Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πήρε το χρίσμα ως αδαής και άσχετος ο Αλέξης !!

Εδώ σε μια από τις γελειότερες πόζες του...

Είπε λοιπόν την ιστορική ατάκα της τετραετίας και ίσως και της δεκαετίας ο Αλέξης ο Τσίπρας...Ούτε λίγο, ούτε πολύ αυτό που εκστόμισε, όταν κατηγορήθηκε από την αντιπολίτευση ως ψεύτης, είναι ότι δεν είναι ψεύτες και απλά είχαν αυταπάτες όταν έταζαν στον Ελληνικό λαό προεκλογικά "λαγούς με πετραχήλια" !!

Ομολογώ ότι-αν και πάλι δεν είναι απόλυτα ειλικρινής-είναι μια καλή ομολογία πως είναι αδαής και άσχετος από πολιτική και αυτό σε μια σοβαρή χώρα θα ήταν λόγος παραίτησης από την πρωθυπουργία, αλλά και από επικεφαλής του κόμματος του (το οποίο όμως εκ φύσεως δεν είναι σοβαρό...). Είναι όμως μια αρχή αυτογνωσίας εκ μέρους του Αλέξη !                                          

Βεβαίως, όπως προείπα, και πάλι δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής διότι έλεγε όσα έλεγε με μοναδικό σκοπό να παρασύρει τους αδαείς ψηφοφόρους και αδιαφορούσε για το αν αυτά είναι πραγματοποιήσιμα ή όχι. Επιπλέον ουδέποτε ενδιαφέρθηκε πραγματικά, όχι μόνο για το αν μπορούν να γίνουν όντως όλα αυτά τα τρελά, αλλά για το που οδηγεί την Ελλάδα και τι καταστροφές προκαλεί με τα καμώματά του !                                  
 Βλέπετε για τους ακραίους αριστερούς (αναθεωρητές και μη) αυτό που μετράει πάνω απ'όλα είναι η εξυπηρέτηση της ιδεολογίας τους και των στόχων που πηγάζουν από αυτήν. Πάντοτε δε στον πυρήνα της πολιτικής τους ήταν η εξυπηρέτηση με κάθε κόστος των συμφερόντων της χώρας κέντρου της ιδεολογίας του που πάντα ήταν η Ρωσία (παλιότερα η Σοβιετική Ένωση) και είναι φυσικά ακόμα...Εκεί αποσκοπούν λοιπόν όλες οι τυχοδιωκτικές πολιτικές του Τσίπρα που ούτε μπορούσε, ούτε ενδιαφερόταν να πράξει όσα έλεγε...

Τώρα για τη χαμηλή νοημοσύνη των ψηφοφόρων του, τα είχα πει ευθέως και προεκλογικά και φυσικά κάποιοι από αυτούς με έβριζαν, αλλά μου ήταν αδιάφορο αλλιώς δεν θα ήμουν ο αντισυμβατικός των "αιρετικών"...                                                
 Παραθέτω δε αποσπάσματα από ένα άρθρο μου που γράφτηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 όπου-μεταξύ άλλων- προσπαθούσα να προβλέψω τι θα γίνει αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και στις περισσότερες προβλέψεις μοιάζει προφητικό...έγραφα λοιπόν τότε:

"Τι μας περιμένει λοιπόν αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει ;  Όσον αφορά την οικονομική κρίση ...θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να προκαλέσει ζημιά στο ευρώ ή στην Ε.Ε. και να υπηρετήσει το Πουτινικό αφεντικό του,ακόμα και αν αυτοκαταστραφεί !" Ευτυχώς βέβαια που χάρις στους χειρισμούς της Μέρκελ η ευρωζώνη δεν μπορεί εύκολα να διαλυθεί πλέον,ακόμα και αν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών ή βγει από το ευρώ. 
Θυμηθείτε πολύμηνες αδιέξοδες διαπραγματεύσεις, αποχώρηση από συζητήσεις, τυχοδιωκτικο δημοψήφισμα και οι συνέπειες για την Ελλάδα (και όχι τελικά για την Ευρώπη) με κλείσιμο τραπεζών και capital controls !

"Εκτιμώ κατά πρώτον ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να  παίξει "ρουλέτα" και να απαιτήσει διαγραφή μέρους του χρέους,  "
 Το έκαναν και αυτό αρχικά ,αλλά δεν τους βγήκε !

"Αν πάλι δεν κάνει τίποτα από αυτά και συνεχίσει την πορεία με τρόικαΕ.Ε.και μνημόνια,στην καλύτερη περίπτωση θα ακολουθήσει την πρακτική Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ φορολογώντας, χαρατσόνοντας, κόβοντας συντάξεις κλπ. για να καλύπτει τα δημοσιονομικά κενά από τις μεταρρυθμίσεις που δεν θα κάνει…. Εν κατακλείδι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τάξει τόσα πολλά και σε πολλούς που λογικά αν δει εξουσία θα αυτοκαταστραφεί σύντομα με όσα θα κάνει ! "
Το πιο επίκαιρο όλων, αφού τις τελευταίες μέρες συμβαίνει στη μεγαλύτερή του ένταση !!

"...Αντιθέτως το ντόπιο ή δυτικής προέλευσης κεφάλαιο θα χτυπηθεί ανελέητα με πολλές επιπτώσεις."
Μήπως δεν κλείνουν η μία μετά την άλλη ντόπιες και ξένες επιχειρήσεις ;

"Επιπλέον όλα τα μικρά και μεγάλα παράσιτα, οι γραφειοκράτες και  φαύλοι θα ανελιχθούν και θα κατακλείσουν το δημόσιο διαλύοντας και εκφασίζοντας την ήδη προβληματική και άρρωστη δημόσια διοίκηση ! "
 Μήπως δεν ακούμε συνεχώς για διορισμούς συγγενών και φίλων στο δημόσιο ;

"...Τα ίδια και χειρότερα θα γίνουν στην παιδεία όπου οι αριστεροί τραμπούκοι και σαμποταριστές έχουν ήδη μεγάλη εξουσία και την καταστρέφουν εδώ και χρόνια."  
Δείτε  μια σειρά από αναχρονιστικούς-σαμποταριστικούς νόμους που περνάει ο Φίλης στην παιδεία !
  

"Η δημοκρατία και η ελευθεροτυπία θα τραυματιστεί κι’άλλο, αφού εδώ μιλάμε για ανθρώπους που από τα νιάτα τους δεν έμαθαν  να συζητούν και να αντέχουν τον αντίλογο...''
Έχουμε διώξεις δημοσιογράφων επειδή εξέφρασαν άποψη και οσονούπω κλείσιμο καναλιών !!

"Κι'ακόμα-όσο προλάβουν-θα πουλήσουν τσάμπα ότι περισσότερο από τη χώρα γίνεται στους φίλους τους Ρώσους & Κινέζους φασίστες...λιμάνια,αεροδρόμια,τουριστική γη,επιχειρήσεις,τηλεπικοινωνίες κλπ"
Ήδη ξεκίνησαν με το λιμάνι στην COSCO, επιχειρήσεις και έρχονται άλλα...

"...για να μπαίνουν όλοι οι λαθρομετανάστες φόρα παρτίδα, τη στιγμή που η σημερινή κυβέρνηση είναι αλήθεια ότι είχε βάλει μια σχετική τάξη στο θέμα αυτό. Λένε μάλιστα ότι στόχος τους είναι να δίνουν χαρτιά στους λαθρομετανάστες για να πηγαίνουν στην Ευρώπη...άρα στην ουσία λένε ότι θα τους αφήνουν όλους να μπαίνουν ελεύθερα ! "
 Προσφυγικό ζήτημα !! Θέλετε περαιτέρω σχόλια ; ;



Διαβάστε αναλυτικά, αν θέλετε, το επίμαχο άρθρο παρακάτω και δείτε από κάτω σχόλιο Συριζαίου που μου λέει να πάρω ψυχοφάρμακα !! Λοιπόν, τα συμπεράσματα δικά σας !...

http://taairetika.blogspot.gr/2015/01/t.html













Δεν υπάρχουν σχόλια: