Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Αίσχος με την απόπειρα σύλληψης Θωμαϊδη !


Αυτό που έγινε χθες βράδυ με την εισβολή εισαγγελέως στο ΣΚΑΪ αλλά και στην εφημερίδα Καθημερινή με την απόπειρα σύλληψης του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη είναι έντονο και ανησυχητικό σημάδι εκφασισμού της χώρας για την οποία γράφουμε εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα αυτό συνέβη μετά από μήνυση που υπέβαλε ο χρυσαυγήτης, διαπλεκόμενος επιχειρηματίας και δικτάτορας του ποδοσφαίρου Βαγγέλης Μαρινάκης με προφανή σκοπό να μην μεταδοθεί η χθεσινή εκπομπή "Δίκη" η οποία περιείχε σημαντικές αποκαλύψεις για τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Σάββα Θεοδωρίδη και τη σαπίλα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Η επιχείρηση σύλληψης έγινε μάλιστα χωρίς ένταλμα και άρα εντελώς αυθαίρετα και τελικά δεν πέτυχε το στόχο της αφού για κάποιο λόγο η επίμαχη εκπομπή μεταδόθηκε κανονικά μαγνητοσκοπημένη και ο δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από το κανάλι. Ήταν μάλιστα τέτοια η επιμονή τους που αποχώρησαν από τον σταθμό γύρω στις τρεις τα ξημερώματα !

Το γεγονός δεν δείχνει μόνο τη σαπίλα και τη διαπλοκή με το κράτος του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τη μεγάλη δύναμη διαπλεκόμενων και σκοτεινών ολιγαρχών όπως ο Μαρινάκης που-όπως έχουμε αποκαλύψει-είναι και χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής ! Ο συγκεκριμένος είναι φανερό πως έχει μεγάλες διασυνδέσεις με τα κόμματα και τη δικαιοσύνη γι'αυτό και παραμένει ανέγγιχτος παρά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και γι'αυτό μπορεί και οργανώνει καταστάσεις όπως η χθεσινή.

Η ουσία είναι ότι η χώρα-ειδικά με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. έχει γίνει ένας απέραντος βόθρος διαπλοκής, αυταρχισμού και μαφίας και τίποτα δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει αφού ουδείς πολιτικός και κόμμα δείχνει διάθεση να συγκρουστεί με αυτά τα συμφέροντα.
 Τα σημάδια είναι άκρως ανησυχητικά και βαδίζουμε ολοταχώς προς μία ακήρυχτη ιδιότυπη δικτατορία αν και μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση !

Δεν υπάρχουν σχόλια: