Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Ξύλο Τζήμερου-ΚΚέδων στο περιφερειακό συμβούλιο !!


Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα έχετε πληροφορηθεί για το ξύλο που έπεσε στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, μεταξύ Τζήμερου και ΚΚέδων αφού ασχολήθηκαν εκτενώς και τα κανάλια.

Το θέμα είναι ότι και οι δύο πλευρές δίνουν τώρα τη δική τους εκδοχή και λένε διαφορετικά πράγματα για τα γεγονότα, ενώ και το όποιο βίντεο έχει βγει προς το παρών στη δημοσιότητα είναι αποσπασματικό και μικρής διάρκειας και δεν διαφωτίζει τα γεγονότα.

Από τις δικές μας πηγές που είναι εγκυρότατες και δεν χωρούν αμφισβήτηση, συνέβησαν τα εξής: O Τζήμερος προσερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο έσκισε κάποιες αφίσες του ΚΚΕ για να προκαλέσει-όπως το έχει ξανακάνει- που ήταν κολλημένες με σελοτέιπ στο διάδρομο και μπήκε μέσα στη αίθουσα. Κάποια στιγμή- και ενώ μιλούσε στο βήμα κάποιο μέλος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ- τρεις, τέσσερις ΚΚέδες το αντιλήφθηκαν και κινήθηκαν προς την πλευρά του Τζήμερου προπηλακίζοντάς τον.

Το στέλεχος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού έκανε το λάθος να του πετάξει κάτι αφίσες στο πρόσωπο και εκείνη τη στιγμή ο Τζήμερος άρχισε να την πλακώνει εν ψυχρώ στα χαστούκια και στα κατακέφαλα !! Τότε μαζεύτηκαν και άλλοι ΚΚεδες που έριξαν κάτι «ψιλές» στον Τζήμερο, πριν τους χωρίσουν για να μην πάρουν μεγαλύτερη έκταση τα επεισόδια. Ωστόσο μετά από πολύ λίγο η Μπαλού σηκώθηκε και ξανακόλλησε μια αφίσα του ΚΚΕ μέσα στην αίθουσα. Τότε ο Τζήμερος ξανασηκώνεται επί τόπου, σκίζει την αφίσα και ρίχνει και πάλι κάτι «ψιλές» σφαλιάρες στη Μπαλού !

Ακολούθησε ένας χαμός με νέα συμπλοκή και ξύλο ΚΚεδων και Τζήμερου, αστυνομία, κανάλια κλπ, μέχρι που τους ξαναχώρισαν. Έπειτα το συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Τζήμερου από την αίθουσα για ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά αυτός άρχισε να ουρλιάζει και να λέει ότι δεν βγαίνει και ότι η απόφαση είναι παράνομη !  Τότε λοιπόν είναι που όρμησαν τρία, τέσσερα άτομα και τον έβγαλαν έξω σηκωτό, και κάπως έτσι τελείωσαν τα γεγονότα της ντροπής.

Εμείς έχουμε να πούμε ότι το ΚΚΕ το ξέραμε πόσο αυταρχικό είναι από τη φύση του,τι ακριβώς εκφράζει ιδεολογικά και το βρώμικο ρόλο του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και το έχουμε περάσει «γενεές δεκατέσσερις» τόσα χρόνια.                                                                                                                                               Το θέμα όμως είναι ότι ο Τζήμερος κρύβει φασισμό και δυστυχώς με φιλελεύθερο μανδύα, κάτι που μας δυσφημίζει και ως πολιτικό χώρο, οπότε με αυτόν θα ασχοληθούμε περισσότερο ! Πέραν αυτού όμως φαίνεται πως ο τύπος είναι και γραφικός, αλλά και αμφιβόλου ψυχικής υγείας, αλλιώς δεν θα συζητούσαμε σοβαρά ότι μπορεί ένας αρχηγός κόμματος (έστω και του 0,5 %) να σκίζει αφίσες και να πλακώνεται στο ξύλο στα δημοτικά συμβούλια !

Μπορεί κανένας να πιστέψει ότι αν μόνο είχαν δείρει τον Τζήμερο και δεν είχε δείρει αυτός, δεν θα έκανε μήνυση ; Την οποία μήνυση μάλιστα την απέκλεισε, λέγοντας πως και καλά δεν έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ο ίδιος που κατά τ’άλλα απειλεί με μηνύσεις από το facebook κάθε λίγο και λιγάκι !
Είναι επίσης τυχαίο που όλες οι παρατάξεις του συμβουλίου (πλην τη Χρυσής Αυγής με την οποία ο Τζήμερος έχει αγαστές θέσεις), επιβεβαίωσαν τον ξυλοδαρμό αυτής της Μπαλού ;

Να που μας προέκυψε λοιπόν από το πουθενά ένας νέος Κασιδιάρης και ένα κόμμα, κάτι σαν σοβαρή εκδοχή της Χρυσής Αυγής ! Είναι βεβαίως ο γνωστός Τζήμερος ο οποίος στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί τη Χρυσή Αυγή, που έχει βρίσει τον νεκρό Παύλο Φύσσα και τη μητέρα του, που βγάζει ρατσιστικό μίσος για σύσσωμους τους Μουσουλμάνους και τον Μουσουλμανικό κόσμο (με πρόσχημα την τρομοκρατία), που δηλώνει Ευρωπαϊστής και ενώ δεν έχει πάρει ποτέ του θέση σε διεθνή ζητήματα και ούτε έχει μιλήσει ποτέ του κατά Ρωσίας και Πούτιν κλπ.

Είναι δε ιδιαίτερα θλιβερό πως χαίρει ακόμα εκτίμησης από κάποιους μέσα στο δικό μας χώρο των δεξιών, κεντροδεξιών και Ευρωπαϊστών. Και όλοι αυτοί δυστυχώς έσπευσαν, από τυφλό αντικομμουνισμό, να πάρουν και το μέρος του στα χθεσινά γεγονότα...

Με τέτοιες νοοτροπίες αποδεικνύεται ότι και ο δικός μας χώρος έχει μέσα στρεβλώσεις και σε μεγάλο βαθμό λείπει από κάποιους ανθρώπους του στοιχειώδης δημοκρατική ευαισθησία, κρίση και καθαρό μυαλό. Όσο ανεχόμαστε ή και στηρίζουμε Τζήμερους στο όνομα του αντικομμουνισμού, μόνο κακό στο χώρο μας κάνουμε και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: