Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Tο βρώμικο δίπολο Χρυσής Αυγής-ΣΥΡΙΖΑ

 
 Για τη βρώμικη ομερτά και δίπολο Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ είμαστε από τους λίγους που έχουμε γράψει και στο παρελθόν και που το έχουμε εντοπίσει. Είναι στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ που με τις παρεμβάσεις του στη δικαιοσύνη έβγαλε από τη φυλακή τους χρυσαυγήτες κατηγορούμενους για διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματικής οργάνωσης (ακόμα και τον ίδιο τον δολοφόνο Ρουπακιά).

Ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει πλέον στο απυρόβλητο τη Χρυσή Αυγή και την αντιμετωπίζει ως καθωσπρέπει κόμμα, ακόμα και όταν δέχεται τα λεκτικά βέλη της. Αυτό βέβαια δεν το κάνει πλέον μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλο το κομματικό κατεστημένο. Ο λόγος είναι στην πραγματικότητα πως η Χρυσή Αυγή είναι υποκινούμενη και πιθανότατα χρηματοδοτούμενη από το Κρεμλίνο, τη στιγμή που σχεδόν στο σύνολό της η Ελληνική βουλή (και όχι μόνο) και τα κόμματα της είναι ρωσόπληκτη έως πρακτόρικη και υποκλίνονται στον Πούτιν
Έτσι πλέον οι πάντες (κυβέρνηση, αντιπολίτευση και τύπος) είναι εφησυχασμένοι και αντιμετωπίζουν εσκεμμένα τη Χρυσή Αυγή ως ένα ακόμα κόμμα του δημοκρατικού κόσμου και ούτε λόγος φυσικά να ζητήσει κανένας τους να βγει εκτός νόμου, αν και έχει κηρυχθεί εγκληματική οργάνωση.

Αλλά η βρώμικη ομερτά ΣΥΡΙΖΑ-Χρυσής Αυγής φαίνεται πολύ καλά και αν προσέξεις κανείς τις εξεταστικές επιτροπές της βουλής και τις εκεί συγκρούσεις. Εκεί λοιπόν η Χρυσή Αυγή χτυπάει με χυδαίες-συνήθως μέσω του αλήτη τραμπούκου Κασιδιάρη- όσους καταθέτουν εκεί και έχουν μπει στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι του Κοντομηνά που ήταν υποψήφιος για να μην πάρει άδεις- όπως και έγινε- αλλά και μόλις προχθές του Στουρνάρα που είναι γνωστό ότι έχει μπει στο στόχαστρο της προβοκατόρικης κυβέρνησης και προσπαθούν να τον χτυπήσουν ως απατεώνα και μπλεγμένο σε σκάνδαλα. Την ίδια στιγμή η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται στα μάτια ηλιθίων ψηφοφόρων ως κόμμα που χτυπάει τη διαφθορά και τη διαπλοκή !

Εδώ λοιπόν παίζεται βρώμικο παιχνίδι που για να το καταλάβεις πρέπει να είσαι καλός παρατηρητής των πολιτικών γεγονότων και οξυδερκής. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε μπλέξει με πολιτική μαφία και ανοιχτούς και κρυφούς φασίστες και όσο περνάνε τα χρόνια τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) "...αν και έχει κηρυχθεί εγκληματική οργάνωση..."
Δεν έχει κηρυχθεί... έχει κατηγορηθεί και προς το παρών δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο...
2) "...Την ίδια στιγμή η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται στα μάτια ηλιθίων ψηφοφόρων ως κόμμα που χτυπάει τη διαφθορά και τη διαπλοκή..."
Μόνο ο Κασιδιάρης παλεύει στις εξεταστικές επιτροπές... οι άλλοι 'μόκο' όλοι....
Αν είναι ηλιθιοι οι ψηφοφόροι της Χ.Α. επειδή πιστεύουν κάτι τέτοιο, φαντάσου πόσο ηλίθιοι είναι των άλλων κομμάτων που λένε πως πολεμάνε τη διαπλοκή αλλά είναι το συνώνυμο της....

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη Ανώνυμε φίλε, αλλά ναι τα άλλα κόμματα είναι διαπλεκόμενα, το πρόβλημα όμως της Ελληνικής κοινωνίας είναι μόνο η διαπλοκή ;;;
Κανένα άλλο θέμα δεν έχει η Ελλάδα ; Θέλεις να μας πεις τις θέσεις της Χ.Α. για όλα τα άλλα θέματα ; Πόσο ηλίθιοι λοιπόν είναι οι ψηφοφόροι της ΧΑ ; Πολλαπλάσια όλων των άλλων.
Μη μιλάς λοιπόν για ηλίθιος μόνο των άλλων κομμάτων. Οι ηλίθιοι της ΧΑ κουβαλάνε απύθμενη βλακεία και ηλιθιότητα !!!