Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Θεοδώρα Γιαρένη, η ντοπαρισμένη κολυμβήτρια...

Επειδή η δικτατορία της εθνικής ορθότητας και η νεοελληνική κουτοπονηριά μου προκαλεί αηδία, εμείς θα είμαστε ένα από τα λίγα site που θα αποκαλύψει το όνομα της ντοπαρισμένης Ελληνίδας κολυμβήτριας που πιάστηκε μετά από έλεγχο του ΕΣΚΑΝ και εκδιώχθηκε από την Ολυμπιάδα και αυτή λέγεται Θεοδώρα Γιαρένη.

Το κάνουμε όχι γιατί έχουμε κάτι μαζί της αλλά γιατί από χθες που έσκασε η είδηση φαίνεται έχει πέσει γραμμή από άνωθεν στα ΜΜΕ να μην αποκαλύψουν το όνομά της, αν και η είδηση είναι επίσημη και επιβεβαιωμένη η αθλήτρια εκδιώχτηκε ήδη από την αποστολή !  Έτσι λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία των Ελληνικών ΜΜΕ και sites μιλάνε αόριστα για μια ντοπαρισμένη κολυμβήτρια της οποίας το όνομα κρύβουν ! Δε μπορούμε να ξέρουμε τον ακριβή λόγο που έπεσε αυτή η γραμμή στα ΜΜΕ όμως θα το χαρακτήριζα κουτοπονηριά και μια ακραία επίδειξη εθνικής ορθότητας και νοοτροπία τύπου Βόρειας Κορέας.

Είναι όπως κάποτε όλο το σύστημα κράτους, αθλητισμού και τύπου κάλυπτε ντοπαρισμένους Έλληνες αθλητές-κυρίως του στίβου- και έλεγε πως μας συκοφαντούν οι ξένοι που γράφουν εναντίον των υπέροχων αθλητών μας. Άλλωστε ακόμα και η δικαιοσύνη, έτσι ακριβώς λειτουργεί αφού αθωώνει ντοπαρισμένους αθλητές (Κεντέρη, Θάνου, Χαλκιά) και προπονητές αποφασίζοντας σοβινιστικά και κουτοπόνηρα (πιστεύουν ανοήτως πως έτσι προστατεύουν την Ελλάδα). 

Για την ιστορία η συγκεκριμένη αθλήτρια δεν είχε υψηλούς στόχους στην Ολυμπιάδα και γι'αυτό μας προκαλεί απορία το ντοπάρισμά της, ωστόσο έχει ξαναπασχολήσει το χώρο για ντόπινγκ αφού στο παρελθόν αρνήθηκε έλεγχο αντιντόπινγκ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: