Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Ο Βασάλος είπε αλήθειες για "Ντάνο" !....Τέσσερις μπλε σημαίες για τις ακτές της Καλαμάτας...

Διαβάστε στην ενότητα "Life style", τι είπε ευθέως ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και για τα χαρακτηριστικά του που ενοχλούσαν τους συμπαίκτες του !



https://taairetika.blogspot.gr/p/life-style.html


Και στην ενότητα "Μεσσηνία" για τις τέσσερις μπλε σημαίες που απέσπασαν φέτος οι καθαρότατες ακτές της Καλαμάτας...






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου, δεν λαμβάνεις υπ' όψιν σου κάποια πράγματα, που ίσως να μη γνωρίζεις.
Ένας αθλητής πρέπει να είναι γεννημένος ΝΙΚΗΤΗΣ ! Αν δεν είναι γεννημένος Νικητής τότε δεν πρόκειται να διακριθεί όσο ταλέντο και αν διαθέτει.
"Ο νικητής ποτέ δεν εγκαταλείπει, ενώ αυτός που εγκαταλείπει, ποτέ δε νικά"
Αν ο Αθλητής, ο Πρωταθλητής δεν έχει τον εγωϊσμό να νικά, τότε ποτέ δεν θα διακριθεί.
Στην περίπτωση του Αγγελόπουλου, έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι ο Αγγελόπουλος έφτασε στον τελικό, ανεξάρτητα αν νικήσει ή όχι.
Άλλωστε ο "τρελός Κύπριος", δεν είναι τυχαίο που τον έβγαλαν τρελό. Είναι τρελός για τη νίκη, αγωνίζεται, παθιάζεται και θέλει πάντα να νικά.
Βλέπεις λοιπόν που και οι δύο του τελικού έχουν κοινά χαρακτηριστικά ;
Βλέπεις που αυτοί οι δύο που έχουν αυτά τα κοινά χαρακτηριστικά, είναι οι δύο του τελικού ;
Τώρα αν ο Βασάλος χρησιμοποίησε τη λέξη "υπέρμετρος" εγωισμός, ε, δεν μπορούμε να πούμε ότι, ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα, Βασάλος, ξέρει να χειρίζεται την ελληνική γλώσσα. Ψιλοαγράμματο είναι το παιδί.
Τέλος, δεν είναι κακό να είσαι ηγετική μορφή, όλοι οι πετυχημένοι/ες είναι ηγετικές μορφές, ούτε είναι τυχαίο ο Αγγελόπουλος στις 5 ομάδες Α και Β Εθνικής που αγωνίστηκε, να τον έχουν χρήσει αρχηγό.
Έχεις σκεφθεί ότι αυτοί που ηγήθηκαν της αποπομπής του,(Μισθοφόρος-Χανταμπάκης) ήθελαν το αρχηγιλίκι για τον εαυτό τους. Που είναι τώρα ο Μισθοφόρος, που είναι ο Χανταμπάκης. Τώρα υποκλίνονται όλοι στο Ντάνο.
Αντε και με τη νίκη !