Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Πως η συμμορία του Τσίπρα εγκλημάτησε στο προσφυγικό !



Πρέπει επιτέλους να πούμε κάποιες αλήθειες για το προσφυγικό χωρίς αγκυλώσεις και ιδεοληψίες, ούτε δεξιές, ούτε αριστερές. Πρόκειται πραγματικά για μια «βόμβα» που έχει ήδη σκάσει και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης (και ειδικότερα με επίκεντρο την Ελλάδα)  και τις συνέπειες τις ζούμε ήδη και θα της ζήσουμε και στο μέλλον.

Το ζήτημα του προσφυγικού στην Ελλάδα υπήρχε ήδη πριν από την κυβέρνηση Σαμαρά, επί Γιώργου Παπανδρέου και εντάθηκε την περίοδο 2010-12 με μεγάλες ροές προσφύγων ή μεταναστών. Ένα σωστό που έκανε η κυβέρνηση Σαμαρά-και πρέπει να το παραδεχθούμε- είναι ότι αντιλήφθηκε το πρόβλημα και τι κακά μπορεί να δημιουργήσει και έτσι φύλαξε αρκετά καλά τα θαλάσσια σύνορα κάτι που, μαζί με το τείχος του Παπουτσή στον Έβρο, μείωσε σημαντικά τις ροές. Ακόμα διαχειρίστηκε κάπως πιο ρεαλιστικά τους ήδη υπάρχοντες πρόσφυγες (με τα κέντρα φιλοξενίας που έφτιαξε, παρότι οι συνθήκες εκεί δεν ήταν οι καλύτερες) και με άλλους πρόσφυγες που έστειλε στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Ωστόσο η συμμορία του Τσίπρα, ερχόμενη στην εξουσία το 2015, βρήκε με το προσφυγικό μια καλή ευκαιρία προβοκάτσιας και αποσταθεροποίησης όλης της Ευρώπης ! Έτσι εσκεμμένα και βάσει σχεδίου έκανε ουσιαστικά μια προφορική πρόσκληση σε μετανάστες και πρόσφυγες κάθε λογής, μέσω κάποιων υπουργών του, λέγοντας συνεχώς πως αν έρθουν στην Ελλάδα θα τους δώσει χαρτιά να πάνε σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Έπειτα έπαψαν να φυλάνε τα θαλάσσια σύνορα και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει. Έτσι λοιπόν, χωρίς καμία συνεννόηση με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο στοιχείων και backround των εισερχομένων, εισήλθε στη χώρα μας ένα τεράστιο και συχνά αμφιλεγόμενο πλήθος λαθρομεταναστών και προσφύγων.

Πιο πριν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ.είχαν κλείσει το κέντρο φιλοξενίας στην Αμυγδαλέζα (και πάλι με δήθεν ανθρωπιστικά ιδεολογήματα) για να το ξανανοίξουν-μαζί και με άλλα άθλια hotspot- αργότερα, όταν είδαν τι χάος προκάλεσαν ειδικά μέσα στην Αθήνα και σε ακριτικές περιοχές (Ειδομένη, Κως κλπ.) που μετέτρεψαν σε αποθήκη εγκλωβισμένων ανθρώπων…


Αυτή βέβαια δεν ήταν μια ασυνείδητη βλακώδης πολιτική ιδεοληπτικών (όπως λένε και πιστεύουν πολλοί στην αντιπολίτευση), αλλά μια εσκεμμένη προβοκάτσια  ακραίου πολιτικού  βολονταρισμού αδίστακτων τυχοδιωκτών κομμουνιστών η οποία δικαιολογήθηκε από αριστερίστικα δήθεν ανθρωπιστικά ιδεολογήματα της πλάκας.     Συγκεκριμένα αυτή η προβοκάτσια σκόπευε και σκοπεύει στο κακό της ενωμένης Ευρώπης και ειδικότερα στη δημιουργία γκέτο, στην άνοδο της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας,του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και ως συνέπεια αυτών στη διχόνοια και στη διάσπαση της Ε.Ε. (η οποία πράγματι δεν έχει βρει ακόμα κοινή γραμμή πλεύσης στο θέμα) και στην άνοδο της ρωσόφιλης ακροδεξιάς σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες.

Αυτή λοιπόν που περιγράφουμε είναι κατά κάποιο τρόπο μια διάσπαση ή και διάλυση της Ε.Ε. που επιθυμεί διακαώς το καθεστώς Πούτιν στη Ρωσία για ευνόητους λόγους και δεν υπάρχει αμφιβολία πως το πιστό τσιράκι τους ο Τσίπρας κάνει τα σχέδιά του πραγματικότητα ! Και δυστυχώς μπορούμε να πούμε ότι μέχρι στιγμής έχουν  πετύχει σε μεγάλο βαθμό το στόχο τους ! Το πώς και το γιατί θα το δούμε παρακάτω…

Το άλλο μεγάλο ερώτημα είναι όμως τι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πέρασαν τα σύνορα και μπήκαν στη χώρα μας (και κάποιοι και σε άλλες χώρες) Είναι πραγματικοί πρόσφυγες ; Για να πούμε την αλήθεια, οι περισσότεροι όχι ! Πρόσφυγες είναι μόνο οι Σύριοι, κάποιοι Ιρακινοί και λίγοι Λίβυοι (όλοι λόγω πολέμου στη χώρα τους), μόνο που αυτοί είναι μειοψηφία.
Η πλειοψηφία αποτελείται από Πακιστανούς, Αφγανούς, Μαροκινούς, Αλγερινούς από χώρες δηλαδή μη εμπόλεμες ή και με ημιδημοκρατικά καθεστώτα, συνεπώς εδώ μιλάμε καθαρά για λαθρομετανάστες. Και στην πραγματικότητα τι είδους άνθρωποι είναι οι περισσότεροι από αυτούς τους  λαθρομετανάστες ; Αυτό είναι το χειρότερο… φυγόδικοι, καταζητούμενοι, περιθωριακοί, τυχοδιώκτες ή κάτι παρόμοιο ! Αυτά λένε και οι όποιες πληροφορίες από τις χώρες τους...

Ότι υπάρχουν εκεί μέσα και περιθωριακά στοιχεία, φαίνεται και από την παραβατικότητα πολλών από αυτούς μέσα στα λεγόμενα hot spot. Έτσι πολύ συχνά ακούμε για βιασμούς (ακόμα και ανηλίκων), μαχαιρώματα, συμπλοκές είτε με την αστυνομία ή και μεταξύ τους και άλλα ωραία…
Πολλοί από αυτούς μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι ντροπιάζουν και τον πολιτισμό των χωρών από όπου προέρχονται και εκτοξεύουν τον ρατσισμό και την προκατάληψη. Αυτό δηλαδή που βλέπουμε στα hot spot δεν είναι στην πραγματικότητα ούτε ο μέσος Μαροκινός, ούτε ο μέσος Πακιστανός, ούτε ο μέσος Ιρακινός κλπ.

Αφού λοιπόν οι εδώ κυβερνώντες άνοιξαν τα σύνορα, ήταν γνωστό ότι ο διακηρυγμένος στόχος τους ήταν να τους στείλουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης για να δημιουργηθεί, όπως είπαμε και παραπάνω, το επιθυμητό γι’αυτούς χάος και κοινωνικό πρόβλημα. Σύντομα η Ελληνική κυβέρνηση των προβοκατόρων άρχισε να σπρώχνει μετανάστες προς άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, χωρίς καμία συνεννόηση με αυτά τα κράτη, και απαιτούσε με θράσος από όλες τις χώρες να ανοίξουν τα σύνορα και να τους δεχθούν. Σε αυτό τους βοήθησαν κάποιες ιδεοληπτικές και υπερβολικά πολιτικά ορθές κυβερνήσεις όπως της Σουηδίας, της Γερμανίας και της Αυστρίας που άφησαν ανοιχτά τα σύνορα στο όνομα του ανθρωπισμού και της φιλοξενίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλά προβλήματα και επικίνδυνη άνοδος της ξενοφοβίας και της ακροδεξιάς στις χώρες τους.

Όταν ωστόσο οι καγκεμπίτες του Τσίπρα προσπάθησαν να περάσουν ένα ακόμα μεγαλύτερο κύμα προσφύγων μέσω της γειτονικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η κυβέρνηση των γειτόνων φέρθηκε ορθολογικά καθώς σφράγισε τα σύνορα και άσκησε αυστηρότατο έλεγχο στο ποιοι λίγοι θα τα περνούν. Την ίδια στάση κράτησαν και άλλες χώρες της πρώην ανατολικής Ευρώπης που αντιλήφθηκαν έγκαιρα τι κίνδυνοι εγκυμονούν από μια μαζική μετανάστευση-μεταξύ άλλων- ανθρώπων αγνώστου και αμφιλεγόμενου backround σε όλη την Ευρώπη.

Κάπου εκεί άρχισαν να ξυπνούν οι αξιωματούχοι της Ε.Ε. και μερικοί ηγέτες χωρών και πέτυχαν μια συμφωνία με την Τουρκία και εν μέρει με τον πολιτικό εγκληματία Αλέξη Τσίπρα που περιόρισε αρκετά τις ροές των μεταναστών (τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας και μέχρι να τα πάρει στο κρανίο ο Ερντογάν…) Με λίγα λόγια και χωρίς υπερβολή η Δημοκρατία της Μακεδονίας αφυπνίστηκε πρώτη και σχεδόν γλίτωσε την, σε μεγάλο βαθμό ιδεοληπτική δυτική Ευρώπη, από μεγαλύτερους μπελάδες !

Στο μεταξύ όμως υπολογίζεται πως περίπου ένα εκατομμύριο (!!) μετανάστες έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας μας από την ώρα που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. πήραν την εξουσία. Και το χειρότερο είναι πως πολλοί από αυτούς που τα πέρασαν ήταν και τρομοκράτες και καταζητούμενοι και κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συλληφθεί σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες ως τρομοκράτες οι ίδιοι ή έστω συνδεόμενοι με την ισλαμική τρομοκρατία ! Μήπως δεν ήταν ο φασίστας Καμμένος που κάποτε απειλούσε την Ευρώπη πως η Ελλάδα μπορεί να της στείλει τρομοκράτες ; Φαίνεται πως το είπε και το έκανε !

Με λίγα λόγια το προσφυγικό είναι μια βραδυφλεγής βόμβα που απειλεί ακόμα την Ευρώπη με άσχημες καταστάσεις και που με βάση αυτό ο Πούτιν-μέσω Τσίπρα-πετυχαίνει να διασπά την Ευρώπη και να ανεβάζει τη δύναμη ακραίων ρωσόφιλων κομμάτων στην Ευρώπη.


Αλλά ας αφήσουμε τα της Ευρώπης διότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, αφού-λόγω της τυχοδιωκτικής πολιτικής Τσίπρα- κάποιες χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες έχουν εγκλωβιστεί εδώ, μετά τη συμφωνία με την Τουρκία και το κλείσιμο των Ευρωπαϊκών συνόρων, και ζουν υπό άθλιες συνθήκες στα κέντρα φιλοξενίας του Τσίπρα.
Και επειδή- όπως προείπαμε- δεν είναι όλοι τα καλύτερα παιδιά, η παραβατικότητα οργιάζει και τα ανάλογα περιστατικά είναι καθημερινά. Μόλις προχθές ακούσαμε μέχρι και για πορνεία ανηλίκων και ανατριχιάσαμε !

Οι δε άθλιες συνθήκες εκεί μέσα προκαλούν προβλήματα και συχνά εξεγέρσεις, πυρκαγιές, ατυχήματα και οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους σαςΥπάρχουν δυστυχώς και νεκροί, συν αυτούς που πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να μπουν στην Ελλάδα.Ταυτόχρονα οι ρατσιστές, οι φασίστες και οι ναζιστές (Χρυσαυγίτες και άλλοι) εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση και κερδίζουν συμπάθειες μέσα στον Ελληνικό λαό, προπαγανδίζοντας έξυπνα τις ρατσιστικές και μισαλλόδοξες απόψεις τους.

Την εξέλιξη αυτής της κατάστασης κανείς δεν μπορεί να την προβλέψει, αλλά το βέβαιο είναι πως όλο αυτό έχει ηθικό αυτουργό που είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η παρέα του και που κανονικά (αν ήταν φυσιολογικός άνθρωπος) δεν θα έπρεπε να κοιμάται τα βράδια με το χάος που δημιούργησε και τους νεκρούς μετανάστες για τους οποίους έμμεσα ευθύνεται! Και για να προλάβω τυχών αντιδράσεις, δεν λέω ότι έκανε κάτι επίτηδες για να πεθάνουν, αλλά ότι έχει έμμεση και ηθική ευθύνη.

Τέλος ιδιαίτερα αισχρή είναι και η στάση της Ν.Δ. όπου ο Μητσοτάκης ουσιαστικά συντάσσεται με τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό ως εθνικό θέμα που και καλά πρέπει να μας ενώσει και ως ανθρωπιστής. Στην πραγματικότητα είναι και αυτός ένας πιο χαμηλών τόνων ρωσόφιλος και αντιευρωπαίος πολιτικός !




Δεν υπάρχουν σχόλια: