Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Γιατί να στενοχωρηθούμε ;

Αυτό το χθεσινό ματς του Ολυμπιακού στο Ισραήλ πρέπει να ήταν-απ’όσο τουλάχιστον θυμάμαι εγώ- το ματς όπου περισσότερο από ποτέ άλλοτε η πλειοψηφία των Ελλήνων φιλάθλων (εκτός φυσικά των ίδιων των Ολυμπιακών) παρακαλούσε τόσο πολύ να αποκλειστεί μια Ελληνική ομάδα !

 Δεν είμαι μόνο η αντιπάθεια που προκαλεί ο αιώνιος πρώτος στους υπόλοιπους, αλλά και το ότι ο Ολυμπιακός την τελευταία εικοσαετία (Κόκκαλης, Μαρινάκης) βγάζει μεγάλη αλαζονεία και ανηθικότητα !                   Ιδιαίτερα μάλιστα στην εποχή του Μαρινάκη στήθηκε ολόκληρη εγκληματική οργάνωση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο που στόχο είχε να παίρνει ο Ολυμπιακός περίπατο και με κάθε τρόπο πρωταθλήματα και κύπελλα ! Αυτή η εγκληματική οργάνωση ήταν δε και είναι ακόμα στενά συνδεδεμένη με τον κοινό υπόκοσμο, αλλά και την πολιτική και η δράση της είναι γνωστή σε όσους δεν έχουν παρωπίδες.

Αλήθεια δεν περίμεναν ποτέ οι φίλοι μας οι παράγοντες και κάποιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ότι ο ευτελισμός του πρωταθλήματος θα έχει επιπτώσεις και στα αποτελέσματα των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη (και στα αποτελέσματα του ίδιου του Ολυμπιακού) ; Αυτό λοιπόν έφερε και τον Ολυμπιακό να παίζει φέτος προκριματικά για να μπει στο champions league με τα γνωστά πλέον αποτελέσματα…
Και όταν βεβαίως τους προειδοποιούσες πριν λίγα χρόνια για αυτό που έρχεται γελούσαν και σου έλεγαν ότι αν παίξουν προκριματικά θα παίζουν με καφενεία !! Ας τα λουστούν τώρα λοιπόν τα…καφενεία αυτοί που είναι η…ευρωπαϊκή υπερδύναμη!

Βγήκε και χθες μετά το ματς στο sport fm ο φίλος μας ο κύριος Χελάκης και μας είπε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει όλοι να στενοχωρηθούμε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού γιατί χάνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο ! Σοβαρά κύριε Χελάκη μου;; Πότε σκέφθηκε ο Ολυμπιακός το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις υπόλοιπες ομάδες για να στενοχωρηθούμε εμείς τώρα; Δικό τους έργο δεν είναι, στον μεγαλύτερο βαθμό, αυτό το άθλιο ποδόσφαιρο που έχουμε τώρα στην Ελλάδα ; Ή μήπως στενοχωρήθηκαν ή έστω νιάστηκαν ποτέ οι διοικούντες τον Ολυμπιακό για τις αποτυχίες άλλων Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Τέλος υπάρχει και μια συμβολική σημασία στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από Ισραηλινή ομάδα, αφού πρόεδρος του είναι ο Μαρινάκης που ανήκει και χρηματοδοτεί τη ναζιστική Χρυσή Αυγή ! Έτσι το ότι αποκλείεται από Εβραίους είναι ένας καλός συμβολισμός για τους δημοκράτες και μια παραπάνω ταπείνωση για τον ίδιον. Είναι όπως όταν ο Χίτλερ έφυγε από το στάδιο στην Ολυμπιάδα του 1936 μην μπορώντας να δεχθεί πως Γερμανός αθλητής έχασε από μαύρο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: