Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Η καθεστωτική ρατσιστική λαίλαπα !


Πολλοί τηλεθεατές- και μεταξύ αυτών και εγώ-κάνοντας zapping Δευτέρα και Τρίτη βράδυ πέφτουμε επάνω στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη που τη χαζεύουμε περισσότερο για τους καλεσμένους και τις συνεντεύξεις τους.

Αν όμως δείτε συγκεκριμένη στήλη της εκπομπής, ο παρουσιαστής κάνει και πολιτικές αναλύσεις (μεταξύ life style θεμάτων και ημίγυμνων χορευτριών...). Εκεί λοιπόν ο συγκεκριμένος τύπος θεωρεί καλό να παριστάνει τον υπερεθνικιστή και να χύνει, ελεύθερα και με την ανοχή του καναλιού, ρατσιστικό δηλητήριο και μίσος κατά εθνικών μειονοτήτων, ξένων λαών και Ελλήνων πολιτών ξένης καταγωγής ! 

Ο Αναστασιάδης βέβαια τα ίδια περίπου πράγματα  γράφει και στη φασιστοφυλλάδα του εδώ και χρόνια, αλλά ειδικά για τα τηλεοπτικά του μηνύματα σε ελεύθερο κανάλι δεν έχει ευαισθητοποιηθεί κανένας "προοδευτικός" (ούτε αριστερός, ούτε δεξιός) και κανένα ΕΣΡ. Ενδεικτικό του πόσο ασύδοτη ρατσιστική μπανανία είμαστε ως Ελλάδα...

Όταν μιλάμε για Θέμο Αναστασιάδη, μιλάμε φυσικά για ένα από τα πιο απεχθή παράσιτα της μεταπολίτευσης και που κυριολεκτικά άνθρωποι σαν αυτόν συνέβαλαν τα μέγιστα για να καταντήσει η Ελλάδα, εδώ που κατάντησε. Σαλταδόρος της πολιτικής (χώθηκε αρχικά στο Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ και πιο πρόσφατα στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίον τώρα βρίζει και έχει φλερτάρει και με τη Χρυσή Αυγή) ξεκίνησε από απλός ρεπόρτερ και κατέληξε διαπλεκόμενος, με εφημερίδα και μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές (πχ. κομιστής DVD και φοροδιαφυγή).

Γενικά αμόρφωτος και κενός περιεχόμενου τύπος, έχει φτάσει σήμερα μέσα σε όλη την Ελληνική παρακμή να θεωρείται πως είναι και κάποιος αξιοσέβαστος εκδότης και διαμορφωτής της κοινής γνώμης ! Πουλάει εδώ και χρόνια εθνικισμό και σωβινισμό και έτσι ανεβάζει και τις πωλήσεις του και τα έχει καλά και με το πολιτικό καθεστώς.  Δεν είναι βέβαια μόνο ο Αναστασιάδης το πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά μόνο η κορυφή του ρατσιστικού και εθνικιστικού του παγόβουνου. Ζούμε άλλωστε στη χώρα που οι νεοναζί είναι τρίτο κόμμα και αυτό τα λέει όλα...

Πιστεύω πάντως πως όλη αυτή η ρατσιστική λαίλαπα που βγάζει η χώρα μας και η προκλητική ανοχή σε αυτήν δεν πρέπει να μας παραξενεύει καθόλου, διότι είναι συμβατή  με τη φύση του κρυφοφασιστικού πολιτικού καθεστώτος που κάνει κουμάντο στη χώρα. Ειδικά το φαιοκόκκινο καθεστώς του Τσίπρα έχει μεγάλη ανάγκη στόχευσης αλλοδαπών εχθρών και για αποπροσανατολισμό του κόσμου και για να συσπειρώσει τα πλήθη υπέρ του ως καλός... πατριώτης.

Σε αυτή λοιπόν την πολιτική στάση και λογική Τούρκοι, Αλβανοί, "Σκοπιανοί"εθνικές μειονότητες και άλλοι που μπορεί να προκύψουν αντιμετωπίζονται από τον πολιτικό κόσμο ως εθνικοί εχθροί και οι διάφοροι Αναστασιάδηδες τους είναι χρήσιμοι σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: