Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Στην υπηρεσία του ρώσικου νεοφασισμού τα τζιχαντιστικά χτυπήματα !



Έχουμε ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο-σχεδόν μόνοι μας μέσα στο εν Ελλάδι διαδίκτυο- ότι αυτός ο γενοκτονικός τζιχαντισμός του ISIS εξυπηρετεί κατά βάση τα Ρωσικά συμφέροντα, όπως τα εκφράζει ο αρχιεγκληματίας δικτάτορας Πούτιν !

Το έχουμε τεκμηριώσει μάλιστα αναλύοντας πως και γιατί η ύπαρξη και μόνο του ISIS και τα περισσότερα από τα  χτυπήματα του, βοηθούν τη Ρωσία και το καθεστώς της να παίρνει στρατηγικά πλεονεκτήματα στην προσπάθεια παγκόσμιας κυριαρχίας της.

Κι'ενώ ο τζιχαντισμός έχει γίνει πλέον ένας μεγάλος παγκόσμιος κίνδυνος και πολύ συχνά μαθαίνουμε για χτυπήματα του σε όλο τον κόσμο (κυρίως στο δυτικό), αξίζει να σταθούμε και μόνο στα πιο πρόσφατα χτυπήματα του ISIS για να δούμε τι συνέπειες μπορεί να επιφέρουν αυτά και να τεκμηριώσουμε αυτό που λέμε...

Για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γερμανία: Τι πιο ξεκάθαρο για το ποιος ευνοείται από τη στιγμή που στη Γερμανία έχουν προεκλογική περίοδο ! Ο Πούτιν θεωρεί αυτή τη στιγμή τη Μέρκελ ως το νούμερο ένα πολιτικό εμπόδιο για να εδραιωθεί στην Ουκρανία και γενικά για την πραγματοποίηση των τρελών παγκοσμίων σχεδίων του, οπότε πολύ θα ήθελε να πάψει να είναι καγκελάριος !      
                         
Η Μέρκελ βέβαια δεν είναι αντιρωσίδα και θα έλεγα αρκετά υφεσιακή απέναντί στη Ρωσία (αν κρίνουμε από το Συριακό), αλλά και ούτε ρωσόφιλη τύπου Τραμπ, Ολαντ, Ρέντζι κλπ. Aπό την άλλη οι Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες (που είναι οι βασικοί εκλογικοί αντίπαλοί της) είναι αρκετά πιο υφεσιακοί ή και ρωσόφιλοι (περίπου σαν Ολαντ ή Ρέντζι) και ο Πούτιν θα ήθελε πολύ, για ευνόητους λόγους, να έχουν το πάνω χέρι, έστω και σε κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν είναι όμως μόνο οι σοσιαλδημοκράτες, αλλά και το ακροδεξιό ρωσόφιλο και αντιευρωπαϊκό "Εναλλακτική για τη Γερμανία" που μαζεύει τις ξενοφοβικές ψήφους και που ο Πούτιν επιδιώκει, μέσω της τρομοκρατίας, να το ανεβάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Για το χτύπημα στη Σουηδία: H Σουηδική κοινωνία των δύο τελευταίων δεκαετιών έχει διάφορες στρεβλώσεις και υπερβολές  που έχουν αρχίσει να δίνουν τελευταία μια μεγάλη δυναμική στο ακροδεξιό κόμμα της χώρας που είναι πολύ ανερχόμενο σε εκλογικά ποσοστά. Πρόκειται γενικά για ένα μετριοπαθές εθνικιστικό κόμμα, χωρίς μεγάλη σχέση με κόμματα τύπου Λεπεν, Βίλντερς ή -ακόμα περισσότερο- Χρυσή Αυγή και που σε μερικά πράγματα έχει και τα δίκια του, πχ. μεταναστευτικό και ομοφυλολαγνεία (το αντίθετο της ομοφοβίας...) ! 

Το Σουηδικό μεταναστευτικό μοντέλο είναι ακραίο, με υπεράριθμους μετανάστες (και συνήθως από πολύ διαφορετικούς πολιτισμούς) που συχνά δεν εντάσσονται, με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα και το περιθώριο να γιγαντώνονται  και επιπλέον οι Σουηδοί να φοβούνται πως θα γίνουν μειοψηφία μέσα στην πατρίδα τους ! 
Επιπλέον σε αυτή τη χώρα οποιαδήποτε αντίθετη άποψη πέρα από την πολιτικά ορθή εξωβελίζεται ή και ποινικοποιείται ως ρατσιστική και ξενοφοβική και όσοι την εκφράζουν έχουν πρόβλημα ! Έτσι οι ακροδεξιοί επωφελούνται από όλη αυτήν την κατάσταση, αν και πρέπει να πούμε ότι στην ατζέντα τους δεν είναι ρωσόφιλοι και ακραία αντιευρωπαίοι, αλλά γενικά ευρωσκεπτικιστές και γενικά-υποτίθεται-αντισυστημικοί.

Δεδομένου λοιπόν ότι και στη Σουηδία έρχονται εκλογές (τι σύμπτωση, ε !) εκτιμούμε ότι η Ρωσία έχει συμφέρον να γιγαντωθεί ένα ευρωσκεπτικιστικό κόμμα σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή χώρα που ίσως θα μπορούσε να τη βγάλει και από την Ε.Ε., αν έπαιρνε ποτέ την εξουσία. Άλλωστε η Σουηδία είναι πλέον ένας εύκολος στόχος με τόσους πολλούς μουσουλμάνους μετανάστες και συχνά μη ενταγμένους...

Για το χτύπημα στην Αίγυπτo: Ένα τόσο τρομακτικό χτύπημα που έγινε από Τζιχαντιστές κατά Χριστιανών (Κοπτών) στην Αίγυπτο, πιστεύουμε πως δεν εξυπηρετεί άλλον σκοπό παρά μόνο να δυναμώσει το μίσος κατά όλων των μουσουλμάνων και σύσσωμου του μουσουλμανικού κόσμου, μέσα στις χώρες της δύσης. Ένας ιδιότυπος θρησκευτικός πόλεμος που μπορεί να δημιουργηθεί μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, μεταφράζεται αυτόματα σε ένα φαύλο κύκλο μισαλλοδοξίας και ψήφους υπέρ ακροδεξιών ρωσόφιλων κομμάτων (που ποντάρουν στον αντιισλαμισμό και στο ρατσισμό) μέσα στη δύση ή και να σκληρύνουν την ατζέντα και πιο μετριοπαθών κομμάτων κατά των μουσουλμάνων μεταναστών. Γι'αυτό και πιστεύουμε ότι μόνο η Ρωσία μπορεί να έχει όφελος από ένα τέτοιο μακελειό και χτύπημα μίσους.

Παραλίγο χτύπημα στη Γαλλία: Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι ετοιμαζόταν νέο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία το οποίο θα γινόταν-όλως τυχαίως-λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές, αλλά τελικά δύο τρομοκράτες έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν. Εδώ και αν η υπόθεση κάνει "μπαμ" ! Ποιο Γαλλικό κόμμα και ποια χώρα θα είχε άραγε συμφέρον από ένα τέτοιο προεκλογικό χτύπημα ; Φυσικά η φασίστρια Λεπέν η οποία είναι ρωσόδουλη μέχρι το μεδούλι και στο βάθος ο Πούτιν που, ως γνωστόν, ποντάρει πολλά σε ενδεχόμενη νίκη της ! Εκτιμούμε πως και τα άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα που έχουν γίνει σχετικά πρόσφατα στη Γαλλία, εκεί ακριβώς σκοπεύουν...

Αξίζει να διαβάσετε και το παρακάτω άρθρο από την ιστοσελίδα της ΟΑΚΚΕ (με την οποία φυσικά μας χωρίζουν στην πραγματικότητα τεράστιες ιδεολογικές διαφορές) που αναφέρεται σε στοιχεία, γεγονότα καιστο παρασκήνιο της σχέσης Ρωσία και ισλαμοφασιστών κάθε είδους !

http://www.oakke.gr/global/2013-02-16-19-26-19/item/783-%CE%B7-%CF%87%CE%B9%CF%84%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%89-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF

Και αφήνουμε εσκεμμένα το πιο φλέγον για το τέλος. Μετά απ'όλα αυτά που προαναφέραμε, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι  ισλαμοφασίστες θα χτυπούσαν τη Ρωσία στο έδαφός της-όπως και έγινε πρόσφατα-χωρίς την έγκριση του Ρωσικού νεοφασιστικού καθεστώτος ; Αυτά είναι μόνο για ρωσολάγνους ή το λιγότερο αδαείς, αφελείς και πολιτικά τυφλούς που έβαλαν και ρώσικες σημαίες στο facebook !

Δεδομένου λοιπόν ότι τα τζιχαντιστικά χτυπήματα είναι, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, στην υπηρεσία του ρώσικου νεοφασισμού και δεδομένου ότι ο Πούτιν έχει ξανακάνει προβοκάτσιες με νεκρούς μέσα σε ρωσικό έδαφος (βλέπε πολυκατοικίες 1999), έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως η επίθεσή σε ρωσικό έδαφος είχε δύο στόχους. Πρώτον να αποπροσανατολίσει τη διεθνή κοινή γνώμη που όλο και περισσότερο αρχίζει να καταλαβαίνει ότι κάτι "παίζει" με ύποπτες σχέσεις Άσαντ και Μόσχας με το ακραίο Ισλάμ !

Δεύτερον αυτή η τρομοκρατική επίθεση έγινε, όλως τυχαίως, την ίδια σχεδόν στιγμή που Άσαντ και Ρώσοι δηλητηρίασαν κτηνωδώς με χημικά εκατοντάδες ανθρώπους-και κυρίως παιδιά-στη μαρτυρική Συρία ! Αυτό θα πει αντιπερισπασμός ! και οι Ρώσοι βέβαια είναι έμπειροι σε κάτι τέτοια από την εποχή και του Τσάρου και του κομμουνισμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: