Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Να βρεθούν πολλοί δήμαρχοι Μήλου !


Mε μεγάλη ικανοποίηση ομολογώ ότι διάβασα προχθές ότι ο δήμαρχος Μήλου έδιωξε τον πρώην βρωμοπασόκο και νυν Συριζαίο Κουρουμπλή από μια εκδήλωση στο νησί στην οποία πήγε και απρόσκλητος !

Ο λόγος βέβαια δεν ήταν μια αόριστη αγανάκτηση προς τον πολιτικό κόσμο, αλλά το γεγονός ότι η αδίστακτη φασιστική κυβέρνηση έχει καταστρέψει τα δύο τελευταία χρόνια πιο τουριστικά νησιά μας (και τη Μήλο) με τα  δυσβάσταχτα ΦΠΑ και την ολοκληρωτική μη εξαίρεσή τους από αυτά και προφανώς τις αναμενόμενες επιπτώσεις τους στον τουρισμό.

Θα έλεγα μάλιστα ότι τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να βρουν και αλλού μιμητές και από επισήμους και από τον λαό γενικότερα. Αν και εμείς δεν είμαστε ούτε Συριζαίοι, ούτε Χρυσαυγήτες να δέρνουμε και να πετάμε γιαούρτια, μπορούμε κάλλιστα να διώχνουμε από όπου μπορούμε τους ανεπιθύμητους και να τους χτυπάμε μόνο με τα σκληρά και φαρμακερά μας λόγια!
Άλλωστε δεν έχει μείνει και άλλο όπλο στον Ελληνικό λαό, τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι του που έχει καταλάβει ότι όλη σχεδόν η αστική τάξη και όλος ο πολιτικός κόσμος έχει πλέον σαπίσει και υποταχθεί στους ανατολικού  τύπου δυνάστες μας και πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κόμματα και πολιτικούς σωτήρες.


Κράξιμο και πρόγγιγμα είναι λοιπόν ένα από τα τελευταία όπλα και άμυνά μας για να επιβιώσουμε, ώστε κάποιοι τυχοδιώκτες και ερπετά της πολιτικής να ντρέπονται να βγουν και από τα σπίτια τους ! Και όχι μόνο στους φασίστες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αλλά στους πάντες !

Δεν υπάρχουν σχόλια: