Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Καταφύγιο στον...Κουτσούμπα !


Οι διάφοροι Παπαδάκης, Αυτιάδες, Χατζηνικολάου και όλα αυτά τα κόπρανα της δημοσιογραφίας, βλέποντας την αναπόφευκτη  κατάρρευση του αγαπημένου τους ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως προσπαθούν να σπρώξουν μέρος των "ψεκασμένων" ψηφοφόρων τους σε παρεμφερή μονοπάτια, αλλά ακόμα πιο ακραία και επικίνδυνα !

Ένα από αυτά φαίνεται πως είναι και το ΚΚΕ του Κουτσούμπα (δηλαδή ενός αχυράνθρωπου της Παπαρήγα) ο οποίος παρελαύνει-όπως και η Κανέλλη- από κανάλι σε κανάλι και αντιμετωπίζεται από όλους σαν μια σοβαρή πολιτική φωνή, χωρίς σοβαρό αντίλογο ! Ποιο αντίλογο δηλαδή που μόλις μιλούν οι ΚΚέδες σε εκπομπές κάθονται όλοι-πολιτικοί και δημοσιογράφοι- προσοχή και τους ακούν με δέος !

Μιλάμε τώρα για ένα κόμμα που σε μερικές χώρες της Ευρώπης έχει απαγορευτεί ως εγκληματικό και φασιστικό και όπου υπάρχει έχει ανύπαρκτα εκλογικά ποσοστά (όσο πιάνουν εδώ τα διάφορα ΚΚΕ-ΜΛ και λοιπά...). Ανθεί ακόμα,όλως τυχαίως, μόνο στη Ρωσία του πρώην καγκεμπίτη Πούτιν και σε διάφορα ρωσόφιλα κράτη όπως η Ελλάδα, η Μολδαβία, η Λευκορωσία και ίσως και  κάποια άλλη που μου διαφεύγει...

Με λίγα λόγια αυτό το κόμμα υπάρχει ακόμη στην Ελλάδα μόνο για να προπαγανδίζει τις Ρώσικες θέσεις σε όλα τα διεθνή ζητήματα και κυρίως για να εξυπηρετεί τα οικονομικά και άλλα συμφέροντα της αριστερής, ανατολικού τύπου αστικής τάξης ( η οποία συνήθως σχετίζεται και με τη Ρωσία). 

Η δε Κανέλλη μπήκε μέσα ως γέφυρα με την εθνικιστική δεξιά, αφού οι αριστεροί έχουν συμμαχήσει με τους εθνικιστές κυρίως μέσα στο στρατό για να μπορέσουν έτσι να τον αλώσουν πιο εύκολα, όπως και όλη την κρατική μηχανή. Είναι όμως κυρίως η Ρωσία που έδωσε το παράδειγμα της σύζευξης των δύο άκρων, δεξιού και αριστερού, προκειμένου να κυριαρχήσει παγκόσμια και το εδώ ΚΚΕ απλά ακολούθησε τα Ρώσικα αφεντικά του. Σήμερα μάλιστα αυτή η φασιστική σύζευξη των άκρων επισημοποιήθηκε και θεσμικά εν Ελλάδι με τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. !

Βεβαίως στη δημοκρατία μπορεί να υπάρξει οτιδήποτε, αλλά το θλιβερό είναι πως στην Ελλάδα της κρίσης του 2017 πλασάρεται πλέον ως αξιόπιστη εναλλακτική λύση, παρά τις διάφορες παλαβομάρες που προπαγανδίζει και το φασισμό που κρύβει μέσα του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: