Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ακραίο Ισλάμ: Ξυπνάει επιτέλους απ'το λήθαργο της η δύση ;



Το φαινόμενο των Μουσουλμάνων εξτρεμιστών δεν είναι κάτι καινούργιο στην ανθρωπότητα. Το γνωρίσαμε αρκετά καλά στον 20 αιώνα, όταν και εμφανίστηκαν οι πρώτες Ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες πατώντας επάνω σε πολιτικά θέματα. Όμως από το 2001, μετά τους δίδυμους πύργους, διαπιστώσαμε για τα καλά πως είναι μια κτηνώδης παγκόσμια απειλή που αφορά τους πάντες.

 Έκτοτε αυτοί ξαναχτύπησαν στην καρδιά της Ευρώπης (Αγγλία,Ισπανία) και σε άλλες χώρες, αλλά δυστυχώς φαίνεται πως ο πολιτισμένος κόσμος δεν διδάχτηκε αρκετά απ’αυτό !  Και το λέω αυτό διότι ως γνωστόν εντάσσονται στις τάξεις των τζιχαντιστών και μια πλειάδα μελών από δυτικές χώρες. Είναι μετανάστες ή απόγονοι μεταναστών που βρήκαν καταφύγιο στη δημοκρατική δύση και όχι μόνο δεν εντάχθηκαν στο δυτικό πολιτισμό αλλά τώρα στρέφονται εναντίον του !

Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε λοιπόν και αυτό έγινε όχι λόγο της καταπίεσης των «καημένων» Μουσουλμάνων- όπως λένε κάτι ηλίθιοι αριστεροί και αναρχικοί- αλλά αντιθέτως λόγω της αφελέστατης ανεκτικότητας της δύσης απέναντι στον ισλαμοφασισμό μέσα στο ίδιο το σπίτι της. Φτάσαμε σε σημείο στο όνομα της ανεκτικότητας και του αντιρατσισμού να γίνεται ανεκτή μέσα στη δύση η Σαρία (ο απάνθρωπος Ισλαμικός νόμος που εφαρμόζουν ορισμένοι ακραίοι Μουσουλμάνοι) και άλλα βάρβαρα έθιμα και να επιτρέπονται οι απειλές και τα κηρύγματα μίσους μερικών Ισλαμοφασιστών.                                                                                                          Ο βλακώδης αντίλογος ορισμένων δυτικών είναι συνήθως για το πρώτο ότι δεν σέβεσαι την πολυπολιτισμικότητα και τα έθιμά τους και για το δεύτερο ότι στη δημοκρατία μπορούν να λένε ότι θέλουν !  Με λίγα λόγια στο όνομα της δημοκρατίας επιτρέπουμε τον πιο μαύρο Ισλαμικό φασισμό, δηλαδή την κατάλυσή της ! Προστατεύουμε πχ. τα δικαιώματα των δυτικών γυναικών αλλά θεωρούμε ανεκτικότητα την παραβίασή τους από Μουσουλμάνους και παραπέμπουμε στη δικαιοσύνη το ρατσιστικό και μισαλλόδοξο λόγο δυτικών απέναντι στους Μουσουλμάνους, αλλά ταυτόχρονα θεωρούμε δημοκρατία το αντίστροφο μέσα στο σπίτι μας!

Αυτές λοιπόν οι ακραίες θέσεις και ιδεοληψίες μιας μερίδας δυτικών πολιτικών, δημοσιογράφων,διαννοούμενων κλπ. οδήγησαν στο φαινόμενο της εκκόλαψης των δυτικών Τζιχαντιστών που απειλούν πλέον με στυγερά εγκλήματα και μέσα σε δυτικό έδαφος. Άλλωστε δυτικές κυβερνήσεις και δημοσιογράφοι γνώριζαν πολύ καλά για την ύπαρξη ακραίων Μουσουλμάνων εδώ και χρόνια μέσα στις χώρες τους, αλλά έπραξαν ελάχιστα και ιδιαίτερα η Αγγλία και η Γαλλία. Μόλις τώρα φαίνεται να αφυπνίζονται κάποιες κυβερνήσεις όπως της Αγγλίας και της Βοσνίας (αν και Μουσουλμανική χώρα) που αρχίζουν να σκέφτονται απελάσεις και αφαίρεση υπηκοότητας από τέτοια κουμάσια που συμμετέχουν στη διεθνή τρομοκρατία ή διακηρύσσουν τη βία και μακάρι να βρεθούν και μιμητές.

Βεβαίως εδώ πρέπει να πούμε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαφορετική, αφού εδώ είναι ουσιαστικά ανεκτός και ο ρατσιστικός λόγος Ελλήνων κατά ξένων, αλλά και η ρατσιστική Χρυσαυγήτικη βία και γενικώς η μισαλλοδοξία (και κατά Μουσουλμάνων) περισσεύει… Δηλαδή  τους εν Ελλάδι τζιχαντιστές πιο πιθανό είναι να τους δημιουργήσει η δική μας μισαλλοδοξία ή και καταπίεση και όχι η ανεκτικότητα όπως σε άλλες χώρες. Άρα δεν συντασσόμαστε  ούτε με τις υστερικές θέσεις πολλών Ελλήνων του τύπου «έξω όλοι οι Μουσουλμάνοι» ή «όχι Τζαμί στην Ελλάδα» και πρέπει να κάνουμε όλοι τους εξής διαχωρισμούς : Άλλο Μουσουλμάνος, άλλο Ισλαμοφασίστας και εξτρεμιστής (αν τους ταυτίσεις όλους είναι σαν να λες όλους τους Έλληνες Χρυσαυγήτες !) και από την άλλη άλλο ανεκτικότητα,άλλο ασυδοσία.

Εν κατακλέιδι αθώα και πολύ ενδιαφέρουσα η πλευρά του πολυπολιτισμού που αφορά πχ. το τσιφτετέλι, το κεμπάπ, τα μπαχάρια και τις χανούμισσες, αλλά απεχθής και  πάση θυσία μη ανεκτή η πλευρά του που παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα (τζιχάντ, μπούργκα, κλειτερίδεκτομές, βιασμοί κλπ.).

Όποιος λοιπόν ασπάζεται τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ειρηνικής συνύπαρξης με τις οποίες χτίστηκε ο σύγχρονος κόσμος, ευχαρίστως να είναι ανεκτός στις χώρες μας ανεξαρτήτου χρώματος και θρησκείας. Αντίθετα όποιος αποδεδειγμένα δεν το κάνει, πίσω στην πρώτη πατρίδα του και  γρήγορα και πάλι ανεξαρτήτως χρώματος και θρησκείας, γιατί δεν τον χρειαζόμαστε ως άνθρωπο! Πρέπει η δύση να προχωρήσει άμεσα σε απελάσεις εξτρεμιστών,να απαγορεύσει τα κηρύγματα μίσους και ακραία Ισλαμικά έθιμα τύπου μπούργκα και κλειτεριδεκτομή !          
             
 Αν οι πολιτικοί δεν ξυπνήσουν και δεν κάνουν αυτά, θα έχουμε απλά ημίμετρα…Και βέβαια για να μην λέμε μόνο για το Ισλαμ (και επειδή δεν υπάρχουν αθώοι) δεν ξεχνάμε και τα εγκλήματα που διέπραξαν στην πρώην Γιουγκοσλαβία οι Σέρβοι του Μιλόσεβιτς και στο όνομα της ορθοδοξίας, αλλά και το τι κάνουν σήμερα οι Ρώσοι φασίστες του Πούτιν και πάλι-μεταξύ άλλων-στο όνομα της ορθοδοξίας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: