Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

H ανακάλυψη εξωτερικών εχθρών


Όλα τα αυταρχικά και σάπια πολιτικά καθεστώτα- όπως είναι και αυτό της Ελλάδας- χρειάζονται εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς προκειμένου να αποπροσανατολίζουν και να συσπειρώνουν τον κόσμο υπέρ τους και τελικά να μπορέσουν να επιβιώσουν εδραιώνοντας την εξουσία τους.

H Ελληνική φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. κατασκεύασε ήδη πριν πάρει την εξουσία ως εξωτερικό εχθρό τους δανειστές (τους διεθνείς τοκογλύφους όπως τους έλεγαν) και ιδιαίτερα τη Γερμανία, αλλά και εσωτερικούς εχθρούς που ήταν οι πολιτικοί και τα κόμματα που υποτίθεται ότι υπηρετούσαν τα συμφέροντα των δανειστών.
Σήμερα που βρίσκονται ενάμιση χρόνο στην κυβέρνηση και που έχει αρχίσει να φαίνεται πιο καθαρά στον Ελληνικό λαό ο αυταρχισμός, η κυνικότητα και ο τυχοδιωκτισμός τους, έχουν ανάγκη από την κατασκευή νέων εξωτερικών εχθρών που υποτίθεται ότι μας προκαλούν και μας επιβουλεύονται. Αυτό το θέλουν κατά πρώτον για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα και τη φτώχεια που έρχεται και κατά δεύτερον για να τον συσπειρώσουν υπέρ τους στο όνομα ξένων χωρών που μας απειλούν και που συνεπώς πρέπει να είμαστε ενωμένοι ως Έλληνες μαζί με την κυβέρνησή μας για να τους αντιμετωπίσουμε..

Έτσι λοιπόν ως πρώτος εχθρός που μας απειλεί στοχοποιήθηκε τελευταία η Τουρκία και καθόλου τυχαία, κατά πρώτον γιατί είναι στη συνείδηση του κόσμου ο προαιώνιος εχθρός και δεύτερον γιατί αυτή βρίσκεται στα μαχαίρια με την αγαπημένη τους Ρωσία. Βλέπετε τόσα χρόνια που ο Ερντογάν τα είχε καλά με τη Ρωσία γεμίσαμε ελληνοτουρκικές φιλίες, ζεϊμπέκικα, ακόμα και ύμνους για τον ίδιο τον Ερντογάν που αναμόρφωσε την Τουρκία. Τώρα λοιπόν που τσακώθηκε με τη Ρωσία ο Ερντογάν έγινε "τέρας" και η Τουρκία ξανάγινε προαιώνιος εχθρός ! Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση των προβοκατόρων παριστάνει ότι θέλει καλές σχέσεις με την Τουρκία και συνδιαλέγεται μαζί της. Μιλάμε δηλαδή για απίστευτους σαλτιμπάγκους και πολιτικούς απατεώνες !

Για να έχουν μάλιστα επιχειρήματα στην προπαγανδιστική τους μηχανή και να γίνουν πιστευτοί πιάστηκαν από τις γνωστές Τουρκικές αεροπορικές ή ναυτικές παραβιάσεις και ισχυρίζονται πως εντάθηκαν. Στην πραγματικότητα όμως δεν εντάθηκαν, αλλά είναι προβλήματα που υπάρχουν εδώ και δεκαετίες και έχουν να κάνουν με προβλήματα στις διμερείς μας σχέσεις, όπως είναι η υφαλοκρηπίδα, τα 12 μίλια, τα διεθνή ύδατα και άλλα. Αυτά μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν λυθεί στο παρελθόν και να λυθούν και στο μέλλον με διπλωματία, διάλογο ή και στα διεθνή δικαστήρια, αλλά οι πολιτικοί μας δεν έχουν δείξει ποτέ τέτοιες διαθέσεις ίσως γιατί δεν έχουμε σε όλα δίκιο και έτσι φοβούνται το πολιτικό κόστος. Aκόμα χειρότερα οι ντόποι προβοκάτορες πιάστηκαν από ένα ασήμαντο θέμα με έναν ψαλμό του κορανίου που έγινε στην Αγιά Σοφιά, έκαναν διαβήματα, επερωτήσεις στην ευρωβουλή και το έχουν αναγάγει σε μέγιστο εθνικό θέμα, λες και μία τέτοια πράξη είναι χυδαία ή ακραία και προσβάλει τον ιστορικό χώρο και έχοντας αυτοαναγορευθεί αυθαίρετα ως Έλλάδας οι συνεχιστές του Βυζαντίου και υπερασπιστές της Αγιά Σοφιάς.
Ακόμα στοχεύονται ως απειλητικές και άλλες γειτονικές μικρές χώρες όπως η Δημοκρατία της Μακεδονίας και η Αλβανία με ασήμαντες ή αστείες αφορμές όπως υποτιθέμενες εναέριες παραβιάσεις με ελικόπτερα ή διαμαρτυρίες κάποιων λίγων Τσάμηδων (που πάντα υπήρχαν), πανό που έβγαλαν χθες πέντε ανόητοι Αλβανοί σε ένα γήπεδο κλπ.

Όπως είπαμε οι κυβερνώντες κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να αποφύγουν τη λαϊκή οργή που όχι μόνο θα τους ρίξει από την εξουσία, αλλά θα τους κάνει και να φοβούνται και να κυκλοφορήσουν έξω ! Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι και η ανακάλυψη εξωτερικών εχθρών, αλλά κυρίως ο φασιστικός έλεγχος των ΜΜΕ που επιχειρούν και έχουν βάλει σε εφαρμογή. Για να το πούμε ωμά, εδώ έχουμε να κάνουμε με κοινούς φασίστες κόκκινους και μαύρους που συγκυβερνούν ! Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο...

Δεν είναι όμως ότι το πρόβλημα είναι μόνο η κυβέρνηση και που αν φύγει όλα θα αλλάξουν, διότι δυστυχώς στην ίδια λογική και εθνική γραμμή έχει συντονιστεί και όλη η μετριοπαθής αντιπολίτευση γιατί είναι γλοιώδης και σάπια και γιατί πιστεύει ότι έτσι θα τσιμπήσει ψήφους από τη Χρυσή Αυγή (Ν.Δ., Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ, Λεβέντης). Πληροφορώ λοιπόν και τους μεν και τους δε (και τους 300) πως ότι και να κάνουν τη λαϊκή οργή τελικά δεν θα την αποφύγουν !Μπορεί ο κόσμος να προδίδεται από τους πάντες και να μην μπορεί να εκφράσει τη διαμαρτυρία του μέσω της ψήφου του, αλλά μπορεί όμως και να ξεσπάσει την αυθόρμητη οργή του κατά πάντων ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: