Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Η δικαίωση των «αιρετικών»: Με Ρώσικα και Κινέζικα όπλα πολεμάει ο ISIS !


Λίγο μετά από τότε που εμφανίστηκαν οι κανίβαλοι του Ισλαμικού κράτους (ISIS), εδώ στα «αιρετικά» είχαμε εκφράσει την άποψη ότι η δημιουργία του είναι μια προβοκάτσια που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του φασιστικού Ρωσικού άξονα !

Εκεί μας οδηγούσε και η ίδια η φύση και η δημιουργία του, που επί της ουσίας προβοκάρισε τη δημοκρατική αντί-Άσαντ αντιπολίτευση της Συρίας και προκάλεσε τη Ρωσική γενοκτονική παρέμβαση, δήθεν για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Το ίδιο και τα διάφορα προβοκατόρικα  χτυπήματα του ISIS ανά τον κόσμο, τα περισσότερα από τα οποία εξυπηρετούσαν- και εξυπηρετούν- μόνο τον Ρωσικό άξονα. Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα είναι τα δολοφονικά χτυπήματα στην Τουρκία, όσο διαρκούσε η κόντρα Πούτιν-Ερντογάν. 

Έτσι λοιπόν δεν ήταν και δύσκολο να καταλάβεις ότι τους τζιχαντιστές του ISIS στήριξε ο άξονας Ιράν-Κατάρ και Άσαντ, κάτι που δείχνει πεντακάθαρα τη "μαμά" Ρωσία στο παρασκήνιο ! Γι'αυτό και η Σαουδική Αραβία έχει καταγγείλει ευθέως Κατάρ και Ιράν και μάλιστα πρόσφατα προχώρησε και σε εμπάργκο κατά του πρώτου. Επιπλέον δεν είναι κρυφό ότι η Ρωσία διατηρεί βάσεις στην Τσετσενία και στο Νταγκεστάν όπου εκπαιδεύει εξτρεμιστές από αυτές τις δύο περιοχές και αυτό είναι κάτι που έδινε βεβαιότητα στις υποψίες μας. 

ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ "ΕΛΛΗΝΑΡΑ" !
Και όμως- λόγω προφανώς της Ελληνικής παραπληροφόρησης, παραενημέρωσης και αντιδυτικής αρρώστιας λαού και πολιτικού καθεστώτος- οι μόνοι που επιμείναμε σε αυτή τη θέση, σε όλο το ίντερνετ, ήμασταν μόνο εμείς και η κομμουνιστική ΟΑΚΚΕ και εισπράτταμε συνήθως χλευασμό και βρισιές από τους ρωσολάγνους.

Και όμως σήμερα που το Ισλαμικό κράτος έχασε σχεδόν όλα τα εδάφη του (αλλά δεν ηττήθηκε και επιχειρησιακά ως τρομοκρατική οργάνωση), έρχεται μια αποκάλυψη για να  δέσει όλα όσα λέμε εδώ και καιρό και που αφορά τα όπλα του ISIS και την προέλευσή τους ! Το forbes.com αποκαλύπτει  λοιπόν από ποιες χώρες προμηθεύονταν τα όπλα τους οι τζιχαντιστές μαχητές αυτής της οργάνωσης και τελικά περίπου το 90% των όπλων και πυρομαχικών που χρησιμοποίησε ο ISIS προέρχονταν κυρίως από την Κίνα, τη Ρωσία και γενικά την Ανατολική Ευρώπη (δηλαδή και άλλα ρωσόφιλα καθεστώτα όπως Σερβία, Ουγγαρία και Τσεχία) !

Αυτά προκύπτει σύμφωνα με μελέτη από  το «Conflict Armament Research» που ανέλυσε 40.000 ευρήματα από τις δυνάμεις  του ISIS στη Συρία και το Ιράκ μεταξύ 2014 και 2017. Πιο αναλυτικά από τη στενότατη σύμμαχο της Ρωσίας, Κίνα προέρχεται  το 43,5% όλων των όπλων του ISIS που βρέθηκαν  στο Ιράκ και τη Συρία !                                                                                                      Είναι ωστόσο ενδιαφέρον ότι τα Ρωσικά όπλα ξεπερνούν τα κινεζικά μέσα στην αιμάσσουσα Συρία, κάτι που πιθανώς σχετίζεται με την παροχή ρωσικών όπλων σε δυνάμεις πιστές στο καθεστώς. Με λίγα λόγια ο ISIS ή έστω μεγάλο κομμάτι του θεωρείται στην πραγματικότητα πιστό στον Άσαντ και η Ρωσία τον βοηθούσε ! Άρα πλήρης δικαίωσή μας !

Ακόμη η παράνομη μεταφορά-προφανώς κλοπή- όπλων που προορίζονταν αρχικά για δυνάμεις της Συριακής αντιπολίτευσης (Ιδιαίτερα αντιαρματικών όπλων, συστημάτων κατά αρμάτων μάχης) αποδείχτηκε επίσης σημαντική πηγή όπλων και πυρομαχικών για το ISIS και εκεί οφείλεται και η παρουσία στη λίστα χωρών όπως η Γερμανία και η Ρουμανία. 

Τέλος καταρρίπτεται και η παραμύθα των απανταχού ρωσόφιλων (μεταξύ αυτών και του Τραμπ) πως οι ΗΠΑ βοηθούν και εξοπλίζουν τον ISIS, καθώς η έρευνα έδειξε ότι τα αμερικανικά όπλα αντιπροσώπευαν μόλις το 1,8% όλων των στοιχείων που τεκμηριώθηκαν μεταξύ 2014 και 2017. Ακόμα και αυτά τα λίγα Αμερικάνικα όπλα, αναφέρεται πως ο ISIS τα βρήκε μετά από την επικράτησή του σε κομμάτι του Ιράκ το 2014 όπου κατέλαβε σημαντικές ποσότητες όπλων από τον ιρακινό στρατό, μερικές από τις οποίες προέρχονταν από τις  ΗΠΑ. 

Δείτε το παρακάτω αναλυτικό γράφημα που δείχνει ακριβώς τις χώρες από τις οποίες έχει προμηθευτεί όπλα ο κανιβαλικός ISIS και το ποσοστό τους και θα καταλάβετε.



ΠΗΓΗ:                                           




Δεν υπάρχουν σχόλια: