Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Οριστικό: Η Ρωσία επηρέασε τις αμερικάνικες εκλογές !


Αυτό που γράψαμε, μετά από την εκλογή του Πουτινόφιλου φασίστα Τραμπ στις ΗΠΑ, πως πλέον περάσαμε στην πρώτη φάση παγκόσμιας κυριαρχίας της φασιστικής Ρωσίας, φαίνεται πως αρχίζει να επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα.

Σύμφωνα λοιπόν με χθεσινό δημοσίευμα της «Washington post» οι αρμόδιες υπηρεσίες της CIA κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η Ρωσία με τους ανθρώπους της παρενέβη προβοκατόρικα στις πρόσφατες προεδρικές  εκλογές των ΗΠΑ προκειμένου να επηρεάσει το αποτέλεσμα υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και φυσικά το πέτυχε.  

 Οι υπηρεσίες κατασκοπείας της CIA φέρεται να έχουν εντοπίσει άτομα που έχουν διασυνδέσεις με τη Ρώσικη κυβέρνηση και τα οποία χορήγησαν στα ρωσοκίνητα wikileaks χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που υποκλάπηκαν από την εθνική επιτροπή του δημοκρατικού κόμματος και από άλλους λογαριασμούς όπως του επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.
Αυτά τα άτομα φαίνεται πως είναι γνωστά στα μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών της CIA και ήταν άνθρωποι μιας οργανωμένης επιχείρησης της Μόσχας με στόχο να επηρεάσει υπέρ του Τραμπ τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών !

Αυτή-σύμφωνα με τη CIA-είναι πλέον μια άποψη κοινής αποδοχής και μάλιστα η CIA σε απόρρητή της αξιολόγηση παρέθεσε ένα μεγάλο σύνολο πληροφοριών και αποδεικτικών στοιχείων για αυτές τις υποχθόνιες Ρωσικές δραστηριότητες. Επιπλέον μέλη της CIA φέρονται να ενημέρωσαν γερουσιαστές για αυτά τα συμπεράσματα σε παρουσίαση που έγινε την περασμένη εβδομάδα κεκλεισμένων των θηρών.

Δεν μας λένε βέβαια κάτι καινούργιο αφού-τουλάχιστον οι πιο ψαγμένοι-γνωρίζαμε από πριν τις εκλογές πως η Ρωσία κάνει τα πάντα για να πετύχει την εκλογή Τραμπ και ότι οι άνθρωποι του Πούτιν κρύβονται πίσω από οτιδήποτε επιβαρυντικό βγήκε στη φόρα εις βάρος της Κλίντον και κυρίως μέσω των wikileaks του πράκτορα της Μόσχας Ασάνζ.
Αυτό που έλειπε ήταν η επίσημη επιβεβαίωση που ήδη ήρθε και αυτή από τα πιο επίσημα χείλη ,όσο και αν ο Πούτιν το αρνείται...
Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως τον περασμένο Οκτώβρη η ίδια η Αμερικάνικη κυβέρνηση κατηγόρησε επίσημα τη Ρωσία πως κάνει κυβερνοεπιθέσεις εναντίον οργανισμών και φορέων του δημοκρατικού κόμματος, εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Τότε ο-κατά τ’άλλα διόλου αντιρώσος-Μπάρακ Ομπάμα είχε μάλιστα προειδοποιήσει  τη Ρωσία που αυτά που κάνει θα έχουν συνέπειες, κι’ενώ Πούτιν και Τραμπ έκαναν τους ανήξερους… Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως την περασμένη Παρασκευή και πάλι ο Ομπάμα ζήτησε την πλήρη επανεξέταση του βαθμού επηρεασμού Ρώσων χάκερς στις Αμερικάνικες εκλογές.

Για να μην τα πολυλογούμε λοιπόν και μόνο που η Ρωσία μπορεί και επηρεάζει τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών (έστω και αν βοηθήθηκε και από την ανοησία πολλών Αμερικανών που ψήφισαν Τραμπ πιστεύοντας ότι τιμωρούν το σύστημα), φανταστείτε σε πιο σημείο έχει φτάσει η ανθρωπότητα και πόσο βέβαιο είναι ότι έρχονται και χειρότερα μια που ο Ρώσικος φασισμός πλέον επελαύνει γεωπολιτικά.
Οι αποβλακωμένοι δυτικοί πολιτικοί σύντομα θα διαπιστώσουν ότι η Ρωσία θα έχει περικυκλώσει τις χώρες μας και ενεργειακά και γεωπολιτικά και στρατιωτικά και η αντίδραση θα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση !

Εμείς εδώ το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο, να αποκαλύπτουμε και να συζητάμε. Άλλωστε αυτό που λέμε Ρώσικος και Σοβιετικός ιμπεριαλισμός και οι άνθρωποί του, έχουν χωθεί στην Ελλάδα ήδη από το 1981 με ολέθρια αποτελέσματα που τα ζούμε και σήμερα. Και το αποκορύφωμα αυτής της επέλασης είναι βέβαια ο Τσίπρας και η φαιοκόκκινη πρακτόρικη συμμορία του που μας κυβερνάει !



Δεν υπάρχουν σχόλια: