Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Οι απάτες και τα ψέματα του Καμμένου αποκαλύπτονται !



Για παραπλάνηση της Βουλής από δόλο από πλευράς Πάνου Καμμένου, μίλησε ευθέως σήμερα στη Βουλή ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του καταδικασμένου για λαθρεμπόριο Βασίλειου Παπαδόπουλου, και αποκάλυψε το μέγεθος της αγυρτίας και ανεντιμότητάς του συγκεκριμένου !
 Όπως εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατία ενώ υπήρχε συμφωνία με τον φερόμενο ως μεσάζοντα των Σαουδαράβων Β.Παπαδόπουλοο από το 2016, στην συζήτηση της επιτροπής εξοπλισμών τον Ιανουάριο του 2017, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν ενημέρωσε κανέναν ότι οι Σαουδάραβες θέλουν να εκπροσωπηθούν από τον εν λόγω Έλληνα επιχειρηματία.                                                                                                   Τόνισε μάλιστα πως: “Εάν είχε αποκαλύψει κάτι τέτοιο ο Πάνος Καμμένος, η ψηφοφορία τόσο των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν διαφορετική",  και συνέχισε με το σημαντικότερο…
«Υπογράψατε μία συμφωνία με κάποιον Παπαδόπουλο για 300.000 βλήματα, αξίας 66 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία οι Σαουδάραβες ζητούσαν μόνο τα 100.000» παρατηρώντας πως με αυτή τη συμφωνία θα παραδίδονταν στον λαθρέμπορα επιχειρηματία επιπλέον 200.000 βλήματα. Όπως τόνισε ο  Γεωργιάδης, αυτά τα επιπλέον 200.000 βλήματα σε μία εμπόλεμη ζώνη, στοιχίζουν περισσότερα από 150 εκατομμύρια ευρώ στη μαύρη αγορά και κατά τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, αυτό είναι «αρκετό κίνητρο για να παραπλανήσει την βουλή ο Πάνος Καμμένος».

Στη συνέχεια της συνεδρίασης, αφού Καμμένος και Τσίπρας δεν κατάφεραν να δώσουν καμία πειστική εξήγηση σε όλα αυτά,  κατέφυγαν σε γενικολογίες και- ακόμη μια φορά- στην προπαγανδιστική απάτη !
Μέσα σε αυτά τα πλαίσια της απάτης λοιπόν ο Καμμένος  ισχυρίστηκε (και το έγραψε μάλιστα και στο twitter του) πως οι αποκαλύψεις για τη Σαουδική Αραβία και την υπόθεση πώλησης βλημάτων, έγιναν από ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε σε συνεργασία της Ν.Δ. με καταζητούμενο πράκτορα της ΜΙΤ (Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες) ! Αυτό έκανε εντύπωση και σε εμάς και θελήσαμε να το ψάξουμε παραπάνω, αλλά τελικά μας πρόλαβε η γνωστή αποκαλυπτική σελίδα των "ellinikahoaxes"
Ποιος τελικά είναι αυτός που δημοσιοποίησε πρώτος αυτό το περιβόητο «απόρρητο» έγγραφο; Τα περί MIT είναι λοιπόν καγκεμπίτικου τύπου ψέματα και διαβάστε γιατί, χωρίς περαιτέρω λόγια…
 Το ζήτημα είναι λοιπόν ότι η πραγματική θέση του Καμμένου (που θυμίζω έχει από πίσω του ως «σπόνσορα» τον σκοτεινό Ρώσο ολιγάρχη Μαλοφέεφ) δεν είναι σε κυβέρνηση και σε υπουργείο, αλλά στη φυλακή για ζημία στο Ελληνικό δημόσιο. Και αν κάποια στιγμή στο μέλλον το κομματίδιό του διαλυθεί και ζητήσει να επιστρέψει στη Ν.Δ. είναι αυτονόητο πως αυτό θα πρέπει να του απαντήσει και η Ν.Δ. και όχι να τον δεχθεί πίσω !

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι όσο μεγάλος απατεώνας, που ότι και να γραφτεί, είναι λίγο.
Αυτό το άθλιο υποκείμενο, αυτός ο απατεώνας και επαγγελματίας τραμπούκος,
πρέπει ο λαός το συντομότερο να τον στείλει οριστικά και αμετάκλητα σπίτι του.
ΑΜΗΝ