Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Για φυλακή o Κουρουμπλής και όλοι οι υπεύθυνοι !

Η ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑ ΣΕ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

Αυτή η υπόθεση με την πετρελαιοκηλίδα που δημιούργησε αυτό το πλοίο με το…ένδοξο ελληνοορθόδοξο όνομα «Αγία Ζώνη 2» είναι, κατά κάποιο τρόπο, δείγμα τυχοδιωκτισμού και παρακμής μιας ολόκληρης χώρας !

Μιλάμε για μια χώρα την οποία δημιούργησαν πριν 200 χρόνια μασόνοι τυχοδιώκτες (φιλική εταιρεία) και η οποία συνεχίζει ακόμα και σήμερα να βαδίζει τυχοδιωκτικά και ευκαιριακά σε όλα σχεδόν τα επίπεδα ! Όπως έγραψε εύστοχα προ ημερών και ο Αντώνης Πανούτσος, όλη η Ελλάδα κινείται σαν ένα απέραντο «Αγία Ζώνη 2 και δεν έχει άδικο…

Πως είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερα στις θάλασσες ένα τέτοιο σαπιοκάραβο γεμάτο πετρέλαιο ; Τόσο σάπιο που βούλιαξε  όντας αραγμένο και σε ήρεμη θάλασσα ! Οι ειδικοί μιλούν για ένα άθλιο πλοίο γεμάτο μπαλώματα, παρότι η ιδιοκτησία του πλοίου το αρνείται, και ο Ελληνικός νηογνώμων ισχυρίζεται ότι δεν είχε ελεγχθεί, όπως απαιτεί η νομοθεσία.

Γιατί και πως λοιπόν κυκλοφορούσε ελεύθερα στη θάλασσα ένας «κινητός δολοφόνος» ; Αυτός που θα πρέπει να μας απαντήσει πρώτος είναι ο πολύς κύριος Κουρουμπλής (ένας ρουσφετάκιας πολιτικός που μόλις είδε την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ την έκανε για τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εκεί προφανώς μυρίστηκε συνέχεια στο ρουσφέτι, στο φαγοπότι και την ανομία…), διότι αποδείχθηκε πως το υπουργείο ναυτιλίας ανανέωσε δύο φορές την άδεια ναυσιπλοΐας του εν λόγω πλοίου, εν έτη 2016 με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και υπουργό Κουρουμπλή!

Αν αυτό έγινε νομότυπα ή εντελώς παράνομα δεν μπορούμε να το ξέρουμε, όμως το σίγουρο είναι ότι ο  Κουρουμπλής- και όλοι ανεξαιρέτως οι υπόλοιποι αρμόδιοι που βοήθησαν στο να κυκλοφορεί ελεύθερα ένα μη ελεγμένο πλοίο με πετρέλαιο (και σίγουρα θα υπάρχουν τέτοιοι) είναι κανονικά για φυλακή, αφού έχουν διαγράψει ένα έγκλημα κατά της φύσης και της χώρας μας !

Φυσικά σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου (αναπτυγμένη ή υπανάπτυκτη, δημοκρατική ή δικτατορική) ο αντίστοιχος Κορουμπλής θα είχε παραιτηθεί και θα είχε κινηθεί η δικαιοσύνη εναντίον του. Εδώ όμως-στη χώρα που περηφανευόμαστε ότι έχουμε τη λέξη «φιλότιμο»- αυτός όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά δίνει και οδηγίες στον κόσμο να κολυμπάει ελεύθερα στον Σαρωνικό !! Αυτό προφανώς το έκανε ο τυχοδιώκτης εξ Αιτολοακαρνανίας για να καθησυχάσει τον κόσμο και τον τύπο και να αμβλύνει το πολιτικό κόστος που χρεωθεί η αλητο-κυβέρνηση του αιώνιου φοιτητή πρωθυπουργού μας !

Δεν υπολόγισε βέβαια ότι λίγες ημέρες μετά η κηλίδα έφτασε και μέχρι τις ακτές και τις παραλίες της Αττικής και δηλητηριάζοντας μάλιστα και τα ψάρια προς αλιεία, προκαλώντας και οικονομική ζημιά στους αλιείς και γενικά σε όλη την αλιευτική βιομηχανία και αγορά...

Αλλά ας μην πούμε περισσότερα γιατί τα πολλά λόγια περιττεύουν, αφού αυτή είναι η Ελλάδα (που έλεγε και ο Σημίτης) και δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ…Και ο Έλληνας ψηφοφόρος στην προσπάθεια του να διώξει κάποιους πολιτικούς τυχοδιώκτες, έφερε τους χειρότερους που γνώρισε ο τόπος εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες !


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτός ο άθλιος πολιτικάντης, τοιχοδιώκτης και ρουσφετάκιας, που ακούει στο όνομα ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, είχε το ελάχιστο φιλότιμο και την πολιτική ευαισθησία και αν πίστευε στην αθωότητά του, ότι δηλαδή είχε κάνει σωστά τη δουλειά του, θα είχε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ και θα είχε θέσει τον εαυτό του, στη διάθεση της δικαιοσύνης.
Τώρα όμως φοβάται για το "τομάρι", τη θεσούλα του, τις "κονόμες" του και κρύβεται κάτω από τις "φτερούγες" που τον σκεπάζει ο "Ηθικά κατώτατος και "Υπερήφανος καταληψίας" δήθεν, πρωθυπουργός Α. Τσίπρας.
Η λέξη ΑΙΣΧΟΣ με μεγάλα κεφαλαία γράμματα, είναι η λέξη που τους ταιριάζει.
Αλλά τέτοια χοντρόπετσα τομάρια, δεν καταλαβαίνουν τίποτε !