεσμα της ριζοσπατικοποίησης του λαού μέσα στην κρίση (που σε ένα μεγάλο βαθμό έγινε τεχνηέντως και σκόπιμα) , αλλά και πνευματικής κρίσης που- όπως έχουμε ξαναγράψει- χαρακτηρίζει πλέον πολύ  κραυγαλέα την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: