Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Αποκάλυψη για "survivor": Γιατί έδιωξαν τον Ντάνο από τους "μαχητές" !

Τρεις σημαντικές αποκαλύψεις για τον περιβόητο Ντάνο του "Survivor" που ανατρέπει την εικόνα του καλού παιδιού που πλασαρίστηκε τόσο καιρό !

Μόνο στην ενότητα "Life style" : 


http://taairetika.blogspot.gr/p/life-style.html




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε,
κάτσε καλά. Στην Ελλάδα τους αρέσει σε όλους να τους κοροϊδεύουν και ένα από τα θύματα είσαι και εσύ. Θυμάσαι πως δούλευε ο Τσίπρας όλη την Ελλάδα μα τα καραγκιοζιλίκια του, έτσι ακριβώς το ίδιο γίνεται με το Ντάνο. Φούμαρα πουλάει ο πρώην μισθοφόρος εγκληματίας, και όλοι τον ζητωκραυγάζουν, φούμαρα πουλάει ο άλλος εγκληματίας, ο ΕΟΚΑ Βίτης και νυν χρυσαυγίτης ο Μάριος που το σύνθημα του είναι "Σφάξε" ! Αυτή τη σαπίλα υποστηρίζεις ; Αυτούς που οι περισσότεροι εκπροσωπούν την ανηθικότητα, και και τα ασύστολα ψέματα ;
Μιλάτε για το Ντάνο, τουλάχιστον είναι ειλικρινής και παλληκάρι. Να θυμίσω σε όλους ότι αυτός είναι το θύμα μιας κλίκας που ήθελαν να τον φάνε, και όχι μόνο άντεξε, αλλά αντί να διώξουν αυόν έφυγαν μόνοι τους, απλά έπεσαν στο λάκο που άνοιγαν γι' αυτόν.
Είναι νευρικός ; ε και ; για θυμηθείτε όλοι όταν νευριάζετε πως κάνετε, για σκεφθείτε εσείς όταν είσαστε και ζούσατε σ' αυτές τις συνθήκες, πως θα κάνατε ; Αλλά έξω από το χορό όλοι πολλά τραγούδια ξέρουμε. Πηγαίνετε και εσείς μέσα να δούμε πως θα κάνετε. Πάντως, για να καταλήξω, όταν επιβραβεύεται τους δολοπλόκους, καταλαβαίνουμε γιατί η Χρυσή Αυγή παίρνει το 7% του Ελληνικού λαού. ΝΤΡΟΠΗ ! Μόνο ΝΤΡΟΠΗ !!!

Αντισυμβατικοί φιλελεύθεροι είπε...

Γι' αυτόν τον απερίγραπτο τύπο που κάνει τα πάντα, θεμιτά και αθέμιτα, για να πάρει τα λεφτά θα σου απαντήσω με αυτό που είχε πει και ο Σαρκοζί για τον ΓΑΠ ! Τρελός, καταθληπτικός και μαλάκας !! Και βλαχοκουτοπόνηρος θα πρόσθετα εδώ. Όσο για τα άλλα που λες για Χρυσή Αυγή, εγώ αυτόν κόβω για χρυσαυγήτη, Καρατζαφερικό ή κάτι τέτοιο !