Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Που θα πάει η βαλίτσα με τη Χρυσή Αυγή ; Η πολιτική υποκρισία...


Μόλις πριν λίγες ημέρες Χρυσαυγήτες έδειραν δημοσία θέα ένα 24χρονο φοιτητή,στην πραγματικότητα για άγνωστο λόγο, ο ποίος το μόνο που έκανε ήταν να περάσει έξω από τα σπασμένα γραφεία τους και να τα κοιτάζει.

Ο άτυχος φοιτητής ξυλοκοπήθηκε άγρια και μέχρι λιποθυμίας από ομάδα τριών τραμπούκων και σταμάτησαν μόνο όταν τους φώναξε και τους κατήγγειλε μια ομάδα ανθρώπων. Αργότερα μάλιστα πήγαν θρασύτατα και έξω από το νοσοκομείο που νοσυλευόταν το θύμα και πετούσαν φεϊγ-βολάν χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας !


Το πιο κραυγαλέο όμως είναι ότι την επόμενη ήμερα της επίθεσης συνελήφθη ως βασικός υπαίτιος ένα μέλος της Χρυσής Αυγής ονόματι Χρήστος Ζέρβας ο οποίος αποδείχθηκε πως ήταν υπάλληλος του γραφείου του Μιχαλολιάκου στη Βουλή και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με τον Κασιδιάρη ! 


Ο Ζέρβας μάλιστα αποδείχθηκε ότι διορίστηκε το 2012 στο γραφείο του Ν. Μιχαλολιάκου στη Βουλή και  ο διορισμός του ανανεώθηκε τον Οκτώβρη του 2015, με απόφαση του Συριζαίου προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση, και έγκριση της δαπάνης από τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής. Μετακλητός στο δημόσιο λοιπόν ο τραμπούκος χρυσαυγήτης !


Επίσης το ίδιο "μπουμπούκι" φέρεται πως είχε επαφές με τον Πατέλη, τον γνωστό πυρυνάρχη της Νίκαιας που είναι κατηγορούμενος και για τη δολοφονία του Π. Φύσσα...



Αξίζει να θυμίσουμε πως ναι μεν έχει απαγορευθεί η χρηματοδότησης της Χ.Α. ως κόμμα από τον κρατικό κορβανά, ωστόσο διατηρείται το δικαίωμα στους υπόδικους βουλευτές της να προσλαμβάνουν υπαλλήλους ! Οπότε στην πραγματικότητα τα κοινοβουλευτικά κόμματα χρηματοδοτούν ακόμα ουσιαστικά με κρατικό μισθό τους χρυσαυγήτες (υπόδικους και μη) !


Εμείς έχουμε να πούμε ότι τα κόμματα που βγήκαν, όπως συνήθως, και "κατακεράυνωσαν" τη Χρυσή Αυγή είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες και λαοπλάνοι, αφού αυτοί είναι και οι προστάτες της ! 

Μιλάμε για μια νεοναζιστική-νεοφασιστική οργάνωση που θα έπρεπε να ήταν ήδη εκτός νόμου μιας που έχει σκοτώσει και έχει δείρει, οργανωμένα ως κόμμα, ανθρώπους και η δικαιοσύνη την χαρακτήρισε εγκληματική οργάνωση. Το πολιτικό καθεστώς όμως, όχι μόνο δεν την έχει θέσει εκτός νόμου, αλλά σχεδόν κανένα κόμμα (εντός και εκτός βουλής) δεν θέτει τέτοιο ζήτημα και την αντιμετωπίζει ως καθώς πρέπει κόμμα !

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η σημερινή κυβέρνηση των δύο άκρων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. είναι οι μεγαλύτεροι προστάτες της Χ.Α. μέσα τουλάχιστον στη βουλή! Είναι ουσιαστικά αυτοί που  έβγαλαν από τη φυλακή τους υπόδικους για την υπόθεση Φύσσα, καθυστερώντας εσκεμμένα τη δίκη για να περάσει το δεκαοκτάμηνο και να βγουν.         Είναι επίσης οι ίδιοι (βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένος) που πήγαν στα μαζί με τον Κασιδιάρη στο Καστελόριζο, στα πλαίσια τάχαμου της εθνικής ενότητας κα. Έχει πάει πολύ μακριά λοιπόν η "βαλίτσα" στο θέμα θέμα Χρυσή Αυγή και γι'αυτό υπάρχουν συγκεκριμένες αιτίες.

Καθόλου τυχαίο λοιπόν ως πολιτικό φαινόμενο και ως προστασία που απολαμβάνει από το καθεστώς η Χρυσή Αυγή, αφού κατά πρώτον η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα της κρίσης είναι εθνικοσοσιαλιστικής-μαυροκόκκινης μορφής. Εθνικισμός, φυλετισμός, ρατσισμός, θρησκοληψία κλπ. είναι πλέον ιδεολογήματα σε μεγάλη άνθηση ή και κυρίαρχα στην Ελλάδα του 2017. Όλα αυτά συνδυάζονται συχνά και με μικροαστικό αριστερού τύπου λαϊκισμό, λίγο Πούτιν, λίγο Τσάβες, λίγο Κάστρο, λίγο Μπελογιάννη κλπ...

Κατά δεύτερον η Χ.Α στηρίζεται και χρηματοδοτείται από τη Ρωσία και είναι είναι-αν διαβάσετε προσεκτικά και τις θέσεις της- ένα πιστότατο παράρτημα του Πούτιν και της Ρώσικης προπαγάνδας στην Ελλάδα και που ουσιαστικά πρεσβεύει την υποταγή της χώρας στη Μόσχα στο όνομα του αντιδυτικισμού.


Θυμίζω ως χαρακτηριστικό παράδειγμα πως όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε και συνάντησε τον Πούτιν, εκστόμισε ότι είναι πάγια υπερκομματική θέση η σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία στα πρότυπα του Καραμανλή του νεώτερου ! Αυτό νομίζω πως λέει πάρα πολλά για τη φύση του πολιτικού Ελληνικού καθεστώτος.





Δεν υπάρχουν σχόλια: