Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Tα αρχεία της CIA "φωτογραφίζουν" ως Σοβιετικούς πράκτορες Ανδρέα Παπανδρέου και ΚΚΕ !! Σημαντικές αποκαλύψεις και από τα wikileaks ! (2ο μέρος)


Ας περάσουμε τώρα στους «φίλους μου» του ΚΚΕ για να δούμε τι λένε επί λέξη για το συγκεκριμένο κόμμα τα αρχεία της CIA.
«Στη Δυτική Ευρώπη, ίσως μόνο στην Πορτογαλία, υπάρχει ορθόδοξο κομμουνιστικό κόμμα τόσο πειθαρχημένο και υποτακτικό στη Μόσχα όσο το ΚΚΕ Εξωτ., το οποίο πήρε σχεδόν μισό εκατομμύριο ψήφους το 1977 και εξέλεξε έντεκα βουλευτές». Σε άλλο τηλεγράφημα του Μακλόσκι αναφερόταν ότι «ανάληψη κυβέρνησης από την κομμουνιστική Αριστερά, νόμιμα ή με άλλα μέσα, προφανώς θα σήμαινε και το τέλος για όλες τις αμερικανικές εγκαταστάσεις εδώ». Ενώ διακρινόταν για «παρενοχλητική σκοπιμότητα». «Το κόμμα συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ σε δραστηριότητες όπως διαδηλώσεις κατά των αμερικανικών βάσεων, αλλά τους χωρίζει μεγάλη απόσταση σε άλλα πιο γενικά θέματα… «Το ΚΚΕ πάντα δρούσε υπό την εξουσία της Μόσχας και έχει παραδοσιακά δραστηριοποιηθεί υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα».

Εδώ λοιπόν τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς το ΚΚΕ αποκαλύπτεται αναμφίβολα ως ένα πιστό πρακτορείο και τσιράκι της Μόσχας στην Ελλάδα. Θα μου πείτε μήπως δεν το ξέραμε ; Μήπως δεν γνωρίζαμε (από Σοβιετικά αρχεία που άνοιξαν) ότι το ΚΚΕ χρηματοδοτείτο από τη Σοβ.Ένωση ; Ποιος πολιτικά σκεπτόμενος άνθρωπος δεν γνωρίζει για τη σχέση εξάρτησης ΚΚΕ-Σοβιετικής Ένωσης ; Μία σχέση και ξενοδουλείας και υποτακτικότητας που υπήρχε από την ίδρυση κιόλας του ΚΚΕ ως τη διάλυση της Σοβ.Ένωσης. Απλά εδώ έχουμε μία ακόμα επίσημη επιβεβαίωση. Φυσικά αυτά τα στοιχεία δεν θα σας τα πει κανένα κανάλι ή εφημερίδα και εγώ τα βρήκα μόνο σε λίγες σκόρπιες ιστοσελίδες. Κι’αυτό γιατί το ΚΚΕ θεωρείται στη χώρα μας κάτι σαν «ιερή αγελάδα» που σχεδόν κανείς δεν τολμάει να αγγίξει. Είναι το κόμμα που βρίσκεται στον πυρήνα του σημερινού σιχαμερού αντιδημοκρατικού πεντακομματικού καθεστώτος που διαχειρίζεται τις τύχες της Ελλάδας και που την έφτασε στη χρεοκοπία.

Ας πούμε όμως λίγα πράγματα για την πραγματική φύση του τότε ,αλλά και του σημερινού ΚΚΕ. Εκεί που πιθανότατα κάνουν λάθος οι Αμερικανοί είναι όταν μιλούν για «ορθόδοξο κομμουνιστικό κόμμα». Αν εννοούν το ορθόδοξο με την έννοια του Μαρξιστικού-Λενινιστικού κάνουν λάθος,διότι το ΚΚΕ ακόμα και τότε που γράφτηκαν αυτά (προφανώς αρχές δεκαετίας 80΄ ή τέλη 70’) ουσιαστικά δεν ήταν τέτοιο. ‘Ηταν –στην ηγεσία του- ένα σκληρό αναθεωρητικό ιμπεριαλιστικό κόμμα Μπρεζνιεφικού τύπου. Το παλιό ορθόδοξο ΚΚΕ (δηλαδή,μέχρι το 1956), μέσα στη βίαιη Σταλινική και εμφυλιοπολεμική κουλτούρα του, δικαιούτο τουλάχιστον να λέει πως είχε πραγματικά Μαρξιστική-Λενινιστική και αντιεθνικιστική γραμμή. Το 1953 ήρθε στη Σοβιετική προεδρία ο αναθεωρητής, αλλά σαφώς πιο μετριοπαθής Χρούτσεφ( ο οποίος ωστόσο δεν δίστασε να στείλει τα στρατεύματά του στην Ουγγαρία), για να απομακρυνθεί άρων,άρων ως τέτοιος από το Σοβιετικό ιμπεριαλιστικό βαθύ κράτος και να τον αντικαταστήσει ο πιο σκληροπυρηνικός Μπρέζνιεφ. Εκεί ακριβώς (στη Μπρεζνιεφική γραμμή) βρισκόταν και η φύση του-μέχρι τη διάλυση της Σοβ.Ένωσης- ΚΚΕ. Παρότι όμως οι ηγεσίες του ΚΚΕ παρέμεναν ξεκάθαρα και αυστηρά τέτοιας φύσης, μετά τη νομιμοποίησή του το 1974 μάζεψε στελέχη και ψηφοφόρους από όλα τα κομμουνιστικά δόγματα και αιρέσεις (Σταλινικούς,αναθεωρητές,Τροτσκιστές κλπ.), φτιάχνοντας έναν ιδεολογικό αχταρμά. Αυτό το έκαναν καθαρά για λόγους ψηφοθηρικούς και μόνο (και έτσι συμβαίνει μέχρι σήμερα.), χωρίς όμως να αλλάξουν τη Μπρεζνιεφική γραμμή τους.

Είναι αυτό το κόμμα που δεν διστάζει να καπηλεύεται ακόμα και σήμερα τον παλιό Σταλινικό ηγέτη του Ζαχαριάδη, αν και είναι οι ίδιοι που τον σκότωσαν στη Σιβηρία σε συνεργασία με τους Σοβιετικούς και είπαν ότι αυτοκτόνησε ,έτσι δυστυχώς ένιωσε και ο ίδιος ο Ζαχαριάδης στο πετσί του τις μεθόδους που εγκαινίασε ο Λένιν και ο αγαπημένος του Στάλιν. Και είναι οι ίδιοι αγύρτες που( για τον ίδιο λόγο) δεν διστάζουν και σήμερα να καπηλεύονται και να οικειοποιούνται οποιονδήποτε Έλληνα ή ξένο κομμουνιστή ηγέτη κάθε φράξιας και κάθε έκφανσης, από τον Φλωράκη και τον Ζαχαριάδη ως τον Μάο, τον Τίτο και τον Λένιν κλπ. Επίσης είναι οι ίδιοι που ξέχασαν ξαφνικά τους συντρόφους τους στον εμφύλιο εθνικά Μακεδόνες και λένε πως δεν υπάρχει Μακεδονικό έθνος και Μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα, συντασσόμενοι με την Ελληνική ακραία εθνικιστική ρητορική.
Αυτό ήταν πάνω-κάτω λοιπόν το ΚΚΕ μέχρι και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991 και την αποχώρηση του Φλωράκη. Ας πάμε να δούμε τώρα ποιο είναι και το σημερινό ΚΚΕ της Παπαρήγα. Το σημερινό ΚΚΕ είναι κάτι χειρότερο και από το ΚΚΕ του Φλωράκη. Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης προκλήθηκε εσκεμμένα από τους ίδιους τους Ρώσους, αφού μία υπερδύναμη ποτέ δεν αυτοκτονεί,αλλά μεταλλάσσεται. Με αυτή τη διάλυση οι Ρώσοι ιμπεριαλιστές πέταξαν τον κομμουνιστικού μανδύα και μεταλλάχθηκαν σε κοινούς καπιταλιστές φασιστικού τύπου, προσπαθώντας να φτιάξουν μία καινούργια νεοαποικιακή υπερδύναμη από τα συντρίμμια της Σοβ.Ένωσης. Με αυτόν τον τρόπο η σημερινή Ρωσία πέτυχε να πάρει μαζί της ως υποστηρικτές και τους περισσότερους αριστερούς (που δεν αποχωρίζονται τη «μαμά Ρωσία»), αλλά και τους ακροδεξιούς και φασίστες. Η σημερινή -20 χρόνια μετά- ανέλιξη της Ρωσίας ως υπερδύναμη ,μεγάλος διεθνής «παίκτης» και επιθετιστής δικαιώνει απόλυτα αυτήν την άποψη. Είναι πασιφανές λοιπόν πως το σημερινό Ρώσικο φασιστικό καθεστώς είναι η συνέχεια του προηγούμενου κομμουνιστικού δικτατορικού καθεστώτος με άλλα μέσα. Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι ανελίχθηκαν και πλούτησαν από την άθλια Σοβιετική κρατική νομενκλατούρα είναι οι ίδιοι που ελέγχουν σήμερα όλη την οικονομική και πολιτική ζωή της Ρωσίας. Η ίδια μετάλλαξη σε φασισμό είχε γίνει ,περίπου μία δεκαετία πριν τη Ρωσία, και στην Κίνα όταν μετά τον θάνατο του Σταλινικού υπερορθόδοξου δικτάτορα, αλλά γενικά ειρηνόφιλου στις διεθνείς σχέσεις Μάο Τσε Τούνγκ πήρε την εξουσία ο Ντενγκ Χσιάο Πίνγκ και οι διάδοχοί του που δημιούργησαν έναν σκληρό-φασιστικού τύπου- και εκμεταλλευτικό καπιταλισμό. Ως… εκ σύμπτωσης η σημερινή κομμουνιστική (μόνο στο όνομα) Κίνα έχει γίνει σήμερα στενός σύμμαχος της Ρωσίας…

Ακριβώς εκεί λοιπόν θα βρούμε και τη φύση του σημερινού ΚΚΕ. Το ΚΚΕ στην πραγματικότητα ουδέποτε έφυγε από την αγκαλιά της Ρωσίας και την ακολούθησε καταπόδας στη μετάλλαξή της-μετά το 1991- σε καπιταλιστική και φασιστική. Μιλάμε για το κόμμα που διαθέτει δικές του επιχειρήσεις, που ευνοεί μία ολιγαρχία ντόπιων μεγαλοδιαπλεκόμενων προερχόμενων από το ανατολικό μπλοκ. Είναι το κόμμα που δίνει μισθούς πείνας στους εργαζόμενους στο "Ριζοσπάστη" και στον "902" και την ίδια στιγμή προτείνει κατώτερο μισθό στην Ελλάδα 1500 ευρώ (!!) και που κάνουν μαζικές απολύσεις στην «Τυποεκδοτική». Αυτοί που δεν διστάζουν μέσα στην κρίση να σαμποτάρουν ανοιχτά τον τουρισμό (με τα φασιστικού τύπου τάγματα εφόδου του ΠΑΜΕ) και να εξαθλιώνουν παραπάνω τον λαό. Είναι ανοιχτά αδερφό κόμμα των νεοφασιστικών και εκμεταλλευτών του λαού ΚΚΚίνας και ΚΚΡωσίας και υποστηρικτές καθεστώτων όπως του Ιράν κλπ. Είναι αυτοί που ταυτίζονται απόλυτα με το φασιστικό ΛΑΟΣ σε όλα τα θέματα εξωτερικής πολιτικής και που συνεχώς κατηγορούν ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση και Ισραήλ ως ιμπεριαλιστές και δολοφόνους, αλλά ποτέ, μα ποτέ τη Ρωσία, γιατί πολύ απλά υπηρετούν δουλικά τα συμφέροντά της. Είναι δηλαδή οι σκληρότεροι καπιταλιστές, εκμεταλλευτές και αντιδημοκράτες που έχουν το θράσος να παριστάνουν και τους υπερασπιστές των φτωχών και αδυνάτων. Είναι οι απόλυτοι λαϊκιστές και λαοπλάνοι που αρθρώνουν χυδαίες αντιμαρξιστικές αρλούμπες στο όνομα του λαού με περισπούδαστο ύφος, υπό το ηλίθιο δέος και την απάθεια των Ελλήνων σκουπιδοδημοσιογράφων και των πολιτικών τους αντιπάλων.

Όπως έγραψα και για τον Ανδρέα Παπανδρέου,έτσι κι’εδώ θα πω ότι μόνο σε μία χώρα σαν την Ελλάδα θα μπορούσε ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ να ψηφίζεται από τόσο πολύ κόσμο και να είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Ένα κόμμα ντροπή για τον πολιτισμό μας (!) που όμως ακολουθείται κυρίως από πολλούς αφελείς ιδεολόγους και φτωχούς ανθρώπους, αλλά και από καιροσκόπους και εκμεταλλευτές. Κι’αυτό γιατί η πολιτικά καθυστερημένη χώρα μας ζει ακόμα με τα βιώματα του εμφυλίου και των φασιστικών δικτατοριών, γιατί κάποιοι φροντίζουν το μορφωτικό επίπεδο του λαού μας να παραμένει χαμηλότατο και γιατί το κυρίαρχο ιδεολόγημα που προπαγανδίζεται στη βαριά τραυματισμένη δημοκρατία της Ελλάδας είναι εθνικοσοσιαλιστικού τύπου.

Ας αφήσουμε όμως το ΚΚΕ και ας πάμε να ρίξουμε τώρα και μια ματιά στα όσα βγήκαν στη φόρα από τα wikileaks.Αρχικά, αυτό που κανείς στην Ελλάδα δεν θα σας πει –για ευνόητους λόγους-είναι ότι όλα αυτά υποκλάπηκαν από Κινέζους χάκερς για να βλάψουν τις ΗΠΑ, αλλά στο εξωτερικό αυτό είναι ήδη γνωστό. Αυτές τις αποκαλύψεις τις περίμενε πως και πως το φιλοφασιστικό Ελληνικό βαθύ κράτος και τα τσιράκια του για να τις χρησιμοποιήσουν ως αντιαμερικανικό εργαλείο. Περίμεναν σίγουρα με αδημονία να βρεθούν εκεί «υποχθόνια σχέδια των φονιάδων των λαών Αμερικάνων που θα απεργάζονταν την…. καταστροφή της Ελλάδας» και λοιπές …ανθελληνικές αποκαλύψεις. Αλλά τζίφος η δουλειά !!. Τίποτα τέτοιο δεν αποκαλύφθηκε ,αντίθετα οι αποκαλύψεις των wikileaks που αφορούν την Ελλάδα δεν συμφέρουν καθόλου το καθεστώς-γιατί το αποκαλύπτουν ως ένα βαθμό- το οποίο γι’αυτό το λόγο λούφαξε και τις πέρασε στα ψιλά !

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Σε ότι αφορά το Μακεδονικό οι ίδιοι οι Αμερικανοί όπως και ένας Γάλλος διπλωμάτης ονόματι Levitte μιλούν ξεκάθαρα για την αδιαλλαξία της κυβέρνησης Καραμανλή (και δεν έχουν άδικο)και ήλπιζαν ότι «μία σοσιαλιστική κυβέρνηση υπό τον Γιώργο Παπανδρέου θα ήταν πιο ευέλικτη στις διαπραγματεύσεις για το Μακεδονικό».Σ’αυτό μάλλον πέφτουν έξω… και πως «αν η Ελλάδα εγκαταλείψει την αναγκαιότητα αλλαγής διαβατηρίων τότε θα γινόταν πρόοδος». Περισσότερα για την απατεωνίστικη φύση του Μακεδονικού ζητήματος μπορείτε να διαβάσετε εδώ σε τριπλό άρθρο: http://taairetika.blogspot.com/2010/09/1.html,
http://taairetika.blogspot.com/2010/09/2.html, http://taairetika.blogspot.com/2010/09/3o.html
Όσο για το Κυπριακό Τούρκος αξιωματούχος φέρεται να λέει ωμές αλήθειες εκφράζοντας τη λύπη του για τον «παρατηρούμενο εφησυχασμό των Ελληνοκυπρίων σχετικά με τις συνομιλίες για ένωση του νησιού», λέγοντας πως «η συμμετοχή στην ΕΕ τους καθιστά ευάλωτους» και πως «υποκρίνονται ότι οι σχέσεις των δύο κοινοτήτων του νησιού αποτελεί εσωτερική υπόθεση», ενώ υπενθύμισε ότι οι Τουρκοκύπριοι ψήφισαν το σχέδιο Ανάν σε αντίθεση με τους Ελληνοκύπριους, προφανώς για να υπενθυμίσει ποιός ήταν ο αδιάλλακτος εκείνη την εποχή…


Τα καλύτερα όμως έρχονται μετά, καθώς τονίζεται 1) «Η φοβική και προβληματική συμπεριφορά μας στο ΝΑΤΟ. Υπάρχουν αρνητικές και υποτιμητικές θέσεις για την συμμετοχή μας σε διάφορες αποστολές σε διεθνές επίπεδο». Εδώ οι αφελείς Αμερικανοί κάνουν λάθος γιατί δεν πρόκειται για φοβική πολιτική, αλλά για εσκεμμένη σαμποταριστική πολιτική κατά του ΝΑΤΟ και της ΕΕ προς όφελος της Ρωσίας. Η Ελλάδα παίζει για χρόνια αυτό το παιχνίδι μέσα στους διεθνείς οργανισμούς όπου συμμετέχει. 2) «Με πολλά στοιχεία καταγράφεται η διαφθορά στο πολιτικό μας σύστημα και ο παρασιτισμός». Βρε,τους…«ψεύτες».Πού είδαν τέτοια πράγματα στην Ελλάδάρα μας οι... ανθέλληνες…; 3) «Οι σχέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή με την Μόσχα σε στρατιωτικό και ενεργειακό επίπεδο, με εντονότατη κριτική ειδικά για τον ρόλο αξιωματικών και άλλων παραγόντων και στενές σχέσεις με Μόσχα. Γίνεται λόγος για πολλά-ύποπτα αλλά και ευρύτερα θέματα στις «λευκές νύχτες» της Μόσχας…Υπάρχει αναφορά για ιδιότυπες δοσοληψίες με συγκεκριμένους Έλληνες και Ρώσους για ενεργειακές και αμυντικές πληροφορίες….» Εδώ μάλλον δικαιωνόμαστε όσοι-λίγοι-μιλάμε για τις ύποπτες και βρώμικες σχέσεις του Ελληνικού πεντακομματικού καθεστώτος με το καθεστώς της Μόσχας και για τον χαρακτηρισμού του Κ.Καραμανλή του νεότερου ως ένα από τα μεγαλύτερα πιόνια της Ρωσίας ! 4) «Η Κινεζική κατασκοπευτική δραστηριότητα στην χώρα μας, καθώς και η Ιρανική διείσδυση σε διαφόρους χώρους(μεταξύ των οποίων και Πανεπιστημιακούς)» Νέα τρανταχτή δικαίωση των όσων γράφουμε καιρό τώρα για τη σχέση του Ελληνικού καθεστώτος με το φασιστικό άξονα Ρωσίας –Κίνας-Ιράν. Αλλά εδώ το πράγμα φαίνεται να έχει προχωρήσει πιο πολύ κι’από όσο πιστεύαμε. Ποιός «χριστιανός» όμως θα βρεθεί που θα τολμήσει να ερευνήσει όλα αυτά τα σοβαρά γεγονότα ; μάλλον κανένας… 5) «Υπάρχει εκτενής αναφορά των Αμερικανών για διακίνηση ύποπτων φορτίων στα βόρεια της χώρας, και κλιμακούμενη εγκληματική κινητικότητα. Υποστηρίζεται ότι δεν έχουμε αντιληφθεί τις νέες διαστάσεις του διεθνούς εγκλήματος» Τι συμβαίνει εδώ; Αραγε μιλάμε για απλή μαφία ή για βρώμικες κρατικές-καθεστωτικές δραστηριότητες ; Δεν μας διευκρινίζουν. 6) «Πολυσέλιδες αναφορές για την τρομοκρατία στην Ελλάδα, και ειδικά γιατί οι ΗΠΑ εξακολουθούν να θεωρούν ότι κάποια στελέχη της 17Ν διαφεύγουν…τι έχουν και από πού συλλέξει στοιχεία για την τρομοκρατία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.» Σε παλιότερο άρθρο μου για την τρομοκρατία http://taairetika.blogspot.com/2010/07/blog-post_29.html
αναφέρω, μεταξύ άλλων, ότι η υπόθεση της 17Ν είναι ύποπτη και είναι πολλά που δεν ξέρουμε ακόμα, καθώς εξαρθρώθηκε μόνο για τον καθησυχασμό της δύσης. 7) «Υποτιμητικές αναφορές για το σύνολο των πολιτικών μας, την οικογενειοκρατία, την ασχετοσύνη πολλών υπουργών, την τραγική εξέλιξη της οικονομίας μας(λέγεται ότι από το 2007-2008 μας είχαν προειδοποιήσει…)…..Ακόμα και στα αβέβαια «ανοίγματα» των τελευταίων 3 μηνών προς Άραβες και Κινέζους υπάρχουν σχολιασμοί » Για τις τυχοδιωκτικές Κινέζικες και Αραβικές επενδύσεις έχω γράψει και στο παρελθόν εδώ http://taairetika.blogspot.com/2010/10/k-fast-track-made-in.html και εδώ http://taairetika.blogspot.com/2010/10/blog-post.html και μάλλον επιβεβαιώνομαι. Ενώ οι «φονιάδες των λαών» φαίνεται να μας προειδοποιούσαν και για την οικονομική καταστροφή που έρχεται και κανενός το "αυτί δεν ίδρωνε". Για τα υπόλοιπα ουδέν σχόλιον… 8) «Για επικίνδυνους ακραίους Ισλαμικούς θύλακες μέσα στην Αθήνα που έχουν σχέσεις με Ισλαμική Τζιχάντ,Λιβανέζους,οργανώσεις Πακιστανών,Αλβανών,Σομαλών που έχουν εξτρεμιστικές τάσεις και επαφές με Αλβανία,Βοσνία και Σομαλούς της διασποράς κλπ.» Εδώ είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Ποιοί είναι όλοι αυτοί και σε τι αποσκοπούν ; Είναι ελευθέρας βοσκής ισλαμιστές τρομοκράτες ή απλοί πράκτορες; Είναι συνεργαζόμενοι με το Ελληνικό καθεστώς ή συνιστώσες του ή όχι και σκοπεύουν να χτυπήσουν άλλες χώρες ή μήπως και την ίδια την Ελλάδα ;

Κανείς δεν ξέρει και κανείς δεν τολμά να ακουμπήσει αυτά τα «καυτά» θέματα στη χώρα μας,για τα οποία θαρρώ πως μόνο οι μυστικές υπηρεσίες λαμβάνουν γνώση (που είναι όμως και αυτές διαβρωμένες μέχρι το μεδούλι από τον ιδιότυπο φασισμό και καθόλου αμελητέο μέρος του συστήματος, οπότε δεν βγάζεις άκρη…) και όπως είπαμε, οι προβοκάτορες δημοσιογράφοι τα πέρασαν εσκεμμένα στα ψιλά. Επιτέλους τι σάπιο συμβαίνει σ’αυτή τη χώρα ; Θα βγει κανένας πολιτικός ή δημοσιογράφος να πει τα πράγματα σταράτα και με το όνομα τους (κάποιοι κάτι ψελλίζουν ,αλλά μεσοβέζικες λύσεις δεν αρκούν) ή θα μείνουμε στο σκοτάδι και μόνο λίγοι να τα φωνάζουμε ;

12 σχόλια:

Άγγελος είπε...

Ο Κόκκαλης είναι αλήθεια ότι χρηματοδοτεί το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ;
Για το μορφωτικό επίπεδο του κόσμου φταίει και ο ίδιος ο κόσμος, γιατί σε αντίθεση με άλλες τριτοκοσμικές χώρες που πεινάνε στην Ελλάδα υπάρχει χρήμα και αν κάποιος ήθελε με λίγη θέληση και τύχη θα φρόντιζε για το δικό του επίπεδο.
Με όλους αυτούς τους πληθυσμούς, που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα τι θα πρέπει να γίνει;

Ανώνυμος είπε...

Ναι το ΚΚΕ συνεργαζοταν με τη Μοσχα, που ειναι το κακο;
Το οτι η Ελλαδα ειναι προτεκτορατο των Αμερικανων ειδικοτερα σημερα με τον αρχιαυνανα λεχριτη δεν ειναι κακο;
Μηπως αν το ΚΚΕ ηταν
"δορυφορος" του Ισραηλ δεν θα σε πειραζε και τοσο;

Ανώνυμος είπε...

2010 2:30 μ.μ.
"Με όλους αυτούς τους πληθυσμούς, που έχουν μαζευτεί στην Ελλάδα τι θα πρέπει να γίνει;"

Να τους στειλουμε κολυμπωντας στις χωρες τους με οδηγο τον jeffrey με το κανο.
Τα εισητηρια ειναι ακριβα και μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Όσο για τους λαθρομετανάστες υπάρχει μία καλή πρωτοβουλία από τον Παπουτσή που αν υλοποιηθεί ίσως μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
Διάβασε εδώ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1916325

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Το ΚΚΕ δεν συνεργαζόταν απλώς με τη Μόσχα,αλλά ήταν ένα πιστό τσιράκι της.Αυτή ήταν η πατρίδα του.Και σήμερα ακόμα είναι βέβαιο ότι συνεργάζεται με τη Ρωσία.Αυτό δεν το βρίσκεις κακό ?

Και εσύ που βλέπεις Αμερκανοφιλία στη σημερινή Ελλάδα όταν εδώ καλλιεργείται από το καθεστώς ο πιο υστερικός αντιαμερικανισμός στην Ευρώπη ?
Και όταν ο Γιωργάκης μας κουβαλάει εδώ τους Κινέζους για να μας κάνουν αποικία τους ?

Ανώνυμος είπε...

Οχι.
Το ΚΚΕ με τη Ρωσια και ο ΓΑΠ σαν γνησιος πατριωτης (αμερικανος) με την Αμερικη.
Απο ποιο καθεστως καλλιεργειται ο αντιαμερικανισμος στην Ελλαδα;
Απο το πρασινο - μπλε φιλοαμερικανικο;;;
Καπου δε σε πιανω.
Και τελικα ειναι κακο να ειμαστε αντιαμερικανοι μετα απο τοσα καλα που εχουμε δει απο αυτους;

Οσο για το φραγμα Παπουστη....θα σου ελεγα οτι μαλλον θα το χρειαστει λιαν συντομως για τα οπισθια του...
Ωστοσο για να σου απαντησω σοβαρα σου λεω οτι το φραγμα αν γινει θα γινει για δυο λογους:

1. Διοτι το εργο θα το αναλαβει ο αΜπμπολας.
2. Για να ΜΗΝ μπορουν ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ οι λαθρομεταναστες και δεν θα εχει μετα ψηφοφορους το πασοκ.

Αν αμφιβαλεις, κοιτα στο παρακατω βιντεο ποιους αποκαλεσε Ελληνες και Ελληνιδες ο καμινης, οπως επισης για ποιους εγινε η γιορτη στο Συνταγμα:
http://www.youtube.com/watch?v=pwo1tM1jweg&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΪΔΑΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΛΑΟ!

Τάδε έφη αρχιραββίνος του Ισραήλ!

Σ.Α: Φανταστείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα απο τους απανταχού "προοδευτικούς", αν έβγαινε ο Ανθιμος και έλεγε οτι όλοι οι λαοί δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Ελληνες και είναι ζώα!
Θα είχε καεί απλώς το πελεκούδι!!!

Σόφισμα απο το Ταλμούδ: Οπως ο γάϊδαρος, έτσι και οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους

«Οι μη-Εβραίοι γεννήθηκαν για να μας υπηρετούν. Σε αυτό το κόσμο δεν έχουν παρα ένα μόνο πράγμα να κάνουν – να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ.»

Κορυφαίος ραββίνος του Ισραήλ δηλώνει οτι οι μη-Εβραίοι δημιουργήθηκαν για να υπηρετούν τους Εβραίους.

Απο τον Khalid Amayreh απο την κατεχόμενη ανατολική Ιερουσαλήμ

Μια κορυφαία θρησκευτική φιγούρα στο Ισραήλ συνέδεσε τους μη-Εβραίους με γαϊδάρους και τέρατα, λέγοντας οτι ο αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξής τους είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.

Ο ραββίνος Οβάντια Γιόζεφ πνευματικός ηγέτης τους θρησκευτικού φονταμενταλιστικού κόμματος, ΣΑΣ, που αντιπροσωπεύει τους Μεσανατολίτες Εβραίους, σύμφωνα με πληροφορίες είπε κατα τη διάρκεια Σαββατιάτικου κυρήγματος την εβδομάδα που πέρασε οτι «αποκλειστικός σκοπός της ύπαρξης των μη-Εβραίων είναι να υπηρετούν τους Εβραίους.»

Ο Γιόζεφ θεωρείται ένας απο τους μεγαλύτερους πνευματικούς ηγέτες στο Ισραήλ και απολαμβάνει την υποταγή εκατοντάδων χιλιάδων πιστών προς το πρόσωπό του.

Το κόμμα ΣΑΣ είναι ηγετικός συνεργάτης της κυβέρνησης συνασπισμού του Ισραήλ.
Ο Γιόζεφ είναι επίσης πρώην αρχιραββίνος του Ισραήλ, όπως αναφέρθηκε απο την εφημερίδα «Jerusalem Post», είπε οτι η βασική λειτουργία ενός «γκόϊμ»(μη-Εβραίου) είναι να υπηρετεί τους Εβραίους.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Τι μας λες ρε φίλε τώρα...Εσύ καταρχήν τι είσαι ΚΚΕ ή ακροδεξιός ? Έχεις μπερδευτεί και ο ίδιος. Ο αντιαμερικανισμός καλλιεργείται από όλο το πολιτικό καθεστώς και όλα τα κόμματα και έχει μεγάλη πέραση σε εσάς τους αφελείς. Γι'αυτό και βλέπετε παντού Αμερικανικά φαντάσματα την ώρα που η χώρα έχει γίνει εδώ και 30 χρόνια τσιράκι των Ρώσων και τώρα και των Κινέζων.Αν αυτή τη χώρα θεωρείς εσύ φιλοαμερικανική,όπως και τον Παπανδρέου,τότε δεν ξέρω σε ποιά χώρα ζεις.Τα υπόλοιπα ούτε καν θα τα σχολιάσω...

Ανώνυμος είπε...

Ο ολιγιστος αρχιηλιθιος Γιωργακης ειναι αντιαμερικανος.
Μαλιστα.
Η Ελλαδα επι 30 χρονια ειναι τσιρακι των Ρωσων, ω ναι.
Ενα Μπουργκας-Αλεξανδουπολη πηγαμε να κανουμε για να ισοροπησουμε την μονοπωλιακη επικρατηση των ΗΠΑ (λεγε με πρετεκτορατο η καλυτερα μπανανια) και ο φιλορωσος jeffrey μαζι με την επισης φιλοσοβιετικη Ντορα τον κατηργησαν.
Οτι πεις.
Εξαλλου ο γιατρος ειπε να μη σου φερουμε αντιρηση.

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Δε φτάνει που είσαι πανάσχετος από πολιτική,είσαι και αναιδέστατος.
Το μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη άσχετε το σταμάτησε η Ρωσία που πήγε και έκανε παρώμιο αγωγό με την Τουρκία.Γιατί την Ελλάδα την έχουν σίγουρη οι Ρώσοι, ενώ την Τουρκία τώρα παλεύουν να την πάρουν.Μας πούλησε ο φίλος σας ο Πούτιν...
Όπως το σταμάτησε και η Βουλγάρικη κυβέρνηση γιατί κατάλαβε ότι θα κατέστρεφε το περιβάλλον.

Και για ποιά μονοπολιακή επικράτηση των ΗΠΑ μιλάς τη στιγμή που ο καγκεμπίτης Καραμανλής έκανε μαζί με τη Ρωσία τον south stream για να περικυκλώσει η Ρωσία ενεργειακά την Ευρώπη ?

Έχεις αναρωτηθεί μήπως τελικά είσαι πιο ηλίθος ακόμα και από τον Γιωργάκη ???

DEFKALION είπε...

Ναι ναι ο Παπανδρεου ειναι τοσο ''Αμερικανος και Εβραιος'' που φερνει εδω τους Καταριανους και Κινεζους φασιστες, εχει στενες επαφες με το ισλαμοναζιστικο καθεστως Αχμαντινετζαντ

http://liberalcreta.pblogs.gr/tags/iran-gr.html

Πολυ απλα το ψευδοπολυκομματικο καθεστως ειναι τελειως αντιδυτικο αντισημιτικο και κρυφοναζιστικο που βαζει καποιες απο τις συνιστωσες του να το κατηγορουν ως ''αμερικανοφιλο'' για το ξεκαρφωμα

Ανώνυμος είπε...

Ενα Πολυ Ενδιαφερον Ντοκυμαντερ

http://www.youtube.com/watch?v=QulYdW3XrWM