Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Όταν προαναγγέλλαμε το τέλος της Ελλάδας…


Μόλις πριν λίγες ημέρες ήταν η επέτειος από την περιβόητη προαναγγελία της ουσιαστικής Ελληνικής χρεοκοπίας και του πρώτου μνημονίου, όπως αυτή είχε γίνει με έναν ελαφρώς γελοίο τρόπο από τον ΓΑΠ, με φόντο το Καστελλόριζο.

Από τότε-επτά χρόνια πριν- η Ελλάδα έχει μπει σε ένα δρόμο καταστροφής και παρακμής που ουσιαστικά μοιάζει πλέον δίχως επιστροφή ! Έψαξα λοιπόν από περιέργεια να βρω τι ακριβώς γράφαμε εκείνη την εποχή (στα πρώτα βήματα αυτού του αιρετικού μπλογκ) επί του θέματος.

Αυτό που βρήκα είναι ότι ουσιαστικά προαναγγέλλαμε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής πλαστής ευημερίας ή και το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε ! Και αυτό το κάναμε κόντρα στο ρεύμα και στην προπαγάνδα της εποχής (επί ΓΑΠ) στη μουδιασμένη Ελλάδα, πως αυτό θα είναι κάτι περιστασιακό ή κόλπα των διεθνών κερδοσκόπων και άλλες μπούρδες (ο ΓΑΠ θυμίζω έλεγε περίπου πως δεν έχει πρόβλημα η Ελλάδα και θέλει προληπτικά δανεικά…).

Ακόμα τονίζαμε πόσο λίγος και επικίνδυνος είναι ο ΓΑΠ για να διαχειριστεί μια τέτοια κρίση και αναλύσαμε επιγραμματικά και τα αίτια της κρίσης τα οποία τότε μικρό ποσοστό Ελλήνων είχε καταλάβει.

Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω :

http://taairetika.blogspot.gr/2010/04/h.html

Και ακόμα ένα παρόμοιο αποκαλυπτικό άρθρο της εποχής, όπως και ένα δεύτερο πολύ επίκαιρο που μιλούσε από τότε για το πως πολιτεύονται και εφαρμόζουν επιλεκτικά το μνημόνιο οι εκάστοτε  κυβερνώντες (τότε ΓΑΠ) και πως το μετατρέπουν σε εργαλείο μόνιμης καταστροφής και ύφεσης.

http://taairetika.blogspot.gr/2010/04/blog-post_19.html

http://taairetika.blogspot.gr/2010/09/blog-post_18.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: