Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Καθόλου τυχαία η επίθεση στον Παπαδήμο !


Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η προχθεσινή τρομοκρατική επίθεση με τον παγιδευμένο φάκελο στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, είτε ήθελαν τελικά να τον σκοτώσουν, είτε όχι !

Και το λέμε αυτό διότι η χώρα μας έχει μετατραπεί εδώ και μερικά χρόνια σε εργαστήριο κατασκευής και άνδρωσης  ακραίων πολιτικών οργανώσεων και εξτρεμιστικών ομάδων, κάθε λογής ! Μέσα δεν στην κρίση (που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά και πνευματική, οπότε αυτά ανθούν πιο εύκολα) τα πράγματα έχουν γίνει ακόμα χειρότερα.

Εδώ φτάσαμε έως και στο σημείο να εξάγεται αυτού του είδους η νεοελληνική τρομοκρατία και να στοχεύει και ξένους αξιωματούχος (Σόϊμπλε, Τόμσεν κα), δεν θα αποθρασυνόταν εντός των τυχών και μάλιστα όταν υπάρχει στον τόπο και μια ακραία φαιοκόκκινη κυβέρνηση ;

Το ερώτημα είναι όμως, γιατί στον Παπαδήμο και γιατί τώρα ; Πιστεύω πως επιλέχθηκε ο Παπαδήμος διότι ήταν ουσιαστικά ο μοναδικός αμιγώς φιλοδυτικός πρωθυπουργός που έχει περάσει από τη χώρα, μετά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (1990-93). Θυμίζω ότι ο Παπαδήμος ανέλαβε το 2012 την πρωθυπουργία, μετά την κατάρρευση της κυβέρνησης ΓΑΠ, και σε μια εποχή που η Ελλάδα κινδύνευε να χρεοκοπήσει και θεσμικά και να πεταχτεί εκτός ευρωζώνης. Η αποστολή του λοιπόν ήταν- ουσιαστικά μια έκτακτη ανάγκη- να κρατήσει την Ελλάδα όρθια και να μην πεταχτεί εκτός Ευρώ.

Έτσι λοιπόν ως ευρωπαϊστής, τραπεζίτης ,"μνημονιακός", αλλά και όχι υπερβολικά φρουρούμενος, ήταν ένας εύκολος συμβολικός στόχος για τους σοσιαλ-ναζήδες τρομοκράτες (όποιοι ακριβώς και αν είναι αυτοί) οι οποίοι μάλιστα έχουν και μια τέτοιου είδους ρητορική στις ανακοινώσεις τους.

Είναι όμως μόνο οι τρομοκράτες που έχουν ή είχαν μια τόσο λαϊκίστιη ρητορική μίσους και απαξίωσης των πολιτικών θεσμών και του κοινοβουλευτισμού ;
Όχι φυσικά, αφού με τέτοια ρητορική και συνθήματα γιγαντώθηκαν ως κόμματα ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝ.ΕΛ., η Χρυσή Αυγή και τέτοιου είδους συνθήματα (και άλλα χειρότερα) χρησιμοποιούσαν κάποτε και οι «αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα (τους οποίους φυσικά οργάνωνε ο ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχαν και χρυσαυγήτες και το ΚΚΕ, όπως γράφαμε και αποκαλύπταμε στα «αιρετικά» εκείνη την εποχή…).

 Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν τέτοιου είδους επιθέσεις (όπως και αυτές σε Γερμανικούς στόχους) έχουν, κατά κάποιο τρόπο, και ηθικούς αυτουργούς που είναι μέρος του πολιτικού κόσμου και της δημοσιογραφίας ! Σήμερα αυτοί οι τύποι έχουν και την εξουσία και καταδικάζουν υποκριτικά τέτοιες επιθέσεις όπως αυτήν στον Παπαδήμο…                      
Άλλοι όπως πχ. η φαιοκόκκκινη αρχιφασίστρια Κωνσταντοπούλου, δεν έχουν πλέον εξουσία, αλλά δεν διστάζουν να ξεράσουν ακόμα και μετά από αυτήν την επίθεση το φασιστικό-εξτρεμιστικό τους δηλητήριο. Για όσους δεν το γνωρίζουν η συγκριμένη κυρία δήλωσε πως δεν καταδικάζει την επίθεση στον Παπαδήμο (!!) σε ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού και φασιστικής απαξίωσης της πολιτικής και της ανθρώπινης ζωής.

Kαι εδώ πάμε στο κλειδί της υπόθεσης. Που βρίσκουν τα δύο πολιτικά άκρα μητέρα-πατρίδα, τα οποία και πολύ συχνά πλέον ενώνονται ; Φυσικά στη Ρωσία του Πούτιν και η οποία έχοντας κυριαρχήσει πολιτικά μέσα στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια, έχει κάνει τη χώρα μας πειραματόζωο δοκιμής ακραίων πολιτικών (κόκκινου και μαύρου φασισμού) τα οποία και δεν διστάζουν να κάνουν τα χειρότερα για να απομακρύνουν την Ελλάδα από τη δημοκρατική δύση και να χτυπούν και ενοχλητικούς αντιπάλους !

Είναι βέβαιο μάλιστα πως όσο θα η Ρωσία θα εντείνει κι'άλλο το βρώμικο αγώνα της για να καταστήσει την Ελλάδα μια αποικία Ουκρανικού τύπου-μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση- και όσο ο Ρώσικος διεθνής φασισμός θα προσπαθεί παρομοίως για την παγκόσμια κυριαρχία του, τόσο δυστυχώς τέτοιου είδους φαινόμενα θα είναι υπαρκτά και θα αυξάνονται στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: