Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Απρόσμενο ! Παντρεύεται η Ελεον. Μελέτη !!....Είναι κλινικά νεκρός ο Παναθηναϊκός ;

Η Ελεονώρα Μελέτη δέχθηκε πρόταση γάμου, μετά από μόλις πέντε μήνες γνωριμίας, και είπε το "ναι" ! Μάθετε στην ενότητα "Life style" ποιος είναι ο γαμπρός !










http://taairetika.blogspot.gr/p/blog-page_23.html


Και στην ενότητα "αθλητικά"...είναι όντως "κλινικά νεκρός" ο Παναθηναϊκός και ποια η κατάσταση στο διοικητικό, οικονομικό και αγωνιστικό κομμάτι; Οι απαντήσεις μέσα από δύο άρθρα...









http://taairetika.blogspot.gr/p/a-2.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, πες ότι είναι όλα έτσι. Ο Αλαφούζος δημιούργησε τα περισσότερα χρέη, μάλιστα από απερισκεψία και τα περισσότερα από αυτά την εποχή του απαράδεκτου Στραματσόνι.
Στην πρόταση το Δ. Γιαννακόπουλου είπε όχι. Στο να πάρει όλα τα χρέη επάνω του, δικαιολογημένα, λέει όχι, στο να κάνει ένα διάγγελμα προς τα εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, λέει Οχι, στο να προσπαθήσει να συσπειρώσει επιφανείς Παναθηναϊκούς με οικονομική επιφάνεια, λέει και πάλι όχι.
Τελικά λέει σε όλα όχι, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, να οδηγείται στην Γ΄Εθνική με τον Τσικλητήρα Πύλου και με μερικές ακόμη ομάδες χωριών των 400 κατοίκων.
Αυτο ζητάει ο Αλαφούζος ;
τι θέλει να την κάνει, και από εκεί και πέρα τι με νοιάζει εμένα ;
Όλοι αναγνωρίζουμε την προσφορά του, τότε που όλοι εγκατέλειψαν το πλοίο και το άφησαν να βυθιστεί. Τώρα αυτο θέλει να κάνει και ο Αλαφούζος ;
Ναι με υπάρχει μέρος του χρέους στον Τζίκερ, στην πολυμετοχική, αλλά τα περισσότερα είναι δικά του που είτε από απειρία, είτε από κουταμάρα, αυτός δημιούργησε.
Βάλε ένα σχέδιο 3ετίας μέχρι να εξυγειανθεί η ΠΑΕ, να αναλάβεις τα χρέη σου, γιατί τα 25 να μην τα κάνεις 40 εκ. και μετά από την 3ετία να έχεις φτιάξει ένα αξιόμαχο και καθαρό Παναθηναϊκό, τότε μπορείς να φύγεις.
Θα το κάνει ;