Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Μαύρη θύελλα: H αποχώρηση Παπαδόπουλου και ο "καρκίνος" των οργανωμένων !

Διαβάστε στην ενότητα "Μεσσηνία" μια "έξω από τα δόντια" άποψη για την επικείμενη αποχώρηση βόμβα Παπαδόπουλου και τον "καρκίνο" που συνιστούν οι οργανωμένοι φίλαθλοι και στην Καλαμάτα !




http://taairetika.blogspot.gr/p/blog-page_1.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να αγιάσει το στόμα σου ή μάλλον η πένα σου φίλε μου. Ναι αυτοί είναι το καρκίνωμα του Καλαματιανού και γενικότερα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αν τυχόν φύγει ο Παπαδόπουλος από τη Μαύρη Θύελλα, τότε δεν θα πέσει στο Β΄τοπικό, αλλά θα πάψει να υπάρχει και θα εξαφανιστεί από το "χάρτη" η Μαύρη Θύελλα.
Θυμάστε οι παλαιότεροι τον Εθνικό Αστέρα της Καισαριανής ; Ξέρετε που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ; Στην Γ κατηγορία της Αθήνας !!! Μια ιστορική ομάδα που έφτασε και έπαιξε στην
Α΄Εθνική !!! και σήμερα παρηκμασμένη και ανύπαρκτη βρίσκεται λίγο πιο πάνω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ντροπιασμένη που δεν ασχολείται κανένας μ' αυτήν.
Ε, κάπως έτσι θα καταντήσει και η Μαύρη Θύελλα, αν φύγει ο Στ. Παπαδόπουλος.
Ρε παιδιά των "Buldogs" ο άνθρωπος δεν είναι θαυματοποιός, δεν είναι προπονητής, δεν είναι ποδοσφαιριστής, δεν είναι και αλάνθαστος, όλοι κάνουμε λάθη, είναι και μεγάλος άνθρωπος. Αγαπάει και πασχίζει για τη Μαύρη Θύελλα και βάζει και τα λεφτά του. Εσείς δηλαδή τι ζόρι τραβάτε ; Εσείς διοικείτε ;
Ένα είναι σίγουρο, αυτός ξέρει περισσότερα από εσας.
"Εσείς σκάστε και βλέπετε ποδόσφαιρο"