Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Σημάδια παρακμής και εκφασισμού

ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΕΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ...ΕΝΔΟΞΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ

Με τις θρησκείες και τις εκκλησίες γενικώς δεν έχω καμία σχέση και δεν τα πηγαίνω καλά και ιδιαίτερα με την ελληνοοορθόδοξη εκκλησία μας που βγάζει παραδοσιακά σκοταδισμό και αλαζονεία. Αυτό όμως δεν με κάνει σε καμία περίπτωση να δω θετικά ή έστω αδιάφορα την προχθεσινή εισβολή αναρχοφασιστών μέσα σε εκκλησία στη Θεσσαλονίκη όπου άσκησαν βία και διέπραξαν βανδαλισμούς.

Πολύ περισσότερο δε που η εκκλησία δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα γελοία αιτήματά τους περί καταλήψεων κλπ. Έτσι είναι απορίας άξιο το γιατί διάλεξαν εκκλησία για να κάνουν αυτό που έκαναν, αλλά φαίνεται πως το ταραγμένο μυαλό κάποιων φανατικών αριστερών δεν μπορούμε να το εξερευνήσουμε εύκολα !

Όλα αυτά τα θεωρώ σημάδια κοινωνικής παρακμής  και εκφασισμού της χώρας, καθώς η οικονομική και πνευματική κρίση του τόπου γεννάει τέτοια φαινόμενα και την ίδια στιγμή υπάρχει και μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι δεν βλέπει και αρνητικά αυτά τα φαινόμενα, αφού νοιώθει κοντά ιδεολογικά με αυτούς που τα κάνουν ! Και μη μου πει κανείς όχι, αφού μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι υπάρχουν και συμπαθούντες τη 17 Νοέμβρη. Επιπλέον σήμερα μόλις μια κυρία του ΣΥΡΙΖΑ (που δεν θυμάμαι ούτε το όνομά της και δεν με ενδιαφέρει…) είπε ότι της αρέσουν οι καταλήψεις…

Μέσα σε αυτήν την όλη παρακμή περίοπτη θέση πρέπει να έχει και η δικαιοσύνη η οποία αθώωσε όλους τους αναρχοφασίστες με ένα εντελώς γελοίο και ψευδές σκεπτικό πως δεν διέπραξαν τίποτα παράνομο ούτε παρεμπόδισαν τη θρησκευτική λατρεία των πιστών ! Φυσικά δεν λέμε και τίποτα καινούργιο διαπιστώνοντας ότι η αριστερά έχει άκρες μέσα στη δικαιοσύνη και ας παρίσταναν τους…αντικαθεστωτικούς και λαϊκούς αγκιτάτορες επί τόσα χρόνια.
Μέσα δε στους συλληφθέντες υπήρχαν και κάποιοι ξένοι και ένας Μαροκινός. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μας πει ειδικά αυτός ο Μαροκινός τι θα γινόταν αν έκανε το ίδιο πράγμα στην πατρίδα του μέσα σε τζαμί ! Θα το τολμούσε ποτέ ; Όχι βέβαια γιατί εδώ που είναι η πιο ελαφριά χώρα του κόσμου βρίσκει και τα κάνει !

Τέλος να ξεκαθαρίσω πως ναι μεν πιστεύω ότι αυτοί δεν έπρεπε να αθωωθούν, αλλά δεν τάσσομαι και υπέρ μεγάλων ποινών και εξοντωτικών ποινών για τέτοια ζητήματα όπως πολλοί άλλοι. Δεν πρέπει να γίνουμε ούτε Ρωσία του Πούτιν όπου κάποτε ένα συγκρότημα δύο αντικαθεστωτικών κοριτσιών (pushy riot) εισέβαλε σε εκκλησία φωνάζοντας κατά του Πούτιν και τελικά κατέληξε σε γκουλάγκ  στη Σιβηρία ! Γνωστή η ιστορία…



Δεν υπάρχουν σχόλια: