Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ωμές φασιστικές παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη ! Ποια είναι η περιβόητη Ηριάννα…


Ας ξεκαθαρίσουμε καταρχήν ότι δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο αυτή η Ηριάννα Βασιλειάδη-Λιναρδάκη (το πραγματικό της όνομα) συμμετέχει πράγματι στους αναρχοναζί «Πυρήνες της φωτιάς». Θα μπορούσε απλά να είχε κακές παρέες ή να την έμπλεξαν, αλλά εμείς εδώ, όπως καταλαβαίνετε, δεν είμαστε δικαστές, ούτε παντογνώστες για να κρίνουμε. Και όσοι το κάνουν-και από τις δύο πλευρές-είναι γιατί έτσι τους συμφέρει.

Γιατί τώρα λέμε το όνομά της ; Δεν έχουμε φυσικά ούτε κακία, ούτε κάποιο πρόβλημα μαζί της (μακάρι να είναι και αθώα). Όμως, ειδικά από τη στιγμή που καταδικάστηκε για κάτι, δεν είναι παράνομο, ούτε και παράτυπο να το πούμε. Κυρίως το λέμε διότι το λόμπι των αριστερών έχει επιβάλλει έναν νόμο της σιωπής στα ΜΜΕ και στο ίντερνετ που δεν μας αρέσει καθόλου. Δηλαδή αν είχε κάνει κάτι πχ. ένας δεξιός ή ένας Πασοκτζής, πάλι θα έκρυβαν το όνομα του; Όχι βέβαια…

Αλλά όποια και αν είναι η Ηριάννα, το χειρότερο είναι ότι κατά πρώτον, συντάχθηκε μαζί της ο χειρότερος κόκκινος φασισμός (ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Λαφαζάνης, αναρχοφασίστες κλπ.) και τελικά-μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης- τα έκαναν γυαλιά, καρφιά στο κέντρο της Αθήνας και τη νύφη πλήρωσαν τα καταστήματα που τους κατέβασαν τις βιτρίνες!  Έγιναν τελικά 16 προσαγωγές και μία μόνο σύλληψη (και αυτή γιατί βρέθηκαν επάνω σε κάποιον ναρκωτικά…) και όλα καλά ! 
Και όλα αυτά τη στιγμή που ο πατέρας της καταδικασμένης Ηριάννας δηλώνει πως η κόρη του δεν είναι πολιτικοποιημένη και πως καταδικάζει, και αυτός και η ίδια τις βιαιοπραγίες και τους βανδαλισμούς !

Δεύτερο και χειρότερο είναι η ωμή και φασιστικού τύπου προσπάθεια της κυβέρνησης να επηρεάσει, για τους δικούς της λόγους, την απόφαση της δικαιοσύνης για το θέμα της Ηριάννας. Αυτή εκφράζεται απροκάλυπτα, αρχικά από τη δήλωση του υπουργού δικαιοσύνης Κοντονή πως "η απόφαση για την Ηριάννα ήταν λανθασμένη» (!), κάτι τελείως ανεπίτρεπτο και παράτυπο για έναν υπουργό δικαιοσύνης. Και δεύτερον από την εκφρασμένη πλέον πρόθεση του Τσίπρα να αλλάξει τη σύνθεση του δικαστηρίου, όταν θα δικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό !

Όλα αυτά είναι αναμφισβήτητα ωμή παρέμβαση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης (και επαναλαμβάνω ανεξάρτητα αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι ορθή ή υπερβολική) που δεν έχει προηγούμενο στη μεταπολίτευση ! Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει και πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση, αλλά φυσικά να μην νομίζετε ότι αυτές οι παρεμβάσεις. είναι κάτι συγκυριακό…

Τουναντίον τη δικαιοσύνη την έχει βάλει στο μάτι η φαιοκόκκινη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ., από τον πρώτο κιόλας καιρό της εκλογής της, προκειμένου να αλώσει το κράτος. Ενδεικτική η περσινή δήλωση του σοσιαλ-τραμπούκου Πολλάκη στο συνέδριου του ΣΥΡΙΖΑ πως ««αυτό το κράτος δεν μπορεί να υπηρετήσει αριστερό πολιτικό σχέδιο, προσθέτοντας «να το τσακίσουμε και να το αλλάξουμε. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα» !!   

                                     
Σήμερα λοιπόν οι κυβερνώντες, ένα κομμάτι της δικαιοσύνης έχουν καταφέρει να το ελέγχουν και ένα άλλο όμως όχι και προσπαθούν να αλώσουν και αυτό ! Γι’αυτό και οι επιθέσεις στο ΣτΕ με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, όταν αυτό ακύρωσε τη φασιστική προσπάθεια κλεισίματος και φίμωσης καναλιών. Γι’αυτό και οι πρόσφατες επιθέσεις (πάλι κυρίως μέσω Πολλάκη) και πάλι στο ΣτΕ, με αφορμή το θέμα του καθεστώτος της λεγόμενης «φορολογικής ομηρίας» προσώπων και επιχειρήσεων που το ΣτΕ άλλαξε με απόφασή του.

Τέλος καθόλου τυχαία δεν διόρισε ο Τσίπρας την Συριζαία πρώην προέδρου το Αρείου Πάγου Β.Θάνου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού, αμέσως μετά τη συνταξιοδότησή της ! Αυτό έγινε διότι η Θάνου λοιπόν έχει γνώση όλων των πειθαρχικών ερευνών, και των φακέλων των δικαστών που έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης. Έτσι το φαιοκόκκινο καθεστώς θα μπορεί να εκκαθαρίζει, με εκβιασμούς και διώξεις για υπαρκτά ή ανύπαρκτα σκάνδαλα, ανεπιθύμητους δικαστές που θα πηγαίνουν κόντρα στις επιθυμίες τους !

Πάντως μόνο οι αφελείς και οι μη σκεπτόμενοι δεν έχουν καταλάβει ότι υπάρχει κυβερνητική προσπάθεια χτισίματος αυταρχικού καθεστώτος στην Ελλάδα.΄Εμείς φυσικά πάντα το φωνάζαμε ότι άκρα αριστερά και δημοκρατία δεν συμβαδίζουν και ουδέποτε συμβάδιζαν, αλλά ποιος άκουγε από τους ψηφοφόρους τους που είχαν φανατιστεί και έβλεπαν τον Τσίπρα σαν μεσσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια: