Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Οι αριστεροί δεν κάνουν τέτοια !




Mην ξανακούσω από κανέναν κακοπροαίρετο ότι η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε απεργία αυτές τις ημέρες-όχι μόνο γιατί  ήθελε η κυβέρνηση να περάσει στα μουλωχτά το ασφαλιστικό- αλλά και γιατί σήμερα κατατίθεται σκανδαλώδης τροπολογία στη βουλή με την οποία παύει ο ποινικός και αστικός καταλογισμός σε 19 εμπλεκόμενους σε σκάνδαλο κακοδιαχείρισης κονδυλίων στο πανεπιστήμιο Κρήτης ! 

Σε λίγο θα μας πείτε ότι ανάμεσα στους δεκαεννιά είναι και ο υπουργός Σταθάκης ο οποίος μπορεί να έχει και 38 αδήλωτα ακίνητα !! Για να δούμε θα φτάσει μέχρι εκεί η κακοήθεια και το μένος κατά αυτής της...επαναστατικής αντιμνημονιακής κυβέρνησης ; Άλλωστε-σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους και τους περισσότερους ιθαγενείς ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ- η αριστερά πάντα ξεχώριζε για το ήθος και το αίσθημα δικαιοσύνης που πρεσβεύει ! 

Συνεπώς μην ξανακούσω τέτοια πράγματα, ούτε για την κυβέρνηση μας, ούτε για τα παιδιά της ΕΣΗΕΑ που δεν είναι σε καμία περίπτωση κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ !...                        Είπαμε, για όλα φταίνε οι Γερμανοί και η Μέρκελ, άσχετα αν τώρα η κυβέρνηση μας πάει ξαφνικά με το μέρος τους γιατί ο νέος εχθρός του έθνους είναι το Δ.Ν.Τ. !!

Στα σοβαρά τώρα, είμαι περίεργος αν ο Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης θα το κάνουν αυτό θέμα ή θα σιωπήσουν. Ας περιμένουμε να δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: