Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Survivor: Ο λαμογιο-Ντάνος ξαναχτύπησε !....Ντροπή Σε Αλαφούζο Μελισσανίδη !

Διαβάστε στην ενότητα "Life style" για το νέο φθηνό show του Ντάνου Αγγελόπουλου με λαμογιά και μεγάλους σταυρούς !






Και στην ενότητα "αθλητικά" για το πρωτοφανές σκάνδαλο με τον υποβιβασμό του Ηρακλή και τη συστράτευση όλων των μεγάλων στο πλευρό του απερίγραπτου Κομπότη !





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ώπα - ώπα μεγάλε κόψε κάτι, ΄
Όταν λέμε κάποιο λαμόγιο εννοούμε ότι είναι κλέφτης, μήπως άκουσες ο Κύπριος φασίστας Μάριος τι είπε, "εγώ έχω φάει τα περισσότερα πεναλτυς από κάθε άλλο" Αυτή η ομολογία του Κύπριου φασίστα, δηλώνει ότι είναι ο παίχτης που έχει κλέψει τις περισσότερες φορές, άρα καταρρίφθηκε ο μύθος ότι ο Ντάνος είναι ο μοναδικός που κλέβει.
Όσο για το χθεσινό αγώνα που επαναλήφθηκε, ανάμεσα σε Κύπριο και Ντάνο, που έγινε ένσταση από τους Μαχητές, έχω να πω τα παρακάτω. Αποδείχτηκε, λοιπόν, ότι ο Ντάνος, ναι δεν πάτησε το σκαλοπάτι, αλλά όμως αυτό ναι μεν δεν έγινε με σκοπιμότητα, και κατ' αρχήν θα μπορούσαμε να πούμε ότι δίκαια δόθηκε επανάληψη του αγωνίσματος από το σημείο που έγινε η παράβαση.
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος που λέει ότι όπως στο ποδόσφαιρο κυρίως, τιμωρείται η παράβαση, αλλά όταν υπάρχει πρόθεση αλλοίωσης του σκόρ. πχ Στο ποδόσφαιρο όταν ο επιτιθέμενος ανατραπεί με πρόθεση από αντίπαλο αμυντικό, τότε σφυρίζεται πέναλτυ, αν όμως ο επιθετικός παραμείνει όρθιος και σουτάρει και βάλει γκόλ, τότε μετράει το γκόλ και δεν εκτελείται πέναλτυ.
Άλλο παράδειγμα, όταν ο αμυντικός είναι στην περιοχή και πέσει πάνω στο χέρι που είναι κολλημένο στο σώμα του, η μπάλα, δεν σφυρίζεται πέναλτυ, διότι απλούστατα, δεν έχει καν πρόθεση να αλλάξει την πορεία της μπάλας με σκοπό να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.
Σε όλα τα αθλήματα υπάρχουν μεν κανόνες, αλλά τελικά τιμωρείται η πρόθεση αλλοίωσης του αποτελέσματος. Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο, αυτό το ξέρουν πολύ καλά.
Τώρα, ερχόμαστε στο πέναλτυ του Ντάνου. Ναι μεν δεν πάτησε το σκαλοπάτι, αλλά αυτό έγινε λόγω ταχύτητας και αγωνίας πράγματι δεν το πάτησε. Τα ερωτήματα είναι δυο
α) Από αυτή την ενέργεια πόσο χρόνο κέρδισε ο Ντάνος ; 1, 2 δευτερόλεπτα ; πολλά λέω.
μέσα σ' αυτό τον απεροελάχιστο χρόνο, ο Κύπριος προλάβαινε να βάλει τα τρία μπαλάκια που
έπρεπε για να νικήσει ;
Άρα ο Ντάνος και πρόθεση δεν είχε, και από αυτήν την ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν αλλοιωνόταν το σκόρ.
Τι δεν έγινε ; Με αυτά τα επιχειρήματα, αν ο Ντάνος και εν γένει οι διάσημοι είχαν κάνει ένσταση, στην ένσταση, της μεγαλύτερης σουπιάς, του μεγαλύτερου ύπουλου και υποχθόνιου, του μισθοφόρου Σομαλού, τότε νίκη θα είχε γυρίσει εκεί όπου ανήκει, στους διάσημους !

Ανώνυμος είπε...

Αν στο κεφάλι του Αλαφούζου, δεν υπήρχε μια μόνιμη σύγχυση, θα είχε κάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο, διότι ο Παναθηναϊκός έτσι ή αλλιώς είναι στους πραγματικά μεγάλους.
Το Ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μέσα σε μια χαβούζα, τη χαβούζα του Κόκαλη αρχικά, με συνεχιστή τον πιο βρώμικο παράγοντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Μέχρι σήμερα, ξέραμε τη βρώμικη παράγκα του Μαρινάκη, ο οποίος στην ουσία κατέστρεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εδώ και λίγες ημέρες, παρακολουθούμε τη γέννηση μιας πιο βρόμικης παράγκας, αυτή του Ρώσου Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος με το έτσι θέλω κάνει ότι θέλει, παίρνει τίτλους, τιμωρεί παίχτες, καταστρέφει ομάδες και προχωράει αδίστακτα στην πραγματοποίηση των στόχων του. Από τώρα δε ρισκάρουμε να προβλέψουμε τον επόμενο πρωταθλητή της Ελληνικής Λίγκα και αυτός, με το έτσι θέλω, θα είναι ο ΠΑΟΚ.
Ανάμεσα σ' αυτά τα δύο αρχιλαμόγια, αυτές τις ημέρες είδαμε κάπου να φαίνεται και ο Αλαφοζος, ο οποίος ψήφισε να υποβιβασθεί ο Ηρακλής γιατί λένε ότι καθυστέρησε να εξοφλήσει ένα παίχτη του. Μα πουθενά δεν γίνεται κάτι τέτοιο, τιμωρείται μια ομάδα επειδή καθυστέρησε να εξοφλήσει 1 ή περισσότερες ημέρες ένα ποδοσφαιριστή. Υποβιβάζεται λοιπόν μια ομάδα και με την ψήφο του Αλαφούζου να μείνει μια "λαδιάρικη" ομάδα ο Λεβαδειακός του Κομπότη. Είναι γνωστό ότι ο Λεβαδειακός είναι "υποκατάστημα" του Ολυμπιακού και ψηφίζει ο Αλαφούζος την παραμονή αυτής της εχθρικής, για τον Παναθηναϊκό, ομάδας ;
Τι έγινε ; μήπως κάτι αλλάζει ; ο Αλαφούζος τι ρόλο θα παίζει ; μήπως η παράγκα αποκτήσει τρίτο μέλος ; Κλείνω με μια λέξη. ΝΤΡΟΠΗ ! ! !