Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Κάτω η πεντακομματική κρυφο-δικτατορία !!, μετά το SBC φιμώνουν και το kontra channel !!.Να καταργηθεί άμεσα το φασιστικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο !

Ο χειρότερος εφιάλτης μας (κάθε Έλληνα δημοκράτη) φαίνεται δυστυχώς ότι αρχίζει σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά. Η χώρα μας αρχίζει να κυλάει με φόρα προς μία κρυφο-δικτατορία εθνικοσοσιαλιστικού/Πουτινικού τύπου και τίποτα δεν δείχνει ικανό να την αναχαιτίσει.

Το βαθύ κράτος, μετά και το πρόσφατο φασιστικό κλείσιμο του οικονομικού τηλεοπτικού καναλιού SBC,προχώρησε χθες σε μία ακόμα πραξικοπηματική ενέργεια. Συγκεκριμένα το φασιστικό παρακρατικό απόσπασμα που λέγεται εθνικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (ΕΣΡ) αποφάσισε στα καλά καθούμενα την απαγόρευση μετάδοσης όλων των ενημερωτικών προγραμμάτων από το τηλεοπτικό κανάλι contra channel με αστείες δικαιολογίες !!
Είναι φανερό λοιπόν-καθώς το ΕΣΡ είναι ουσιαστικά ένα τυφλό πεντακομματικό όργανο-ότι η εντολή δόθηκε άνωθεν καθώς το κανάλι φαίνεται να ενοχλούσε το ιδιότυπο καθεστώς. Γιατί το ενοχλούσε ; Οι λόγοι είναι παρόμοιοι με το SBC που το έκλεισαν γιατί είχε φιλοαναπτυξιακή και φιλοδυτική γραμμή και δεν μπορεί όλα αυτά να είναι σύμπτωση.

Το kontra channel δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες από τον Γιώργο Κουρή ο οποίος μπορεί να είναι φασίζων ,καιροσκόπος και λαοπλάνος ,όμως η γραμμή αυτού του καναλιού δεν είχε καμία σχέση με τη γραμμή της φασίστικής «Αυριανής» ,ούτε καν με του καθεστωτικού «alter». Συγκεκριμένα λοιπόν ο Κουρής, προφανώς για τους δικούς του άγνωστους λόγους ,προσπάθησε να φτιάξει ένα κανάλι πολυσυλλεκτικό, κόντρα στο κατεστημένο που θα φιλοξενεί και αιρετικές απόψεις. Και μπορεί μέσα στο κανάλι να συμμετείχαν και άνθρωποι όπως ο γραφικός φασίστας Στέφανος Χίος και διάφορες άλλες trash προσωπικότητες ή ο το γλοιώδες «λιβανιστήρι» της Ν.Δ. Τέρενς Κουίκ ,όμως ήταν πολύ ισχυρή και η φιλελεύθερη ,φιλοδυτική και κόντρα στο ρεύμα τάση του που εκφραζόταν στις ενημερωτικές εκπομπές του. Συγκεκριμένα αυτό που προφανώς ενόχλησε περισσότερο ήταν οι παρουσίες και τα λεγόμενα αντικαθεστωτικών ανθρώπων ,(δηλαδή, γενικά φιλελεύθερων, φιλοδυτικών, φιλοαναπτυξιακών και αντιεθνικιστών) όπως ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ο Γιάννης Λοβέρδος, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος και ο Νίκος Καραγιαννίδης .Ενώ ακουγόταν πως σύντομα θα έμπαιναν και ο εκκαθαρισμένος-πρώην υπουργός- από το ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής ,αλλά και ο δημοκράτης δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος. Όλα αυτά λοιπόν φαίνεται πως είχαν θορυβήσει το βαθύ κράτος που επειδή δεν μπορούσε να κλείσει και αυτό το κανάλι σκαρφίστηκε αυτή την πρωτοφανή βρώμικη μεθόδευση της απαγόρευσης μετάδοσης μόνο των ενημερωτικών εκπομπών μέσω των τσιρακιών του ,του ΕΣΡ !
Δηλαδή θα μετατρέψουν το kontra channel σε ένα ακίνδυνο κανάλι που θα μεταδίδει μόνο ψυχαγωγικά προγράμματα ή θα κάνουν έναν εκβιασμό προς τον Κουρή να αλλάξει πολιτική γραμμή για να μπορέσει να ξαναδείξει ενημερωτικές εκπομπές και αυτός πιθανότατα να υποκύψει.


Μόλις δύο άρθρα πιο κάτω αναλύω το πώς και γιατί κατάντησε έτσι η ελευθερία του τύπου στην Ελλάδα (τελευταία στην Ε.Ε.) και δυστυχώς τα γεγονότα έρχονται να με επιβεβαιώσουν πανηγυρικά, αφού αυτά τα τομάρια έχουν αποθρασυνθεί-καθώς ελάχιστη αντίσταση συναντούν-όσο ποτέ άλλοτε. Αγαπητοί αναγνώστες, δεν συνηθίζω να κινδυνολογώ ούτε να λαϊκίζω, αλλά είναι φανερό ότι πάμε για μεγάλη δικτατορία, πολυκομματική ψευτοδημοκρατική χούντα τύπου Ρωσίας ή Βενεζουέλας, Αυτή τη φορά όχι με τα τανκς ,αλλά με τα ΜΜΕ και την κατευθυνόμενη παρακρατική τρομοκρατία που αποθρασύνεται επίσης τελευταία. Οι νέοι Γκέμπελς πάνε να φτιάξουν ένα τέτοιο ιδιότυπο φασιστικό, αλλά με δημοκρατικό περιτύλιγμα, καθεστώς ώστε να μην γίνεται εύκολα αντιληπτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί δεν μπορεί η Ε.Ε. να κατανοήσει εύκολα τις εδώ μεθοδεύσεις. Πώς να τους εξηγήσεις ότι οι εκλογές εδώ δεν είναι ελεύθερες γιατί μιλούν στα ΜΜΕ (και κατ’επέκταση μπαίνουν στη βουλή) μόνο όσα κόμματα είναι επιθυμητά στο καθεστώς ; Αυτοί βλέπουν απλά τη βιτρίνα των «νόμιμων και καθαρών εκλογών». Πώς να τους εξηγήσεις ότι παρά των πολυκομματισμό και την παρουσία πολλών ιδεολογικών ρευμάτων στα ΜΜΕ ,στα περισσότερα θέματα χαράσσεται μία ενιαία «εθνική γραμμή» που την προπαγανδίζουν όλα τα κόμματα και τα ΜΜΕ ,ενόσω οι αντίθετες απόψεις όλο και σπανίζουν; Πώς να τους εξηγήσει ότι κλείνουν κανάλια και ραδιοσταθμούς με φασιστικό, αλλά σε μεγάλο βαθμό νομιμοφανή τρόπο; Πώς να τους εξηγήσεις ότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα είναι καθεστωτική και έχει στόχο να τρομοκρατήσει όσους -δημοσιογράφους και μη-ξεφεύγουν από την ενιαία «εθνική γραμμή»; Πώς να τους εξηγήσεις ότι εδώ-μέσω της αθρόας λαθρομετανάστευσης που υποθάλπει- το ίδιο το κράτος επιχειρεί να δυναμώσει τον ρατσισμό και την ξενοφοβία και να ενισχύσει αυτούς που την εκφράζουν (ΛΑΟΣ,Χρυσή αυγή) ; ή ότι μπορείς να εκδίδεις ελεύθερα γενοκτονία βιβλία και να φωνάζεις γενοκτονικά συνθήματα σε παρελάσεις και να μην σε πειράζει κανένας ;

Δεν είναι εύκολο αυτά να γίνουν αντιληπτά ,παρά μόνο αν αρχίζουμε να τους ενημερώνουμε εμείς και αυτό πρέπει να κάνουμε στο μέλλον. Και αν κάποτε καταφέρουν να λογοκρίνουν και το ίντερνετ-το μόνο που έχει μείνει όρθιο- και μου κλείσουν το blog ,να θυμόσαστε τα λόγια που σας λέω.

Προς το παρών όμως το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να φωνάξουμε όπου μπορούμε κόντρα σε αυτήν την πρωτοφανή κατάλυση της δημοκρατίας και αυτές τις μεθοδεύσεις από το βαθύ κράτος του ανδρείκελου Γ.Παπανδρέου και της παρέας του, να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε κάθε δημοκράτη. Και φυσικά να εμποδίσουμε με κάθε τρόπο την άνοδο στην εξουσία του ακροδεξιού Σαμαρά ,κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή στο σκοτεινό του τούνελ της φασιστικής συντήρησης και κατ’επέκταση τον ανοιχτό πλέον εκφασισμό και εκτροχιασμό της χώρας.

Σας Προτείνω λοιπόν, πρώτα να διαδώσουμε αυτό το κείμενο όπου και όσο μπορούμε στο διαδίκτυο και δεύτερον να βομβαρδίσουμε με e-mails διαμαρτυρίας το υπουργείο τύπου και ΜΜΕ στο epopteia@minpress.gr για όσα συμβαίνουν με τη λογοκρισία των δύο καναλιών και το φασιστικό ΕΣΡ και ζητώντας την κατάργηση του τελευταίου και την αντικατάστασή του με ένα πραγματικά ανεξάρτητο όργανο που θα έχει σαν κύρια αποστολή του την ελευθεροτυπία και την τήρηση των δημοκρατικών κανόνων στα ΜΜΕ (ειδικά στην πολιτική), που τώρα καταπατώνται .Το ακριβές κείμενο θα είναι της δικής σας επιλογής.
Και φυσικά να βομβαρδίσουμε και το e-mail το ίδιου του ΕΣΡ ncrtv@otenet.gr καταγγέλλοντας τους ευθέως και ζητώντας τους να παραιτηθούν.

Θα είναι μία καλή αρχή και αν δω ότι υπάρχει ανταπόκριση, μπορούμε να αρχίσουμε λίγο αργότερα να ενημερώνουμε και ξένους. Έτσι θα βάλουμε κι’εμείς ένα λιθαράκι στην τελευταία προσπάθεια για να αποτραπεί ο ανοιχτός εκφασισμός της χώρας. Και σε αυτό είμαι πρόθυμος να συνεργαστώ με οποιονδήποτε έχει παρόμοιες αντιλήψεις, ανεξαρτήτου ιδεολογίας ή κόμματος.

10 σχόλια:

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ είπε...

Συγχαρητηρια, το ανεβαζω

Ανώνυμος είπε...

Μία ηλίθια ερώτηση, που δεν θα πρέπει να γίνεται και άσχετη με την τρέχουσα δημοσίευση. Με τις εκλογές τι θα πρέπει να γίνει; OK, ο Σαμαράς και ο Κικίλιας είναι αυτό, που φαίνονται ότι είναι. Να ψηφίσει άραγε κανείς τον χαρδαβελίστικο Δημαρά; Ή έχοντας υπόψη κάποιες υγιείς μονάδες μέσα στην παράταξη να ψηφίσει κανείς τον 'σωτήριο' Παπανδρέου για να μην γίνει και κανένα κουφό και πάμε εκλογές; Υπάρχει επιλογή, που να κάνει τη διαφορά; Ευχαριστώ

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Καλησπέρα.Σε ότι αφορά την περιφέρεια Αττικής η δική μου πρόταση-αν και δεν ψηφίζω εκεί-είναι ή να ρίξετε λευκό ή να ψηφίσετε Σγουρό (παρ'ότι δεν μου είναι συμπαθής)μόνο και μόνο για να μην ενισχύσουμε της δυνάμεις της Σαμαρικής ΝΔ.Ούτος ή άλλως ο Κικίλιας δεν είναι καμία σοβαρή υποψηφιότητα,ούτε και ο Δημαράς που άλλαζει κόμματα και παρατάξεις σαν τα πουκάμισα.Ούτε φυσικά πρέπει να πετάξουμε την ψήφο μας σε ακροδεξιούς και αριστερούς...

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Κατ' αρχήν, συγχαριτήρια Αντισυμβατικέ για το εμπεριστατωμένο άρθρο σου, αν και σε κάποια σημεία είσαι υπερβολικός.
Όσον αφορά την απάντηση που δίνεις στον Ανώνυμο διαφωνώ πλήρως. Εγώ διακρίνω μια ΑντιΝεοΔημοκρατική τάση και αυτόδιότι κάτι έχεις ή κάτι παθαίνεις με το Σαμαρά που τον έχεις στολίσει κατά καιρούς με διάφορα κοσμητικά που σαν δεύτερο συνθετικό έχουν το ....φασίστας, χωρίς βέβαια να έχεις αποδείξεις ποτέ για ότι ισχυρίζεσαι.
Αντίθετα προτείνεις αυτόν τον άθλιο γυμνοσάλιαγκα σοσιαλφασίστα Σγουρό ο οποίος συνδέεται άμεσα με με την ξεφτύλα των Αρσιβαριστών που μας εξέθεσαν διεθνώς, δεν έχει προσφέρει, αποδεδειγμένα, ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σαν Νομάρχης, αντίθετα φούντωσε η παρανομία στην πολεοδομία, έχει πουλήσει πρώην φίλους του από τους οποίους έπαιρνε επιχορηγήσεις όσο κάποιοι ήταν εν ενεργεία μεγαλοβαθμοι Διευθυντές μεγάλης Τράπεζας και μετά τη συνταξιοδότησής τους έκανε, ο αρχιφασίστας Σγουρός ότι δεν τους ξέρει.
Τι άλλο να θυμηθώ γι' αυτό το άθλιο υποκείμενο, υποτακτικό του γιου του Ρώσου αρχιπράκτορα Αντρέα Παπανδρέου, Γιωργάκη (και όχι Γιώργο, είναι πολύ μικρός για να τον πω Γιώργο).
Δεν προτείνεις τον Βασίλη Κικίλια επειδή είναι Ν.Δ !!! Ο οποίος είναι νέος ! είναι έξυπνος, έχει φιλοδοξίες σα νέος, είναι λαμπρός επιστήμονας, είναι διεθνής αθλητής.
Τι άλλο χρειαζόμαστε ρε Αντισυμβατικέ όταν απορρίψουμε τους Νέους ανθρώπους ? Να προτείνουμε τον Πάγκαλο ? όχι το ζώντα Θόδωρο αλλά τον παππού του Θόδωρο? Να προτείνουμε γέρους και άσχετους. Νέους χρειαζόμαστε, να φύγουν όλοι οι παλιοί, τα απολιθώματα, όπως το Λεβέντη και άλλους που έχεις εκφρασθεί ότι υποστηρίζεις.Κάν λάθος? δεν νομίζω.
http://messiniaka.blogspot.com

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Δευκαλίωνα καλησπέρα,
βλέπω είσαι ίδιος με τον Αντισυμβατικό των taairetika.blogspot.com.
ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι μαζί σας (με τον Αντισυμβατικό του έχω πει ότι στα περισσότερα συμφωνώ αν και είναι λίγο υπερβολικός μερικές φορές), ήθελα να μάθω την άποψή σου για το ασφαλιστικό σε σχέση με την Ιδιωτική Ασφάλιση. Πριν όμως μου απαντήσεις δες τη δική μου άποψη που έχω δημοσιεύσει στο blog της Μεσσηνίας http://messiniaka.blogspot.com
και θα ήθελα και τη δική σου άποψη.
Θα περιμένω.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Ξεκαθάρισα ότι δεν τον χονεύω τον Σγουρό,όμως αυτό που προέχει είναι να μη δυναμώσει η Σαμαρική ΝΔ.Αν ποτέ κυβερνήσει αυτός θα σημαίνει τον ανοιχτό εκφασισμό της χώρας.
Είναι ένας ακροδεξιός που στο ψηφοδέλτιό του στο Βόλο έχει και έναν νεοναζί υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.Αλλο αυτό φυσικά κανένας δημοσιογράφος δε θα σας το πει.Να μην πω δηλαδή το αυτονόητο,επειδή τα πουλημένα ΜΜΕ τον λιβανίζουν απ'το πρωι μέχρι το βράδυ,για να τον κάνουν πρωθυπουργό ?

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΦΑΣΙΣΤΑ ΣΓΟΥΡΟ.
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΥΟΚΥΠΤΗ
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ
ΟΧΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ.....ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
http://messiniaka.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΙΔΙΟς Ο ΛΑΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕς ; Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΥΠΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είπε...

Το πρόβλημα ΑΝΩΝΥΜΕ δεν είναι αν φοβάται ο λαός τις εκλογές ή όχι, τι να φοβηθεί άλλωστε, το πρόβλημα που θέτεις είναι αν ο Σαμαράς είναι αρχηγός υπό προθεσμία. Ξέρεις φίλε τι λένε στο χωριό μου?
"Χτυπάνε το δέντρο που έχει καρπούς" Θα τι φάτε λοιπόν από το Σαμαρά και θα ησυχάσετε.
Όσο για το φίλο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ ακόμη περιμένω την απάντησή του.
Με την ευκαιρία σας καλώ να επισκευθείτε το δικό μου blog να δείτε την άποψή μου γι' αυτές τις εκλογές.
http://messiniaka.blogspot.com

Defkalion είπε...

Aγαπητε Αντωνη αυτες τις μερες τρεχουν καποια πιο φλεγοντα θεματα, θα απαντησω αφου μελετησω την αποψη σου πιο διεξοδικα