Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Μας γεμίζουν σκουπιδοκόμματα !




















Αυτή η μόδα του τελευταίου καιρού των νέων κομμάτων πιστεύω ότι δεν είναι καθόλου τυχαία ούτε απλά το ψώνιο ή η αρχομανία κάποιων. Ο κάθε ξοφλημένος, διωγμένος ή παραιτημένος από το κόμμα του πολιτικός-μέσα στην εποχή της κρίσης- προχωράει στην ίδρυση κομματιδίων και με ποιο σκοπό άραγε ;

Κωνσταντοπούλου, Καρατζαφέρης-Μπαλτάκος, Κρανιδιώτης είναι οι πιο πρόσφατοι και παλιότερα και άλλοι τυχοδιώκτες σαν τον καγκεμπίτη Λαφαζάνη δημιούργησαν κόμματα  συνήθως ακραία και πάντα σχετικά αντιευρωπαϊκά με ανοιχτό ή σχετικά πιο καλυμμένο προσανατολισμό προς τη Ρωσία. Αυτά τα κόμματα είτε αποτυγχάνουν από την αρχή και εξαφανίζονται, είτε κάνουν ένα πυροτέχνημα και μετά επίσης εξαφανίζονται, αφού τους έχει χρησιμοποιήσει το βαθύ κράτος. Θυμίζω τι έπαθε το ΛΑΟΣ του φοροφυγά καγκεμπίτη Καρατζαφέρη και αυτή την τύχη άλλωστε πιστεύω πως θα έχουν και οι ΑΝ.ΕΛ. του ελληνοορθόδοξου φασίστα Καμμένου.

Δεν χρειάζεται να μπω στον κόπο να αναλύσω τι ακριβώς πρεσβεύουν και γιατί δεν πρέπει να ψηφίζονται αυτά τα σκουπιδοκόμματα (τα έχω γράψει πολλές φορές άλλωστε). Ενδεικτικό πάντως ότι η επιστροφή στη δραχμή είναι βασικό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων. Εκτιμώ ότι, ειδικά όσα από αυτά  δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό και από ανθρώπους χαμηλοτάτου πολιτικού ήθους όπως οι προαναφερθέντες, είναι μια απέλπιδα προσπάθεια του βαθέως κράτους των αντιευρωπαϊστών και ρωσόφιλων να γεμίσουν την πολιτική σκηνή της χώρας με τέτοιου είδους καθεστωτικά κόμματα και ανθρώπους για να διατηρήσουν το πάνω χέρι στη χώρα.και την ιδιότυπη εξουσία τους. Έτσι μειώνουν και τις επιλογές του πολίτη να ψηφίσει κάτι μη καθεστωτικό ή έστω σχετικά πιο υγιείς, προσπαθώντας να τους εγκλωβίσουν.

Τους πληροφορώ όμως ότι αργά αλλά σταθερά όλα αυτά τα εργαλεία τους εκτίθενται και απομυθοποιούνται στα μάτια του Ελληνικού λαού (παρότι αυτός στην πλειοψηφία του αποδεδειγμένα δε σκαμπάζει και πολλά, ούτε έχει ιδιαίτερη κρίση...) γιατί αυτό είναι νομοτέλεια! Η εκλογή του φιλελεύθερου Μητσοτάκη στη ΝΔ και γενικά η άνοδος φιλελεύθερων ή έστω πιο ρεαλιστικών ιδεών σε μερίδα του κόσμου είναι εμφανής, όπως εμφανέστατη είναι-σε όλους εκτός από τους ίδιους που ζουν στον κόσμο τους- και η απομυθοποίηση και επικείμενη κατάρρευση των κόκκινων και μαύρων φασιστών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. !

Δεν υπάρχουν σχόλια: