Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Υπό διάλυση και το κράτος ! Πεθαίνουν άνθρωποι !

Μόλις προχθές έσκασε η είδηση ότι στην Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) του 2017 πέθαναν άνθρωποι διότι καθυστέρησε να πάει ασθενοφόρο να τους παραλάβει !

Και δεν καθυστέρησε βέβαια γιατί πιθανόν αμέλησαν οδηγοί και γιατροί να πάνε εκεί, αλλά γιατί τα ασθενοφόρα, αλλά και οι οδηγοί είναι πολύ λίγοι και δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε !
Και μιλάμε τώρα για πραγματικό έγκλημα αφού επρόκειτο για περιπτώσεις που οι άνθρωποι θα μπορούσαν να προλάβουν να γλιτώσουν το μοιραίο...

Και μόνο τον τομέα της υγείας του πολύ κυρίου Πολλάκη (το κύριος εντός πολλών εισαγωγικών βέβαια), αν εξετάσεις μεμονωμένα διαπιστώνεις ότι ο κρατικός μηχανισμός επί ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται υπό διάλυση. Δεν είναι μόνο οι ελλείψεις σε αθενοφόρα και σε οδηγούς, αλλά και σε γιατρούς και σε ιατρικά εργαλεία, ακόμα και στοιχειώδη πράγματα όπως οι γάζες μέσα στα νοσοκομεία !

Και γενικότερα όμως  το δημόσιο παρουσιάζει μια παρακμιακή εικόνα με την κυβέρνηση να κάνει ρουσφετολογικές και συνήθως άχρηστες προσλήψεις (μέσα σε εποχή κρίσης όπου προφανέστατα έπρεπε να μειωθούν οι κρατικές δαπάνες). Την ίδια δε στιγμή παρατηρείται έλλειψη προσωπικού σε ορισμένους τομείς και υπηρεσίες και υπερπληθώρα σε άλλες και γενικά μια εικόνα υπολειτουργίας....

Θα μου πείτε τώρα ότι το προβληματικό και ρουσφετολογικό δημόσιο δεν είναι έργο μόνο της "πρώτη φορά αριστερά", αλλά υπήρχε και πιο πριν. Φυσικά, αλλά πλέον με αυτούς τους άθλιους τύπους που κυβερνούν διαλύεται και ότι είχε μείνει όρθιο στη χώρα !
 Και διαλύεται διότι είναι δεν είναι μόνο προβοκάτορες, λαοπλάνοι και καγκεμπίτες, αλλά στην πραγματικότητα και παντελώς άχρηστοι να κάνουν οτιδήποτε σοβαρό και να διευθύνουν ή να οργανώσουν οτιδήποτε σοβαρό στη ζωή τους! 

Ας το πάρουν χαμπάρι και τα τελευταία κορόιδα ότι η αριστερά είναι μόνο για μεγάλα λόγια, ψευτοκουλτούρα και θεωρίες της πλάκας ! Στην πράξη αυτοί οι άνθρωποι είναι γεννημένοι μόνο για το κακό και την καταστροφή ! Οι Έλληνες έχουν αρχίσει να το καταλαβαίνουν, αλλά δυστυχώς αρκετά αργά...




Δεν υπάρχουν σχόλια: