Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ο αναρχοφασισμός μέσα στο κράτος και στη δικαιοσύνη

Η τυχαία σύλληψη των δύο αναρχοφασιστών Σακκά και Σεισίδη μας δείχνει για μια ακόμα φορά τη μπόχα της διαπλοκής της τρομοκρατίας και του αναρχοφασισμού με το κράτος και τη δικαιοσύνη για την οποία έχουμε ξαναμιλήσει παλιότερα.

Συγκεκριμένα αυτός ο Σακκάς ήταν κάποιος που κατηγορείτο για συμμετοχή στους πυρήνες της φωτιάς και για τα ανθρώπινα δικαιώματά του οποίου κόπτονταν πολιτικοί και κόμματα όπως ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ., ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι και όλο το κακό συναπάντημα του Ελληνικού κρυφοφασιστικού Ελληνικού βαθέως κράτους. Όλοι αυτοί ισχυρίζονταν ότι η δικαιοσύνη τον αδικεί επειδή παρέτεινε την προφυλάκιση του, θεωρώντας πως είναι επικίνδυνος.                                                                                   
Έτσι λοιπόν μετά τις πιέσεις όλων αυτών και μια απεργία πείνας που ξεκίνησε ο ίδιος ο Σακκάς, ήρθε το επιθυμητό για τον ίδιο και σύσσωμη την αριστερά και τους αριστεριστές αποτέλεσμα και  αποφυλακίστηκε, έστω και με περιοριστικούς όρους.
Αποτέλεσμα όλων αυτών; Ο Σακκάς συνελήφθη άλλες δύο φορές(τη μια για εμπλοκή στην υπόθεσή του και την άλλη γιατί παραβίασε τους περιοριστικούς όρους), αλλά αφέθηκε και τις δύο ελεύθερος και φυσικά τελικώς το έσκασε και εξαφανίστηκε, μέχρι που βρέθηκε πάλι σήμερα !

Αυτό δεν μπορεί να σημαίνει τίποτε άλλο από το ότι η δικαιοσύνη υποκύπτει στους αριστερούς και τα διάφορα τσιράκια τους ή και διαπλέκεται με αυτούς και παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις που, όπως είδαμε, αποδεικνύονται και στην πράξη λανθασμένες και προκλητικές. Ακόμα και ο άλλος που συνελήφθη ο Σεϊσίδης καταζητείτο για δέκα χρόνια (!!) χωρίς αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο τύπος είχε τέτοιες ικανότητες να μένει άφαντος για δέκα χρόνια, χωρίς άκρες μέσα στο κράτος...                                                               
Δυσκολεύομαι λοιπόν να πιστέψω ότι η διαπλοκή του αναρχοφασισμού ή της άκρας αριστεράς με όποια μορφή της μέσα στη δικαιοσύνη και το κράτος δεν είναι ένα γεγονός, ιδιαίτερα βέβαια από τη στιγμή που έχουμε συγκυβέρνηση κόκκινων και μαύρων φασιστών (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) που προσπαθεί να χτίσει την ιδιότυπη δικτατορία της.

Εξάλλου μόνο γέλια μπορεί να προκαλέσει ο ισχυρισμός των Συριζαίων κυβερνητικών ότι η κυβέρνηση συνέβαλε στο να πιαστούν αυτοί οι δύο αναρχοφασίστες, αφού συνελήφθησαν και οι δύο μαζί εντελώς τυχαία στο δρόμο από την ομάδα ΔΙΑΣ και γιατί έκαναν το μοιραίο λάθος να προσπαθήσουν να διαφύγουν !...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν φίλε μου να σε συγχαρώ για την πολ σωστή τοποθέτηση σου.
Ο κοκκινόμαυρος φασισμός δεν βλέπει τίποτε άλλο μπροστά το παρά μόνο πως θα επωφεληθεί
για τις κάθε λογής άρρωστες ιδέες τους και πως θα γαντζωθεί στις πρωθυπουργικές και υπουργικές καράκλες τους.
Μας είπαν επίσης ότι αυ ή η σύλληψη ήταν μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης. τι άλλο θα να έλεγαν οι φασίστες. Μόνο κάτι τέτοια θα μπορούσαν να πουν οι φασίστες, αφού αυτοί οι ίδιοι δήλωσαν ότι κατά τύχη τους σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο !