Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Καραμανλικών !



Για το απεχθές πολιτικό φαινόμενο που λέγεται Προκόπης Παυλόπουλος έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές και δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε.

Ωστόσο παρότι ευρέως γνωστός ο πολιτικός βίος και η πολιτεία του (διορισμοί στο δημόσιο, παράτημα της Αθήνας στο έλεος αναρχοφασιστών κα.) σε πολλούς προκαλεί μεγάλη απορία και οργή το πόσο πολύ ταυτίζεται-με τις συνεχείς παρεμβάσεις του- με τη φασιστική κυβέρνηση των δύο άκρων  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. Σε εμένα πάλι δεν κάνει καμία έκπληξη !

O Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι παρά ένα πιόνι του Καραμανλισμού (του κακώς εννοούμενου που ταυτίζεται με τον ανηψιό Κωστάκη...) και όταν μιλάμε για Καραμανλισμό μιλάμε για μια μετάσταση κρατιστών, σοσιαλιζόντων και ρωσόδουλων μέσα στο μεγάλο δεξιό Ελληνικό κόμμα. 
Για το λόγο αυτό οι Καραμανλικοί είχαν πάντοτε καλή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον σημαντικότερο εκφραστή της άκρας αριστεράς στην Ελλάδα. 

Έτσι λοιπόν όταν χρειάστηκε να βγει ένας πρόεδρος της δημοκρατίας κοινής αποδοχής που ουσιαστικά θα στήριζε και ουσιαστικά θα θεμελίωνε καλύτερα τη σημερινή κυβέρνηση, τον βρήκαν στο πρόσωπο του Παυλόπουλου. Αυτός  μάλιστα, ως  τυπικός δημαγωγός και λαοπλάνος που είναι, θα μπορούσε να προπαγανδίζει τις κοινές γραμμές ΣΥΡΙΖΑ-Καραμανλικών ως εθνική γραμμή και να τις πουλάει ως πατριωτισμό, παριστάνοντας έναν ιδιότυπο εθνάρχη...

Αυτό ακριβώς ζούμε λοιπόν σήμερα με αυτόν τον τύπο να έχει ξεπεράσει κάθε όριο, παραβιάζοντας και ξεπερνώντας, με τις συνεχείς παρεμβάσεις του ακόμα, και τις συνταγματικές του αρμοδιότητες. Έτσι δεν είναι παράλογο να μιλήσουμε σήμερα  για μια συγκυβέρνηση μιας δράκας ακροαριστερών και ακροδεξιών, μαζί με την κλίκα των Καραμανλικών (που εκφράζει ο Παυλόπουλος).

Όλοι αυτοί λοιπόν περνούν σήμερα στον Ελληνικό λαό τη γραμμή του αντιευρωπαϊσμού, δηλαδή της Ευρώπης-ειδικά της Γερμανίας- ως υπεύθυνης για τα δεινά του Ελληνικού λαού, της άκαρδης στο προσφυγικό κα., της ρωσοφιλίας και της στόχευσης άλλων εθνικών εχθρών (Τουρκία, Αλβανία, Δημοκρατία Μακεδονίας). Επιπλέον με την κοινή προπαγάνδα τους έχουν κάνει πιο εύκολο το έργο κάθε προβοκάτσιας του Τσίπρα κατά της Ευρώπης και έχουν "μακιγιάρει" τις τραγικές συνέπειες αυτών μέσα στην Ελλάδα (κλείσιμο τραπεζών, capital controls, υπερχρέωση της Ελλάδας, μεταναστευτικό).

Πολύ θα ήθελα, αλλά και πιστεύω πως θα γίνει, άνθρωποι σαν τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο στο εγγύς μέλλον να όλο το μένος και την απαξίωση της κοινωνίας και να ντρέπονται να κυκλοφορήσουν και στο δρόμο. Μόνο αυτό τους αξίζει και τίποτα λιγότερο και πιο επιεικές... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: