Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τα συγχαρητήρια των αθλίων "βλάχων" !



Ήταν αναμενόμενο ότι οι φαυλεπίφαυλοι Έλληνες πολιτικοί θα σπεύσουν να συγχαρούν την Άννα Κορακάκη για τα μετάλλιά της και με την ευκαιρία αυτή να προβάλλουν τις μούρες τους και το σιχαμερό καθεστώς τους ! Και δεν ντράπηκαν καθόλου !

Είναι χιλιοειπωμένα το τι τραβάνε οι αθλητές, ιδιαίτερα των μη εμπορικών αθλημάτων στην Ελλάδα και κάτω από ποιες συνθήκες πετυχαίνουν αυτά που πετυχαίνουν σε βαθμό να βγάζουν ηρωισμό. Εγώ θα πω ότι οι γνωστοί πολιτικάντηδες οι Τσίπρες, οι Παυλόπουλοι, οι Κουρουμπλήδες και λοιποί θα πρέπει να ντρέπονται αυτήν την κοπέλα, αντί να της στέλνουν συγχαρητήρια διότι εκτός των άλλων είναι ένας άνθρωπος που προτίμησε να ασχοληθεί και να αφοσιωθεί από μικρή στον αθλητισμό και να γίνει δημιουργική αντί να γίνει κρατικός κηφήνας, απατεώνας, καταληψίας αιώνιος φοιτητής, μπαχαλάκιας, χρυσαυγήτισσα και δεν ξέρω τι άλλο !
  
                             
Κόντρα σε όλα αυτά όλοι που όλοι γνωρίζουμε μας έδειξε ότι υπάρχει και μια υγιής Ελλάδα που δημιουργεί σε αντίθεση με τους πολιτικούς όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων που μόνο καταστρέφουν. Η υγεία που βγάζει η εικοσάχρονη  φάνηκε και από τον χαμηλών τόνων και μετριοπαθή χαρακτήρα που δείχνει και το πώς απέφυγε τις μεγάλες υπερπατριωτικές κορώνες τύπου Πατουλίδου, Μελισσανίδη και άλλων παλιότερων αθλητών.

Το μετάλλιο λοιπόν ανήκει μόνο στην ίδια την Άννα, τον προπονητή και την οικογένειά της όσο κι’αν πονάει πολλούς αυτή η αλήθεια ! Ενδεικτικό άλλωστε της βλάχικης και κουτοπόνηρης Ελληνικής πολιτικής νοοτροπίας είναι ότι μόλις χθες με εντολή του δημάρχου Δράμας γκρεμίστηκε αυτή η παράγκα-σκοπευτήριο που προπονιόταν η αθλήτρια γιατί προφανώς φοβήθηκαν ότι η εικόνα του θα πάρει διαστάσεις στον τύπο !

Αμφιβάλλει μήπως κανείς ότι, αφού κοπάσει ο θόρυβος, οι άθλιοι "βλάχοι" της πολιτικής (όπως και οι περισσότεροι Έλληνες) θα την θυμηθούν πάλι σε τέσσερα χρόνια, στην επόμενη Ολυμπιάδα ;     Το μόνο που ξέρουν είναι να στέλνουν και αγήματα φαντάρων να την υποδεχθούν λες και είμαστε στη Βόρεια Κορέα ! Αλλά είπαμε...από γελοιότητα και βλαχιά στην Ελλάδα άλλο τίποτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: