Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Αίσχος με τον νόμο Παρασκευόπουλου !


Για το έγκλημα που έκανε η σημερινή κυβέρνηση με το μεταναστευτικό και τα σύνορα που άνοιξε- στο όνομα της ανθρωπιάς και του αντιρατσισμού-τα έχουμε ξαναπεί.

Τα ανοιχτά σύνορα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. είναι στην πραγματικότητα μια γιγαντιαία προβοκάτσια ρωσικής έμπνευσης που στόχο έχει να διασαλεύσει την κοινωνική ηρεμία στην Ευρώπη, να φουντώσει το ρατσισμό και την αντιευρωπαϊκή ακροδεξιά και εν τέλει να προκαλέσει το διχασμό  της Ε.Ε. ή ακόμα και διάλυσή της !

Και το λέμε αυτό διότι όχι μόνο κανείς δεν έχει ταυτοποιήσει όλο αυτό το πλήθος που μπαίνει στη χώρα (και από εδώ και σε άλλες χώρες της Ευρώπης), αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε ούτε την πραγματική χώρα καταγωγής ορισμένων από αυτούς. Πχ. μπορεί κάποιοι να δηλώνουν Σύριοι ή Ιρακινοί για να δείξουν ότι είναι από εμπόλεμες ζώνες και στην πραγματικότητα να είναι Πακιστανοί, Αλγερινοί και γενικά από κράτη όπου δεν δικαιούνται ασυλίας, εφόσον δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν διεισδύσει μέσα στο τεράστιο πλήθος των μεταναστών και προσφύγων και περιθωριακά στοιχεία όπως καταζητούμενοι, εγκληματίες κάθε είδους και τρομοκράτες. Δεν είναι καθόλου τυχαία η άνοδος της εγκληματικότητας, λόγω κυρίως κάποιων λεγόμενων προσφύγων, σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης που τους δέχθηκαν. Όπως φυσικά δεν είναι ψέματα ότι μια σειρά τρομοκράτες που ήταν αναμεμειγμένοι σε πρόσφατα χτυπήματα στην Ευρώπη (όπως Γαλλία και Βέλγιο) ή που σχεδίαζαν να χτυπήσουν, πέρασαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Δεν έφταναν λοιπόν όλα αυτά, αλλά έχουμε και υπουργούς σαν τον Παρασκευόπουλο και τους, το λιγότερο, αμφιλεγόμενους νόμους τους.
Όλοι θα μάθατε τελευταία πως ένας Αφγανός που αποπειράθηκε να σκοτώσει μια κοπέλα στην Ελλάδα, πετώντας την από γκρεμό, έφαγε 10 χρόνια φυλακή εκ των οποίων εξέτισε μόνο τον ενάμιση και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος με τον νόμο Παρασκευόπουλου !
Αυτός λοιπόν ο άκρως επικίνδυνος τύπος, μόλις αποφυλακίστηκε, έφυγε με κάποιον τρόπο στη Γερμανία όπου πρόσφατα σκότωσε εκεί εν ψυχρώ μια νεαρή κοπέλα η οποία μάλιστα ήταν μια εθελόντρια υπέρ των προσφύγων !

Επειδή μάλιστα βγήκε χθες στην τηλεόραση ένας δικηγόρος Ραγκούσης-γνωστός αριστερούλης, μόνιμος υπερασπιστής ακροαριστερών τρομοκρατών και ληστοσυμμοριτών) και υπερασπιζόταν τον νόμο, θα πω το εξής: Δεν έχω μια 100% και σφαιρική γνώση του νόμου, αλλά τι είδους νόμος είναι αυτός που μπορεί να βγάζει από τη φυλακή τόσο σκληρούς και επικίνδυνους κακοποιούς  μέσα σε ενάμιση χρόνο (δηλαδή χωρίς να έχουν εκτίσει ούτε το ένα πέμπτο της ποινής τους) και στη συνέχεια να τους αφήνει έξω χωρίς καν περιοριστικούς όρους ;
Μιλάνε κάποιοι για αποσυμφόρηση των φυλακών, αλλά πως είναι δυνατόν η αποσυμφόρηση να γίνεται και υπέρ επικίνδυνων κακοποιών, τη στιγμή που υπάρχουν και "σαπίζουν"στη φυλακή και άνθρωποι που απλά χρωστούν στην εφορία, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ και γενικά στο δημόσιο ;


Η Ελλάδα λοιπόν όλοι συμφωνούμε πως δεν είναι σοβαρό κράτος δικαίου και ποτέ δεν ήταν. Αυτοί όμως οι τύποι που κυβερνούν σήμερα είναι κουλτουριάρηδες, αδίστακτοι και διεθνείς ταραχοποιοί  που δεν θα έπρεπε να κοιμόνται ήσυχοι για τα δεινά που προκαλούν !

Δεν υπάρχουν σχόλια: